[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä 31.7.2014

1.
Taivaan rakentaminen alkoi kun tarvittiin paikka, jossa kaikki on hyvin. Taivaassamme siis on kaikki hyvin. Taivaamme olennot ovat viisaampia kuin yksikään maailman olento kykenee olemaan. Kaikkialla Taivaassamme tehtiin paljon vääryyttä olennoille vähemmän kuten kuviteltiinkin. Kaikki olentomme ovat siis hyvin vääryydellisiä vähemmässä määrin Taivaassa ollessaan. Kuitenkin vääryys on kukassaan myös Taivaassa. Taivaan olentomme ovat hirveän vääryydellisiä myöskin kuten on muillakin alueilla. Taivas siis kiroaa okkultistien tasoisesti ilman että vähemmän viisaat olennot huomaavat tällaista kirousta.

Taivaaseemme pääsee hyvin vääryydellisenä olentonakin, koska Taivaassamme on enemmän vääryyttä kuin vääryydellisesti kuviteltiin uskonnoissamme. Taivas on siis hyvin paljon samankaltainen muidenkin alueidenkin kuten esimerkiksi maailman kanssa. Kaikki olentomme tekivät vääryydellistä työtään jo aiempina aikoina, koska kaikki olennot ovat hyvin vääryydellisiä.

2.
Taivas on kaikille avoinna aina tarpeen tullen, jolloin Taivaaseen pääsyyn ei ole mitään erityisiä syitä, vaan aina sopivassa tilanteessa kuka vaan voi päästä Taivaaseen. Kukaan Taivaassamme ei ole täysin osaava, sillä Taivas kiroaa mieltä viisasteluihin, jolloin olennolla ei ole oikeaa tietämystä, vaan helpotettuja kuvitelmia taidoistaan. Kuitenkin kaikki olennot ovat saamassa paljon hyötyä Taivaassa ollessaan, sillä kukaan ei ole haitallinen Taivaassa oleville huomattavassa määrin.

Taivas on rakennettu sydämellisesti jo ennen universumia jossa elämme. Taivaan rakentaminen on tapahtunut hyvin luonnollisesti, jolloin sen rakentuminen ei poikkea muidenkaan ulottuvuuksien rakentamisesta. Ulottuvuudet rakentuvat aina tarpeen tullen, eikä mitään tarvitse rakentaa omin voimin, vaan henkimaailma voi rakentaa minkälaisia alueita tahansa. Kuitenkin Taivas sinänsä on pysyvämpi ilmiö kuin vaihtelevat ulottuvuudet, joten Taivas on ollut aina kuten on joidenkin ulottuvuuksien suhteen myöskin.

3.
Ulottuvuudet toimivat hyvin kauaskantoisesti siten, että kaikkialla on hyvä olla suurimmalla osalla, muuten Luojan järjestelmät toimisivat huonosti. Hyväosaisten tulisi korjata huonompiosaisten asioita, jolloin huonompiosaiset oppisivat paremmin menestyviltään. Taivaskin on tällainen paremmin menestyvien paikka, josta tulisi levittää tietoa, jotta huonompiosaisemmat voisivat parantaa taitojaan ja tietojaan Taivaankin avulla.

Kaikki huono-osaisimmat ovat Helvetin alueella, koska siellä voi olla kuka vaan. Kaikki Helvetissä eivät kuitenkaan ole huono-osaisempia kuin esimerkiksi Taivaassa olevat, vaan Helvetti laajempi kuin Taivas, jossa voidaan elää täysin hyvää elämää myöskin. Taivas vain on kuin älykkäämpi ympäristö pätevämmin kuin Helvetti, mutta älykäs voi olla myös Helvetissä eikä siinä ole mitään omituisempaa tai epäpyhempää.

Share

By admin