[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 17.12.2013

1.
Tulevaisuudessamme tehtiin hyvin paljon vääryyttä myös Maa planeetallamme. Teknologioiden avulla kaikkien vääryydellisten olentojen tuli tehdä vääryyttä, koska materiaalit tarvitsevat vaihtelua. Teknologiamme ovat hyvin vääryydellisiä asioita. Kaikkien materiaalien toiminnot ovat erittäin karseita katsella Luojan silmin, kuten myös muiden ihmisten silmin.

Kaikkien teknologioidemme tulevaisuus näyttää siltä, että Luoja ampuu kaikki Maa planeetan asukkaat Luojan rangaistuksella. Ulkoavaruuden olentomme tekevät tällaista työtä. Kaikkien ulkoavaruuden olentojen toiminnot ovat teknologisesti kehittyneempiä kuin Maa planeetalla. Teknologiamme tulevat toteen myöhemmin siten, että kaikkialla tulee olemaan Luojan järjestelmien mukaiset toiminnot, jolloin teknologioillamme on hyvin vääryydellinen toimivuus.

2.
Kukaan Maa planeetallamme ei tiedä tulevaisuutta, jolloin Maa planeetan olennot ovat erittäin suuren uhan alaisia. Tulevaisuuden tietämättä jättäminen on kuin kirous aiemmilta ajoilta tulevaisuudessamme. Emme ole kovin viisaasti toimivia Maa planeetan järjestelmissämme, sillä olemme sotkemassa planeettamme erittäin vaikealuontoisesti. Tällöin tulevaisuutemme voi olla erittäin ikävä, koska luontoa ei voi korvata teknologioilla.

Tulevaisuuden teknologiamme toimivat siten, että kaikkialla tulee olemaan asevoimia erittäin suuressa mittasuhteessa. Tulevaisuudessamme olemme hyvin uhanalaisia teknologioistamme johtuen. Sillä helpottavat teknologiat ovat hyvin vääryydellisiä kiroutuneille ihmisille vihollisten mielestä. Vihollisemme ovat ulkoavaruudessa miettineet pääsyä Maa planeetalle, jolloin helpottavat teknologiat ovat mahdollistamassa ulkoavaruuden olennoille Maa planeetalle pääsyn. Tämä johtuu kiroutuneisuudestamme, jolloin Maa planeetan ihmisten tulisi elää vaikeampaa elämää, kuin mitä he ovat elämässä, jotteivät ulkoavaruuden olennot saisi henkimaailmalta lupaa tulla rankaisemaan vääryyttä tehneitä Maa planeetan ihmisiä.

Share

By admin