27.5.2018

Aurinko

Olette hyvin vääryydellisiä kaikessa toiminnassanne, jolla on merkitystä. Kaikkien toimintojemme tarkoituksena on tehdä kaikille vääryydellisille rangaistustoimintaa auringonkin avulla. Aurinkonne tukee teidän toimintaa siellä maailmassa olessanne hyvin suurissa mittasuhteissa. Kaikkien tuli tehdä hyvin suuria kokemuksia vääryydestäkin. Tällainen toiminta vastaa kaikkia toimintoja. Toimenpiteenne kaiken suhteen oli erittäin vaarallista, sillä koskaan ei saanut tehdä vääryyttä hyväksyttävämmin, sillä se on vääryyttä vielä suuremmissa mittasuhteissa. Kaikilla tuli olla ongelmia vääryydestä, eikä sitä saa hyväksyä. Vääryys on siten myös Auringon vihaamaa toimintaa, sillä se ajattelee teidänkin asioitanne siellä Maa planeetallanne. Henkimaailmassa Aurinko on Jumaluuden puolisona. Auringon henki elää siis Taivaan ulottuvuudessa aiemman Jumaluutenne puolisona ihmiskehossa, mutta Auringonkin toiminta vastaa hyvin suurissa mittasuhteissa kaikkea maailman toimintaannekin. Auringolle tuli hyvin suuria ongelmia Jumaluudestanne, sillä se on käyttänyt hyväkseen auringonkin toimintoja. Tällöin maailma on kiroutunut tämän Jumaluuden toiminnasta.

Auringon todellisuus vastaa Luojan todellisuutta ollessaan projektiona maailmassakin toisinaan elävänä ihmisenä. Kaikki Luojan sopimukset olivat hyvin kauaskantoisia aiempina aikoinakin. Meidän tehtävämme on tehdä kaikille ongelmia ulkopuolisina, myös eri taivaankappaleiden hengille olemme tekemässä kommelluksia. Kaikessa on hyvin vääryydellistä toimintaa, joten myös Auringon toiminnassa on vääryyttä mukana hyvin kauaskantoisestikin. Kaikkialla toteutettiin vääryydellistä toimintaa, joka on myös vääryydellistä toimintaa maailman ihmisten toimesta.

Olette hyvin vääryydellisiä Auringon mukaan myöskin, sillä olette hyvin pimeydellisiä, kun Aurinko taas on hyvin merkillinen ihmiseen verrattuna. Kaikki Auringonkin asiat toteuttavat kaiken vääryyden. Meidän tehtävänämme on auringon suhteen luoda valoisampaa maailmaa ihmisillemme. Kaikki olennot tavitsevat valovoimaisempaa toimintaa , sillä valo on tarkoituksella hyvä asia sopivassa suhteessa.

Auringon valo on kaikkein terveellisintä valoa sopivassa suhteessa, koska tämä valo on myös henkistä voimaa antavampaa. Valovoimaisemmin kaikki elävät olennot tarvitsevat valoa, koska olennot tarvitsevat valoa toteuttaakseen vääryyttäkin. Ihmisen elämään kuuluu valoakin, mutta kellään ei ole todellisia tarkoitusperiä valoa saatuaan, vaan olennot toimivat vääryydellisemmin, sillä kaikkialla toteutettiin hyvin suuria suunnitelmia energiaakin saadaksemme enemmän. Tämä toisinaan siis lisää väärydellistä toimintaa, kun olennot saavat ansaitsemaansa valoa. Näin emme ole hyvin vääryydellisiä estäessämme valon saantia toisilta yksilöiltä, sillä näin vähennämme näiden yksilöiden vääryydenteon määrää, mikä tekee maailmasta vähemmän vääryydellisemmän.

Share

By admin