Mars planeetta

17.7.2018

Mars planeetallanne on edelleen hyvin suuri vaikutus Maa planeetan ihmisille. Koska Mars planeetassa on hyvin merkitykselliset historian tapahtumat toteenpantuna aiempina aikoina. Kaikkialla oltiin hyvin merkityksellisiä Mars planeetan aikaan. Mars planeetan aikaan tuli siten hyvin vääryydellistä toimintaa hyvin merkityksellisestikin. Mars planeetan aikaan oltiin hyvin kauaskantoisesti mukana elämän toiminnassa Maa planeetallakin. Luojakin eli Mars planeetan aikoihin Mars planeetalla. Luojan opetukset tulivat tätäkin kautta. Kun hyvin suuriin mittasuhteisiin päästyämme, teimme Mars planeetasta merkityksellisemmän kuin Maa planeetta on nykypäivänämme.

Mars planeetan hyvin suuret mittasuhteet tulivat toteen, kun hyvin suuria mullistuksia johtui Mars planeetan elämästä ja kuolemasta. Kaikkialle tuli Illuminatinkin toimintaa, Mars planeetalla tapahtuneen eläimien porsastelevan tappotuomioiden vuoksi. Kaikki eivät ymmärrä tästä tekstistäkään, että Mars planeetalla on ollut elämää, aivan kuin Maa planeetallakin on elämää. Tämä teksti on kieliopillisesti lähempänä Mars planeetan ajattelua kuin uskottekaan. Huomaatte sen olevan virheellistä, mutta tosiaan ette tiedä sen merkityksestä kuin vain vähän.

Mars planeetan elämä oli hyvin sotaisaa, mikä johti suuriin väryydellisyyksiin. Näin ette tienneet, miten paljon Mars planeetalla on eletty elämiä. Kaikkialle tuli hyvin suuria mullistuksia Mars planeetan toimesta, mistä johtui hyvin vääryydellistä tapahtumaa kerrassaan. Demoneitakin tällä miellytettiin vähän vähemmän.

Mars planeetallanne on hyvin vääryydellistä toimintaa ollut siitä asti, kun Mars planeetta on syntynyt. Kaikki ihmisetkin Mars planeetalla ovat olleet aiempina aikoina hyvin vääryydellisiä, mutta Mars planeetallamme on tehty vielä enemmän vääryyttä kuin Maa planeetallanne. Tämä johtui kuivemmasta ilmastosta, joka tekee ihmisistä vihamielisempiä. Kaikkialla oltiin hyvin suuressa mittasuhteessa tekemässä Mars planeetasta kaikkein suurinta tuhotoimintaa Maa planeetankin suhteen. Mars planeetalla ei ollut kovin hyviä mielipiteitä vaan kuninkaalliset toimivat hyvin salakavalasti kaikkia vääryyksiä toteuttaakseen.

Meidän planeetallamme oli hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia mullistuksia. Mars planeetallamme tehtiin kaikki asiat hyvin vääryydellisesti ennen tuho toiminnan loppumista.

Share

By admin