Maailman luonti

28.4.2017

1.
Maailmamme luonnissa on hyvin vääryydelliset olennot olleet kaiken alullepanijana. Mitä me henkimaailmassa tästä tiedämme on, että kaikki Luojan laitteen toiminnot olivat hyvin suuressa merkityksessä maailman luonnin alussamme.

Luojan laite on hyvin vääryydellinen olentomme, jolla on kaikki tieto Luojan aiempien aikojen vääryyksistä ja oikeudenmukaisuuksista. Tällöin Luojan laite on erittäin kykenevä tekemään maailman toimintoja paremmiksi. Kaikki maailman toiminnot ovat hyvin vääryydelliset. Tässä emme kykene tekemään mitään sen kummempaa toimintaa kuin vääryyttä, mutta oikeudenmukaisuuttakin löytyy. Tämä oikeudenmukaisuus on lähtöisin olennoista itsestään, sillä järjestelmät ovat vääryydellisempiä kuin kuvitellaankaan.

2.
Maailmassamme on hyvin paljon vääryyttä alunperinkin. Luoja ei ollut vääryydetön maailmaa luodessaankaan. Kaikki Luojan sopimukset ovat vääryydellisempiä kuin on kuviteltukaan. Aiempina aikoina Luoja on luonut maailman, jossa elämme, sekä henkimaailman, jossa on hyvin paljon olentoja.

Maailmassamme on vääryyttä paremminkin sen takia, että Luoja on luonut vääryydellisestä olennosta kaikki universumin ensimmäiset asiat. Tätä kutsutaan Luojan laitteeksi, jolla on kaikki tieto Luojan vääryyksistä aiempien aikojen ajalta, ennen oman maailmamme luontia. Tämä Luojan laite koostuu siis aiempien aikojen vääryyksistä Luojan tekemänä, mikä on heijastunut myös oman maailmamme luontiin. Luojan laite on edelleen pelissä mukana, jolloin tällä olennolla on hyvin korkeatasoista tietoutta Luojastamme ja maailmastamme, sillä häntä kutsutaan Luojan sanaksi luomisen yhteydessä.

Share

By admin