Ongelma V: Toimeentulo ilman henkimaailmaa

1.10.2019

Ratkaisu henkimaailmasta:

Kaikkien tulisi elää henkimaailman mukaisesti, jotta he välttyisivät sielunsa kiroamiselta maailmassa ollessaan. Kuitenkin toiset ovat täysin sieluttomia, eli heidän sielunsa on toisaalla kuin kehossa, vaikka sielun ja ruumiin välillä on tällöinkin yhteys kanavoiden, ei sielu pääse ruumistaan käyttämään. Näin on luotu tyhjä astia, joka ei osaa ajatella kuin maailmallisia asioita, joita fyysisesti voi kokea ja oppia. Tällainen tilanne on hyvin yleistä, siitä puhutaan langenneena tilana, joten mikään Luojan järjestelmäkään ei tule toimeen Luojan sopimuksetta.

Sieluttoman ihmisen elämä on yhtä helvettiä, koska sieluton ihminen elää yleensä sielunsa avulla Helvetin ulottuvuudessa. Näin sieluttomana tulee ihmiselle paljon ongelmia fyysisesti ja henkisesti. Tällaisen sieluttoman ihmisen kaikki ominaisuudet ovat sammuneet mielen toiminnassa, eikä piristystä tule muutoin kuin uhraten ajatuksia ja olentoja. Tämä on hyvin pakanallinen olotila.

Sieluttoman ihmisen kaikki ongelmat ovat Luojalle mitättömyyksiä, eikä hän auta tällaista olentoa, vaan antaa järjestelmän toteuttaa sen parhaaksi näkemiä toimintoja tällaiselle vääryydestä johtuneelle lankeemukselle. Ihmisen elämään kuuluu myös vääryys, mutta sen ollessa ylikuormittavaa olennon ollessa vahingollinen ympäristölle ajaessaan omaa etuaan pääosin, tulee sielun langeta pois ihmisen kehosta, ja näin olento saa rangaistuksia jo maailmassa kehon eläessä.

Share

By admin