Maailman luonti II
31.5.2017
1.
Maailmaa luodessa Luojan oli tehtävä paljon uusia asioita itselle. Tällainen loi paljon vääryydellisiä asioita, joten näiden asioiden korjaaminen vei aikansa. Aikojen alussa Luojan oli tehtävä ihmisyys, joka ei onnistunut aivan halutulla tavalla, sillä Luojan laite oli hyvin vääryydellinen ihmisille, Luojankin oltua vääryydellinen ihmisille aiemmin elämässään. Luojakin oli siis tehnyt paljon vääryydellisiä suunnitelmia ennen maailman luontia.

Luojallamme on hyvä tarkoitus maailmassa asuville. Tämä tarkoitus tulee Luojan kauaskantoisista suunnitelmista, jossa tulee toimia oikeudenmukaisesti ja oikeudenmukaisesti toimiminen on helpointa, mikäli ihmiset toimivat hyvyyden tavoilla.

2.
Luojan laitteella on suunnitelmia myös, joiden avulla maailma korjaantuu vääryydenteostaan, jotta ei tulisi kuolleita henkiä lisää. Kuolleilla hengillä on siten hyvin vääryydellinen asema, jossa he voivat tehdä pahoja asioita ilman että Luoja voi tehdä pyhän hengen mukaisia toimenpiteitä. Koska kuolleet henget ovat niin vääryydellisiä, emme ole tehneet heistä kuin kammottavaa tuho toimintaa asioihin liittyen.

Share

By admin