[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 15.3.2014

1.
Nykyajan vääryyksiin kuuluu olla hyvin itsekäs, tällainen itsekkyys on erittäin haitallista kaikille olennoille. Itsekkyydellä tehtiin hyvin paljon vääryyttä aiempina aikoina, kun kaikilla oli vähemmän asioita tavara mielessä. Nykyaikanakin itsekkyys on haitallista, mutta myös hyvin vähäisessä määrin vähentynyt aiempiin aikoihin verrattuna. Itsekkyyttä on siis nykyisin vähemmän kuin aiemmin, mutta tämä itsekkyys on edelleen melko suuri merkitykseltään.

Nykyaikanamme olemme tehneet hyvin paljon vääryyttä luonnon olennoille, mikä on hyvin haitallista itsellemmekin. Tämä vääryys on joka paikassa todellinen, jos luontoa tuhottiin aiemmin myös, niin nykyaikana se on lähtenyt käsistämme, emmekä voi enää tehdä asialle juurikaan oikeita toimintoja. Oikeilla toiminnoillamme teemme jatkuvasti vääryyttä kaikille olennoille, sillä vääryys oikeassa toiminnassa on hyvin kiroavaa. Tällainen vääryys vastaa sellaista, jolloin ihmiset tekevät asioita tietäen sen haitoista. Tällainen vääryys on kiroavampaa kuin kuviteltiinkaan.

Henkimaailmassa olemme hyvin vääryydellisiä ihmisten tehdessä vääryyttä maailmassa. Saatamme lopettaa ihmisen elämän tällaisen asian vuoksi kuten luonnon tuhoaminen on. Vääryydelliset toimintomme tekevät hyvin vääryydellisiä asioita kaikille ihmisille.

Share

By admin