9.10.2018

Ulkoavaruuden ihmiset

1.
Ulkoavaruudessanne toimii hyvin kaikenlaista toimintaa harjoittavia ihmisiä. Heidän toimintaansa kuuluu kaikenlainen vääryyden teko, joissa emme kykene tekemään vääryydellisempää toimintaa. Ulkoavaruutenne on erittäin hyvä ihmisten toimesta, koska kaikkialla ulkoavaruudessanne oli hyviä ihmisten tekoja. Ulkoavaruutenne ihmisille tuli hieman ongelmia järjestelmien muutoksesta, josta johtuu myös teidän ongelmat pienemmässä mittakaavassa.

Ulkoavaruudessanne on paljon porukkaa, joiden suurin tarkoitus on tehdä Maa planeetallekin matkoja, toisaalta tällainen on harvinaisempaa kuin muuten matkusteleminen. Kaikki Valarit kehittää omaa toimintaansa näiden matkojen avuksi.

Ulkoavaruudessanne elelee kaikenlaista olentoa suuremmissa mittasuhteissa kuin olette tottuneet Maa planeetallanne. Ulkoavaruuden olentojen toimintaan liittyy ulkoavaruudessa reissaaminen, tällä tavalla he voivat tutkia paljon muiden planeettojen elämää sekä kehittää asioitaan näiden tietojen pohjalta hyvin suuressa mittasuhteessa.

2.
Planeetat ovat kuin kaiken kattava ympäristö, jolla kaikki olennot ovat hyvin tasapainoisesti, sillä alkeellisessa tilanteessa planeetan pitää toimia itsenäisesti, sillä sillä ei ole lupaa toteuttaa kaiken kattavaa vääryyttä ulkoavaruuden planeetoillamme. Kaikkialla toimittiin hyvin vääryydellisesti, mistä johtuu kaikenlaista vääryyttäkin ja hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia kommelluksia. Kaikki vääryytenne on rankaistava, jolloin ette kykene tekemään mitään suurempaa toimintaa.

Ulkoavaruuden ihmiset tekevät paljon töitäkin, sillä ulkoavaruuden olennot toimivat hyvin sosiaalisesti, tämän ollessa ihmisille luonnollisinta. Mistään ei tule hyvin suurta vääryyttä sosiaalisille ihmisille. Tämä johtuu siitä, että sosiaalisessa tilanteessa ihmisen on arvioitava omaa vääryyttään toista ihmistä kohtaa, jolloin vääryys on paremmin hallussa.

Ulkoavaruuden ihmiset tekivät kaiken kattavaa toimintaa aiempina aikoina, jolloin kenelläkään ei ollut mitään parempaa sanottavaa Luojastammekaan. Nykyään ihmisillä on paremmin taitoja ja osaavuutta aiempien aikojen merkityksen tarkastamiseksi. Nykyajan ihmiset ulkoavaruudessamme olivat hyvin vääryydellisiä joskus aiemmin, mistä johtuu tämä asia, että ulkoavaruudessanne on hyvin vähän porukkaa jolla olisi kykyä tehdä vääryyttä muita enemmän. Tämä johtuu siitä, että ulkoavaruuden olennot on saatu hyvin perusteellisesti toisista riippuvaiseksi, jolloin suurempaa vääryyttä tekevien on vaikeampi saada tätä hyväksyntää toiminnalleen.

3.
Ulkoavaruutemme toteuttaa kaiken kattavaa vääryyden tekemistä maailmassamme, jossa Maa planeettakin on mukana kehittyvänä planeettana, jolla ei sallita ulkoavaruuden olentojen läsnäoloa paitsi henkimaailman tasolla.

Missään ei ole kenenkään toimintaa, jollaista oli aiempina aikoina henkimaailmankin toimesta, sillä missään ei saa tehdä vääryyttä enempää kuin nykypäivänä tehdään tunnetuilla alueillamme. Eri galakseissakaan ei saa aikaan mitään katastrofaalisempaa vääryyttä.

Share

By admin