[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 4.6.2013

1.
Ulkoavaruudessamme toimittiin hyvin vääryydellisin asevoimin nykyaikanamme. Toisia ulkoavaruuden olentoja vastaan sotiessa ulkoavaruuden olennot tekevät hirvittäviä asioita. Kaikkien olentojemme toiminta on hyvin vääryydellistä ja ulkoavaruuden olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti.

Kaikilla olennoillamme on hyvä merkitys, mutta ulkoavaruuden olennot toimivat hyvin vääryydellisesti asevoimineen. Asevoimiin kuuluu sädettimiä, ulkoavaruuden plasmatykkejä ja ulkoavaruuden toiminnallisesti erilaisia asevoimia kuin mitä Maa planeetalla on. Ulkoavaruuden tykit ampuvat sellaisilla ammuksilla, joilla ei ole ammuksenaan luotia vaan energiapulsseja, jotka ovat sähkömagneettisia pulsseja. Myös muunlaisia ammuksia on käytössä heillä.

Ulkoavaruuden olennot toimivat hyvin vääryydellisesti asevoimineen, sillä kaikkien ystävällisimpienkin ulkoavaruuden olentojen käytössä on asevoimat, joilla voidaan tuhota Maa planeetta hetkessä, jos sellaisia saataisiin tuotua lähialueellemme. Tällaisia asevoimia ei kuitenkaan saa käytettyä oman tahdon avulla, vaan ne toimivat henkimaailman järjestelmän ohjaamina, koska henkimaailma ohjaa myös Maa planeetan asevoimia hyvin näkymättömällä tavalla.

2.
Kaikkien henkimaailman asevoimien toiminnot vastaavat ulkoavaruuden asevoimia enemmän kuin Maa planeetan asevoimia. Ulkoavaruudessamme elettiin hyvin vääryydellistä elämää, jolloin asevoimille tuli käyttöä nykyaikanammekin. Kaikkien olentojemme toiminnot vastaavat kuitenkin henkimaailman järjestelmän haluamamaa toimintaa, jolloin kaikkialla on hyväksyttyä toimintaa henkimaailman toimesta.

Kaikkien energia-aseiden toiminta on hyvin vääryydellistä toimintaa, sillä niillä voi tehdä pahaa työtä hyvin tuntemuksin, sillä ne ovat niin luonnottomia aseteknologioita, että ne toimivat kuin taiat toimivat aiempina aikoina. Kaikkien taikuuksiemme toiminnot ovat hyvin tukahdutettua toimintaa, mutta niin ovat myöskin ulkoavaruuden aseteknologiat, meille Maa planeetallamme.

Kaikki aseet toimivat hyvin vääryydellisesti, jolloin kaikilla on hyvin vääryydellistä toimintaa asevoimien avulla. Ulkoavaruuden olennot käyttävät myöskin maa- ja ilmavoimia planeettojen pinnalla. Kaikki olentomme toimivat niin vääryydellisesti kuin vain voimme kuvitellakaan. Joten vääryydet ovat hyvin suurissa mittasuhteissa ulkoavaruuden asevoimissa heidän niitä käyttäessään.

3.
Kaikkien olentojemme asevoimatiedot toimivat hyvin vääryydellisesti muiden olentojen tietona, jolloin olennot alkavat asevarustelun toisiansa vastaan. Näin käy hyvin helposti, olentojen tietäessä toistensa asevoimista. Kuitenkin ulkoavaruuden olennot ovat asevoimiltaan hieman edistyneempiä kuin mitä Maa planeetalla ollaan, jolloin asevarustelu ei vaikuta kovin järkevältä tavalta hoitaa asioita ulkoavaruuden olentojen suhteen.

Maa planeetan asukkaat voivat puolustautua ulkoavaruuden olentojen suhteen jossain määrin, mutta kaikkien ulkoavaruuden asevoimien avulla Maa planeetalla ei ole mahdollisuuksia puolustautua invaasio tilanteessa. Ulkoavaruutemme olennot toimivat kaikenkattavalla vääryydellä, jolloin ulkoavaruuden olennot eivät saa lupaa invaasioon paitsi silloin tällöin.

Kaikki olentomme toimivat näin hyvin vääryydellisesti Maa planeetan suhteen, sillä aina silloin tällöin ulkoavaruuden ryhmittymät tulevat Maa planeetalle testaamaan Maa planeetan asukkaiden vääryyden määrää, jos he eivät tästä selviä, on invaasio mahdollinen toteutumaan.

Share

By admin