Galaksi Andromeda

10.3.2019

Galaksi Andromedalla on Illuminatin toimintaa enemmän kuin Linnunradalla. Andromeda on siis eläinten henkien galaksi, jossa vaikuttavat pikkulinnut enemmän kuin Maa planeetan ihmiset. Galaksi Andromedalla on hyvin suuret mittasuhteet Linnunradan suhteen. Kaikilla Linnunradan ihmisillä on Andromedassa hyvin suuret mittasuhteet, sillä heidän lemmikkieläimensä ovat usein Andromedan iluja.

Galaksi Andromedassa on hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia tuntemuksia teidän galaksinne suhteen. Andromedalla on hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia ajatuksia teidän suhteen myöskin. Kaikki Andromedan toiminnot ovat hyvin suuret mittasuhteiltaan. Olette hyviä Andromedan mielestä, muttette koskaan kovin suuria.

Andromedalla oli paljon toimintaa aiempina aikoinanne. Mistään ette löytäneet kovin suuria mullistuksia olevia, kaiken kattavia päällikköilyitä Illuminatin toimesta, ellette ole olleet henkimaailman ihmisinä Andromedalla tekemättömiä töitänne korjaamassa. Teette töitänne hyvin usein eläimille haitallisesti, jolloin ette pääse aina takaisin maailmaan, ennen kuin olette ottaneet hyvin korkeatasoiset päällikköilyt vastaan Illuminatin jäppisiltä Andromedassa.

Share

By admin