[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 15.2.2014

1.
Tieteen tasolla olemme hyvin kehittyneitä Luojan järjestelmissämme verrattuna muihin planeettoihin. Tämä johtuu hyvin osaavasta ihmisporukasta, joita Maa planeetalla on paljon. Myös Luoja kuuluu näihin ihmisiin. Kaikkien olentojemme kaikkialle levittyvä vääryys on saatu minimoitua planeetallamme hieman paremmin kuin muualla. Kuitenkin olemme hyvin osaamattomia tällaisissa asioissa, joita meitä kehittyneemmät olennot ovat katselleet haitallisuutemme mielessään.

Olemme tuhonneet, kehittyessämme näin pitkälle kuin mitä olemme nykypäivänä, paljon asioita, jotka kuuluvat luontoon. Kaikki asiamme toimivat näin haitallisuutena aina jollekin asiallemme, mistä Maa planeetalla on hyvin vähän tietoa. Olemme siis hyvin tuhoisia rakenteluinemme emmekä aina niin edistäviä kuin jotkut luulevat. Kaikki tällaiset tekno ajatukset asioiden edistyksellisyydestä niiden ollessa ihmiskäsin rakennettuja toimivat hyvin huonosti olennoille itselleen.

2.
Olennoillamme on hyvä okkultismi merkitys, jolloin kukaan ei saisi rikkoa tätä merkitystä ollessaan paha luonnolle. Olentomme siis ovat okkultismi merkitykseltään täysin hyviä alun alkaen. Kaikkien olentojemme tulee Luojan järjestelmissä opetella uutta toimintaa jatkuvana toimintana. Kaikilla olennoillamme on hyvä okkultismi merkitys, koska he ovat Luojan hyväksymiä elämänsä alkuvaiheessa, mutta tämä rikkoutuu olentojen oman vääryyden avulla. Tällöin Luoja hyväksyy heidät vain heidän elämänsä alkuvaiheessa. Tämä on tärkeää, koska lapset eivät tee vääryyttä, koska he eivät kykene sellaiseen ajatteluun. Aikuisiällä olennot saavat kaikenlaista vääryydellistä aikaan, mikä on tieteenkin osalta tehtyä vääryyttä.

Share

By admin