3.2.2018

Ulkoavaruuden olentojen uhka Maa planeetalle

1.
Ulkoavaruudessamme on hyvin vääryydellistä porukkaa. Heillä on pahoja suunnitelmia toistensa varalle, joita toteutetaan aina kun siihen on mahdollisuus. Tämä koskee myös Maa planeettaanne, sillä ulkoavaruuden olennoilla on asioita teillekin sieltä käsin. Tämä koskee turvallisuuttanne, jolla on hyvin suuri merkitys ihmisillemme Maa planeetalla.

Kaikki ulkoavaruuden olennot tekevät hieman vääryyttä teillekin myöhempinä aikoina, jolloin teidä tulee olla hyvin varustautuneita tällaista uhkaa kohtaan. Tämä koskee asevoimianne sekä yleistä vääryydensietokykyä, sillä vääryydestä teitä voi rangaista, mikä on suurin syy ongelmiin ulkoavaruuden olentojen kanssa.

2.
Ulkoavaruudessanne oltiin hyvin vääryydellisiä siitä johtuen, että kaikkialla oli valareiden vihollisia, vaikka valarit olivatkin vahvempia vihollisiinsa nähden. He ajattelivat tuhota viholliset heti kun saavat tähän luvan henkimaailmalta. Tällainen lupa oli karseata katseltavaa, koska siinä kuoli niin paljon uhan alla olleita ulkoavaruuden olentoja.

Ulkoavaruuden olentojen uhka Maa planeetalle on hyvin kaukaista tietoa, sillä tämä on Luojan tietona ainoastaan. Maa planeetan ihmiset eivät ota todesta varoitteluitakaan esimiehiltään, sillä kaikki ovat hyvin turvallisin mielin universumin ainoina itsensä kuvitelleet. Tällainen on hyvin hankala tilanne kun he tulevat tänne, Maa planeetan järjestelmiä toteuttamaan vääryydellisemmin kuin kuviteliinkaan.

3.
Ulkoavaruudessanne on elämää aivan läheisilläkin planeetoilla aurinkokunnissa tosiasiallisestikin. Tällainen on hyvin karseata katsella Luojankin silmin, sillä Maa planeetan rakentelut loppuvat tähän hyökkäykseen, sillä kaikki on tehty väärin Maa planeetallamme, ja ulkoavaruuden olennot tulevat niin sanotusti korjaamaan tilanteen kuitenkin tämä tarkoittaa lähinnä kaiken vääryydellisemmän rikkomista oikeudenmukaisella järjestelmällämme.

Oikeudenmukainen järjestelmä toimii hyvin kun kaikilla on henkimaailman tietoa vahvistettuna, mikä auttaa ihmisiä tulemaan toimeen paremmin maailman ihmisinäkin. Muuten kaikki jatkuu, eikä mitään ole vähemmän tulevaisuudessannekaan. Kunhan pääsette ohitse tästä vaikeasta tilanteesta.

Ulkoavaruuden olentojen uhka Maa planeetalle II

1.
Ulkoavaruudessanne on hyvin paljon eläviä olentoja, jotka eivät ole yhtään parempia kuin tekään. Tämä johtuu siitä, että ulkoavaruuden olennotkin muistuttavat ihmisiä, vaikka olisivatkin henkisesti ulkoavaruudessa kehittyneitä. Kaikki ulkomuodot eri lajeilla ei ole tässä kerrottavaa, sillä sellaiset tiedot ovat hyvin vääryydellisiä kertoa teille Kristuksenkin takia. Olemme hieman vääryydellisiä Maa planeetan asukkaille, jättäessämme teidät kokonaan ulkoavaruudesta tietämättömiksi.

Kaikki tekivät hyvin paljon vääryyttä ollessaan ulkoavaruuden olennoista tietoisena. Tämä johtuu siitä, että kaikki olentomme ovat hyvin kauaskantoisesti mukana tositoiminnassa. Ulkoavaruuden olennot tekevät kaikenlaista kiusaakin Maa planeetan asukkaille. Tämä on hyvin vääryydellistä kirjoitella, sillä ulkoavaruuden olennot lukevat myös Internettiämme. Tämä on mahdollista tehdä huomaamatta kaikin puolin.

2.
Ulkoavaruudessamme tehtiin paljon vääryyttä ennen muinoin. Siellä tehtiin vääryyttä, koska kaikki eivä toimineet oikeudenmukaisemmin. Ulkoavaruuden olentojen vääryydet olivat hyvin vääryydellistä toimintaa. Siellä piestiin toisia olentoja mitä karseimmilla tavoilla. Tämän ollessa myös henkimaailman okkultistien tahtomaa toimintaa, sillä uhri järjestelmät lopetettiin näinä aikoina, kun lopputuomiommekin oli.

Kaikkialle tuli vääryydellistä toimintaa ulkoavaruuden osalta, sillä ulkoavaruudessamme oltiin hyvin vääryydellisiä. Ulkoavaruuden olennot tekivät paljon vääryydellistä toimintaa, koska vääryys oli kukassaan lopun aikoina. Tällainen on hieman Luojan järjestelmien aiheuttamaa toimintaa, koska kaikki järjestelmämme ovat hyvin vääryydellisesti toimivia.

Ulkoavaruuden olentojen uhka Maa planeetalle III

1.
Uhkanne on todellinen, sillä kukaan ei voisi tehdä enempää vääryyttä kuin te toisinaan teette siellä Maa planeetallanne. Ulkoavaruuden olennot ovat hyvin suurissa mittasuhteissa hyökkäämässä planeetallenne tämän vuosisada loppupuolella. Silloin toteutamme puhdistuksia, joissa kaikki oikeus toteutetaan mitä monimutkaisemmilla rangaistuksilla. Näin saatte paremmin kiinni elämästä, kun oikeus on tapahtunut monille.

Maa planeetallenne on tulossa vähän ongelmia ulkoavaruuden olennoistammekin. Sillä planeettanne on erittäin alhaisestikin toteuttamassa luonnon tuhoamisilmiötä, josta seuraa kaikenlaista ongelmaa. Olette hyvin vääryydelliset, eikä sille voi tehdä kuin rangaistustoimintaa. Kukaan ei osaa tehdä enempää teidän hyväksenne, jolloin teidän on itse rajoitettava luonnon tuhoamista, sillä se johtuu ahneudesta ja välinpitämättömyydestä ja myös luonnon kunnioituksen puutteesta.

2.
Ulkoavaruuden olentojen uhka on erittäin todellinen jonain päivänä tulevaisuudessanne. Kukaan ei tiedä tästä tarkemmin kuin Luoja. Henkimaailma tietää tämän koko asian, jolloin uudet sukupolvet ovat tiedostaneet tämän uhan todellisempana kuin aiempien sukupolvien ihmiset. Uhka on siis todellinen, eikä kovin pitkän ajankaan kuluttua. Voitte ainoastaan rajoittaa vääryyttänne, mikäli haluatte jatkaa samalla tavalla kuin tänä päivänä, ei ulkoavaruuden olennoille jätetä paljoakaan muita vaihtoehtoja kuin pyrkiä vähentämään ihmisiä Maa planeetalta.

Share

By admin