Hyvin kehittyneiden olentojen aiemmat ajat

[adsense_inserter id=”750″]

Julkaistu 13.11.2012

1.

Kaikilla olennoillamme oli aiempina aikoina hyvin paljon siunaantuneita asioita, jotka Luoja oli heille luonut. Kaikkien asioiden hyvin korkeatasoinen toiminnan taso oli hyvin vääryydellistä toimintaa. Hyvin korkeatasoisilla kirjoitelmilla saadaan aikaan edistystä, koska korkeatasoiset kirjoitelmat vähentävät ihmisten rajoittuneisuutta. Kaikilla rajoitetuilla kirjoitelmilla ei ole samaa toiminnan tasoa kuin monella muulla kirjoitelmalla.

Kaikilla olennoillamme on vääryydellinen toiminto, jolla voidaan luoda tarinoita aiemmilta ajoilta. Aiemmat ajat ovat hyvin vääryydellistä tietoa, mutta kuitenkin niistä voidaan kirjoittaa hyvinkin paljon erilaisia tekstejä. Kaikkien olentojen toiminnot vääryydellistyivät aiempien aikojen melskeissä hyvin kiroutuneiksi toiminnoiksi useimmiten.

Superolentomme toimivat aiempina aikoina hyvin erilaisessa ympäristössä. Aiempien aikojen meiningeissä oltiin hyvin erilailla eläviä. Kaikilla olennoillamme oli hyvin erilaiset toiminnot, joten aiempina aikoina toimittiin hyvin vääryydellisestikin kuin mitä nykyaikana tiedossa olevina aikoinakaan toimittiin. Aiempien aikojen toimenpiteet olivat hyvin kiroutuneita, joten Luojakin naureskeli vääryydenteoilleen, mikä on Luojalta hyvin epätavallista tänä päivänä.

Vääryydentekijämme olivat okkultistisia vääryydentekijöinäkin. Tällaiset vääryydentekijät ovat olleet hyvin vahingollisia kaikille muille. Luoja oli tällaisena aina toisinaan. Okkulttiset vääryytemme ovat Luojan pelottelema asia nykyaikana, sillä okkulttiset vääryydet liittyvät universumin kehittymättömämpään aikaan. Kaikkien vääryydentekijöiden okkulttiset vääryydet tulevat aina rangaistuksi, mikäli vääryydentekijä on kehittyvä olento, muussa tapauksessa henkiolennot saattavat hiljalleen kuolla okkulttisesta vääryydenteosta johtuen.

 

2.

Kaikki okkulttiset vääryydentekijät toimivat hyvin vääryydellisesti eräänä korkeatasoisena aikana, jolloin vain superolennot ovat eläneet. Koska siitä on hyvin pitkä aika, josta myöhemmälle ajalle säilyneet olennot ovat kaikki superolentoja. Superolentojen toiminnot johtuvat pitkälle kehittyneestä tietoisuudesta, joka superolennon henkiolennolla on kehittynyt. Kaikkien olentojemme tietoisuudet ovat superolennoista kehittyneitä.

Kirotut toiminnot alkoivat vaikuttaa hyviltä kun kaikki on kirottuna. Tällainen meininki oli niin vääryydellistä kuin vain voimme kuvitella. Tämä kyky kuvitella asioita, johtuu tietoisuudessamme olevista aiempien aikojen elämistä, joissa kaikenlaista toimintaa on harjoitettu.

Aiempina aikoina kaikkien olentojen toiminnot olivat samanlaisia kuin nykypäivänä. Kaikki olennot olivat hyvin vääryydellisiä aiempina aikoina, sillä silloin oltiin järjestelmien avulla kaikille hyvin vääryydellisiä. Kaikkien järjestelmiemme avulla nykyaikana ollaan paljon helpommin elämässä mukana. Kaikilla vääryydellisimmillä olennoillamme tehtiin paljon pahaa työtä aiempina aikoina. Superolennotkin toimivat näin toisinaan.

Superolennoillamme oli esimerkiksi kaikkein vääryydellisintä toimintaa joskus hyvin kauan sitten toisessa universumissa. Aiemmissa universumeissa on eletty hyvin pitkiä aikoja ja toiminta on ollut hyvin erilaista kuin mitä nykypäivänä on. Aiemmat universumit ovat osaltaan vastanneet nykyistä melko paljon. Tämä vääryydellisin aika superolennoillamme oli viisi universumia sitten, jolloin elettiin hyvin kaukaisessa paikassa.

 

3.

Kaikki olentomme olivat silloin Luojan järjestelmissä, jolloin vääryys oli kaikkien järjestelmän olentojen hallinnassa, mutta vääryyttä oli hyvin paljon enemmän kuin tänä päivänä tai edes muina aikoina. Hyvin vääryydelliset olennot tekivät pahaa työtään universumeiden edistyksen tuhoamiseksi.

Universumimme ovat kaikkein vääryydellisimpiä kuvitella toimiviksi lopullisesti, sillä silloin herää kiinnostus rikkoa universumin järjestelmiä vääryydellisesti. Kaikki universumimme ovat taidokkaita rakennelmia, joita ei pysty rikkomaan kuitenkaan.

Kaikki universumimme ovat olleet vääryydellisiä, ja vääryydellisintä toimintaa on harjoittanut Luoja, mikä on kuitenkin ollut rangaistustoimintaa häneltä. Eli Luoja on tehnyt vääryyttä rangaistuksia ansaitseville olennoilleen, jotta nämä korjaantuisivat henkiolennoltaan vääryydenteoistaan.

Kaikki Luojan olennot olivat hyvin vääryydellisiä aiempina aikoina, koska silloin oli hyvin erilaista toimintaa. Kaikilla hyvin kehittyneillä olennoilla oli niin paljon vääryydentekoja mukanaan aiempina aikoina, että kaikki meni hyvin vääryydellisesti. Kaikkien aiempien aikojen olennot ovat eläneet niin pitkiä ajanjaksoja, että niistä kirjoittaminen veisi enemmän kuin eliniän, sillä henkiolennot ovat toisinaan ikuisia, jolloin aiemmilta ajoilta on jäänyt tällaisia ikuisesti elävien olentojen henkiolentoja nykyajalle ja myöhemmille ajoillekin saakka.

Kaikki ikuiset henkiolennot ovat Luojan tasoisia toiminnoiltaan juuri tältä osin, ettei niiden sielu voi kuolla mihinkään enää, sillä sellaiset olennot ovat löytäneet ikuisen elämän. Toiminnot täydellistyvät hyvin vaativalla tavalla, jolloin henkiolento voi löytää ikuisen elämän, mikä on Luojan tahtomaa kaikille olennoille.

 

4.

Kaikki kuolleet olennot ovat tuhoutuneet vääryydenteosta johtuen, eli kun henkiolento on tehnyt vääryyttä muita olentoja kohtaan, kuolee henkiolento aina joltain osin. Mikäli tällainen kiroava toiminta jatkuu, voi henkiolento kuolla kokonaan toiminnoiltaan kuolleeksi. Tämä ei kuitenkaan koske ikuisen elämän löytäneitä, sillä heidän toimintonsa ovat kehittyneet ylitse kuoleman, jolloin heidän henkiolentonsa ei voi koskaan tuhoutua.

Henkiolennon kuolema on Luojallekin hyvin vääryydellinen asia, sillä hän on aiheuttanut monen vääryydentekijän henkiolennon kuoleman, vaikkei olekaan; sillä henkiolennot eivät voi kuolla muutoin kuin omalla vääryydenteollaan, joka johtuu henkiolennon valinnoista ja tahdosta. Henkiolennot kuolevat hyvin usein toimiessaan vääryydellisesti, mutta tällainen henkiolennon kuolema aiheutuu hyvin pitkän ajanjakson aikana hiljalleen, mikäli henkiolento toimii vääryydellisesti jatkuvasti.

Henkiolentomme toimivat Luojan järjestelmissä hyvin vääryydellisesti. Näin on ollut kaikkina aikoina. Luojan avulla voidaan saada tietoa aiemmista ajoista, jolloin tilanne on ollut hyvin erilainen kuin tunnetun historian aikanakaan. Oikeasti historiaakaan ei tunneta täysin. Oikeaoppisempi historian tuntemus kuuluu henkimaailmalle, jossa tunnetaan kaikki eri aikoina tapahtuneet asiat. Okkultistitkin tuntevat näitä historian tapahtumia jossain määrin.

Okkulttinen historia sisältää kaikkea metsäläisyydestä universumissa liikkumiseen tähtien välillä. Kaikkina aikoina on Luojan sopimuksella tehty hyvin paljon vääryyttä edistääksemme järjestelmää, jossa kaikki vääryys pyritään ottamaan huomioon, jotta vääryys vähenisi lopulta universumeissamme.

 

5.

Universumimme olennot eivät tunne okkulttista historiaa kuin muuten vaan. Okkulttinen historia on Luojankin sopimuksella tallennettuna moniin tuntemiimme tarinoihin, jotka ovat toisinaan hyvinkin tarkkoja historian tietoja, sillä henkimaailma ohjaa okkulttista historiaa sisältävien teoksien syntyä, jolloin kirjoittajat saavat henkimaailmalta ideoita ja tietoa aiemmin tuntemattomien aikojen tapahtumista ja henkilöistä.

Kaikkialla universumeissamme on Luojan sopimuksella luojaolennoilla hyvin korkeatasoista toimintaa. Luojaolennot ovat kaikkein korkeatasoisimmiksi kehittyneitä henkiolentoja, joilla on ominaisuutenaan henkinen kuolemattomuus; kuten Luojallakin on. Tällaiseksi Luojan tasoiseksi luojaolennoksi on kehittynyt monia henkiolentoja aikojen saatossa, jotka edelleen elävät sekä maailmassa että henkimaailmassa myös universumissamme.

Luojaolennoilla on hyvin paljon mahdollisuuksia toimia myös maailmassa ollessaan ja heitä tuetaan myös paljon, sillä heidän toimintansa on hyvin edistyksellistä useimmiten. Luojaolentomme toimivat universumissamme aina toisinaan myös Maa planeetalla, jossa luojaolennot saattavat edistää Maa planeetan järjestelmää yhdessä Luojan kanssa.

[adsenseyu1]

Share