30.8.2018

Ulkoavaruuden olentojen toiminta I

Ulkoavaruutemme toimii hyvin eri tavoin kuin mistä tiedätte Maa planeetallanne tästä toiminnasta. Ulkoavaruudessamme on hyvin paljon Luojankin hyväksymää toimintaa ufoillennekin. Ulkoavaruudessanne on hyvin paksuja pilviäkin, jotka näyttävät pilviltä, mutta ovat oikeasti ulkoavaruuden aluksia. Pilvien sisässä tällaiset lentovärkit voivat tehdä tutkimuksia näkyvämmässä muodossa, kuten käyttäen Luojankin hyväksymää ulottuvuuden tekemää häirintä toimintaa kaikille ihmisillenne.

Ulkoavaruutemme toiminta vastaa tieteiskuvitelmia hyvin suuressa mittasuhteessa. Olette hieman tietämättömiä ulkoavaruuden kaikista asioista. Näin teemme ulkoavaruudesta Luojankin hyväksymää toimintaa. Koska ulkoavaruudessanne tehtiin paljon vääryyttä, Luojakin tahtoi heidän näkyvän Maa planeetan ihmisille vähemmässä määrin.

Koska Luojakin on hyvin vääryydellinen, emme saata tehdä mitään kummempaa kuin lopettaa vääryydet järjestelmillämme. Näin saatte tuntea vääryyden kokemuksia hyväksyttynä henkimaailman toimesta.

Ulkoavaruuden olentojen toiminta II

Olette hyviä ihmisillenne ulkoavaruuden hyväksymänä vähemmässä määrin. Teidän toimintaanne katsotaan ulkoavaruudessa vastuuttomana vääryydellisten ihmisten rangaistustoiminnan suhteen. Heidän mielestä ulkoavaruudessa rangaistukset ovat kovempia siitä syystä, ettei vääryys pääsisi valloilleen kuten on tapahtunut. Ulkoavaruutemme olennot toimivat hyvin eri tavoin kuin Maa planeetalla toimitaan. Ulkoavaruuden olennoillamme tehtiin kerjäläisistäkin hyödyllisiä, ettei heitä tarvitse kouluttaa maailman mukaisiksi vääryydellä.

Ulkoavaruudessamme on hyvin vääryydellisiäkin olentoja, joiden vääryyttä tehtiin hieman joka puolella. Tällaisille olennoille tappotuomiot ovat jokapäivisiä aina kun heitä vain löydetään oikeamielisten toimesta. Tällaiset tappotuomiot ovat ulkoavaruuden olennoille hyvin joka päivisiäkin. Koska olette niin vääryydellisiä Maa planeetallanne, tulee teidän varoa ulkoavaruuden olentojen toimintaa, sillä he ovat oikeamielisempiä, mikä voi aiheuttaa kaikenlaista vääryydellistä teille Maa planeetallenne.

Ulkoavaruudessanne on kaikenlaisia otuksia, sillä heidän tehtävänään on tutustuttaa kaikkeen mahdolliseen vääryyteen Maa planeetan mukaisesti. Ihmisillemme tämä tutustuttaminen tarkoittaa, että he tarkkailevat heidän toimintaansa, josta on hyviä seurauksia ulkoavaruuden olennoillemme, tämän auttaessa ulkoavaruuden olentojen ihmisyyden kehityksessä.

Ulkoavaruuden olentojen toiminta III

Kaikkialle tuli hyvin kirjaimellisia tapahtumia, joiden ei saanut antaa lopahtaa ulkoavaruuden olentojen toiminnasta johtuen myöhempinä aikoina. Ulkoavaruutemme toiminnot olivat kaiken kaikkisesti hyvin vääryydelliset, jolloin kukaan ei saanut antaa hyviäkään toimintoja käyttöömme ulkoavaruuden toimesta. Kaikkialle tuli hyvin suuria mittasuhteiltaan olevia vääryyden kokemuksia, kun ulkoavaruuden olennot tulevat takaisin Maa planeetalle asuttamaan tätä planeettaa kaikkien tietäminä.

Ulkoavaruutemme on hyvin laaja alainen, jossa asuu paljon eri kansakuntia, kuten Maa planeetallammekin. Kaikkialla oltiin niin vääryydellisiä nykyaikoina, että henkimaailma päätti järjestää ulkoavaruuden olennot uudeksi järjestykseksi. Kaikkialla oltiin hyvin suuressa mittasuhteessa tekemässä kaiken kattavaa ulkoavaruuden keskitysleiri toimintaa, jolloin Valarit ovat hyvin vääryydellisiä kaikille muille ulkoavaruuden olennoille.

Ulkoavaruutenne toiminta jatkuu hyvin kiinnostavasti Luojankin toimesta, jolloin Luojakin tutustuu ulkoavaruuden olentoihin hyvin suuressa mittasuhteessa myöhemmin elämässään henkimaailman avulla. Tämä johtuu siitä, että Maa planeetan tulee tutustua ulkoavaruuden olentoihin aluksi välimiehen kautta, ja vasta sitten tutustuttaa heidät toistensa kesken, jolloin ei tule yllätyksiä ikävämmin kuin voitte kuvitellakaan.

Share

By admin