[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 17.11.2013

1.
Ulkoavaruuden olennoillamme on erilainen järjestelmä kuin meillä, siksi ulkoavaruuden olennot ovat kehittäneet uusia laitteita meidänkin avulla. Kaikki laitteemme ovat erilaisia kuin ulkoavaruuden olennoilla. Laitteet ovat erilaiset, koska ulkoavaruuden olennot ovat vääryydellisempiä kuin me Maa planeetallamme.

Ulkoavaruudessamme on hyvin erilaisia laitteita kuin meillä on. Ulkoavaruutemme laitteet ovat pienempiä kuin meidän vastaavat laitteemme, mutta kuitenkin ne ovat tehokkaampia kuin vastaavat laitteemme. Pitkän kehitystyön aikaan olette tehneet paljon edistäviä asioita teknologioihinne, mutta ulkoavaruudessa on teknologioita paljon enemmän kehitetty paljon pidemmän ajan kanssa. Tällöin teknologianne ovat vanhentuneita ulkoavaruuden olentojen mielestä.

2.
Kaikkien teknologioiden kuvaukset ovat erittäin vääryydellisiä kertoa toisella planeetalla oleville, mutta voimme kertoa kuitenkin jonkin verran kuvauksia ulkoavaruudessa käytetyistä itse rakennetuista teknologioista. Ulkoavaruudessamme on vasaroita, jotka toimivat sähkömagneettisesti. Kuten ymmärsitte, ovat tällaiset laitteet erittäin pienikokoisia ja tehokkaita kokoonsa verraten.

Ulkoavaruudessamme tehtiin laitteita myös muille olennoille kuin Maa planeetan kaltaisesti vain oman planeetan olennoille. Ulkoavaruuden olennoille tehdyt teknologiat ovat hyvin vääryydellistä toimintaa, sillä tällöin planeetan resursseja käytettiin ulkopuolisten olentojen tukemiseksi. Tällöin planeetat vähenevät, joka vaikuttaa kaikkeen ajatteluun. Tämä koski myös aurinkokuntien ulkopuolisia kaupankäyntitilanteita.

3.
Ulkoavaruudessamme on lentolaitteita kaikenlaisin omituisuuksin varustettuna, joten lentolaitteet toimivat erittäin vääryydellisesti. Tämä johtuu niiden nopeudesta, joka on hyvin paljon enemmän kuin mitä kykenemme ajattelemaan nopeutena. Tällaiset laitteet ovat hyvin korkeatasoisesti Luojan hyväksymiä laitteita, joilla tehdään paljon hyvää siirtämällä ihmisiä alueilta toisille eli paikkaa vaihtamalla ihmiset ulkoavaruuden planeetoillakin voivat oppia uusia asioita toisilta kauempana asuvilta olennoilta.

Henkimaailman laitteet ovat erittäin toimivia ratkaisuita kaikkeen vääryydellisimpäänkin toimintaan. Erittäin vääryydellisiä ovat asevoimat, jotka ulkoavaruuden olennoillamme sisältävät kaikenkattavaa vääryydellistä toimivuutta. Esimerkiksi ulkoavaruuden olennoillamme on sanottu olevan merkillisiä sukellusveneitä, jotka lentävät myöskin. Tällainen on mahdollista dimensioaalloilla, jotka synnytetään värähtelemällä liikkeessä niin vinhaa vauhtia, ettei sellaista vauhtia saa aikaan ilman erittäin monimutkaisia materiaaleja.

Ulkoavaruudessamme on laitteita, jotka voivat tehdä hyvin korkeatasoista taianomaista toimintaa. Tämä johtuu siitä, että ulkoavaruuden olennot voivat tehdä laitteista erittäin monimutkaisesti toimivia, jolloin ne vaikuttavat hyvin luonnonmukaisilta toiminnoiltaan, niiden ollessa yhtä monimutkaisia kuin biologiset olennot esimerkiksi ovat.

Share

By admin