Planeetta Uranus

31.1.2019

Planeetta Uranus toimii hieman piilotetummin kuin muut planeetat. Uranuksella on sisko planeetta, joka on Neptunus. Kuitenkin Uranuksella on myös tehtävää planeetallamme. Uranus on hyvin suuri planeetta, jossa on hyvin kauaskantoista toimintaa myös ulkoavaruuden olennoillamme. Uranus on hyvin suuri planeetta, jolla asustelee myös ulkoavaruuden olentoja.

Uranus on hyvin suuri planeetta Maahan nähden. Sillä toteutetaan neptuloidimaista toimintaa. Uranuksen toiminta on siis kiroutumissa elämistä, jolloin sen toiminta vastaa hyvin paljon kiroutuneita enkeleitä. Uranuksella on hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia toteenpantuja väääryydellisiä okkultitienkin hyväksymiä vääryyden vähennys toimenpiteitä. Uranus on siten hyvin vääryydellinen, josta johtuu Uranuksen vääryydellinen toiminta. Ette tunne Uranusta henkiolentona kovin suurissa mittasuhteissa, mutta nuorisolle se on tärkeämpi kuin kuviteltiinkaan. Uranus on siis nuorisolle hyvin suuri merkitykseltään räp tähtien tasoisesti.

Planeettta Uranuksemme on siis henkimaailmassa ihmisenä, jolla tehdään salavaivihkaa kehitystyötä kaiken nuorisonkin mukaisesti. Näin Uranuksella on hyvin vääryydelliset olennot tekemässä työtään.

Share

By admin