[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 29.04.2013

1.
Kaikkialla universumeissamme toimittiin vääryydellisesti Maa planeetankin toimesta, sillä kaikkialla universumeissamme tiedetään Maa planeetasta, sillä se on Luojan planeetta. Maa planeetallamme merkitys on hyvin vääryydellinen okkulttisesti merkityksellisillä ihmisillä. Okkulttisesti merkitykselliset ihmiset ovat hyvin karmeita olentoja, jotka toimivat älykkäämmin toiminnoin kuin mihin muut olennot kykenevät.

Kaikkialla universumeissamme toimittiin vääryydellisemmin kuin kuviteltiinkaan henkimaailmassa, koska kaikki eivät ole täydellisyyttä ymmärtäneet, täydellisyyttä ei siis ole olemassa. Olennoillamme on hyvin vääryydelliset toiminnot kaikkialla universumeissamme, eikä tähän ole yhtäkään poikkeusta. Kaikkialla on materiaaleja kaikille hyödynnettäväksi, mutta silti kaikki eivät saa hyötyä näistä materiaaleista, johtuen omistusoikeuksista, joita on käytössä muuallakin kuin Maa planeetalla.

Kaikkien olentojemme toiminnot ovat hyvin vääryydellisiä, jolloin olennoillamme on hyvin vääryydelliset toiminnot. Tällä tavoin universumimme kehitys on hidasta, sillä kaikki eivät halua kehittyä saati kehittää universumin toimintoja. Universumeita on monenlaisia, joita ei voi käsittää ihmisten ajatuksin kovin hyvin, mutta Luoja voi käsittää nämä nykymaailmalle uudet asiat. Luojan toiminnot ovat kehittyneet universumeissamme hyvin vääryydellisellä toiminnalla, jota kuitenkaan ei voi harjoittaa kuin Luojan tasoiset olennot.

2.
Universumimme toiminnot ovat hyvin vääryydelliset, jolloin kaikkialla universumeissamme toimittiin hyvin vääryydellisesti. Universumimme ovat täydellisen pyöreitä rakennelmia, jotka voivat limittyä toistensa kesken, ja näissä universumeissa on vastaavanalaisia olentoja. Universumit läpäisevät universumeille annetut Luojan vaatimukset, jolloin vääryydellisyyttä ei ole tehty universumeihin.

Universumimme ovat sivu-universumeita nykyisestä universumistamme, jotka toimivat saumattomasti oman pääuniversumimme mukana. Saumaton toimivuus tarkoittaa, että henkimaailma voi siirtää henkiolentoja universumista toiseen, ilman että siirtymistä havaitaan juuri millään tavalla. Universumeiden hyvin korkeatasoinen toimivuus on hyvin vääryydellistä vääryydellisten mielestä, mutta tällainen toimivuus on ollut toiminnassa niin kauan kuin universumeita on ollut.

Kaikkien universumeiden olennot ovat hyvin kiroutuneita Luojan toiminnasta, sillä Luoja pelottelee universumeiden pyörittelijöitä hyvin pelottavilla uhkauksilla, että heidän universuminsa tuhotaan, mikäli olennot alkavat tehdä ennenäkemätöntä vääryyttä. Kaikkien universumeiden toiminnot ovat samanlaisia kuin nykyisen universumimme toiminnot. Universumeitamme hallitaan henkimaailmasta täydellisellä toimivuudella lähestulkoon, jolloin universumimme ovat erittäin kontrolloituja järjestelmiä.

Share

By admin