18.4.2018

Enkeleiden merkitys I

Enkeleiden merkitys oli hyvin vaarallista tietoa Luojan sopimuksien takia. Tällöin kaikki enkelit olivat hyvin vääryydellisiä heistä tietäville. Enkeleiden sopimuksiin kuuluu tehdä hyvää vääryydettömille palkinnoksi hyvistä teoistaan. Enkeleitä eli myös maailmassa, jossa enkelit toimivat kaiken parantavina ihmisinä, sillä enkelit useimmiten toimivat menestyksekkäästi. Tämä koskee kaikkia enkelityyppejä. Enkeleidemme asiat koskivat kirkkoa hieman vähemmän, sillä se vaatisi uskonnollisuutta enkeliltä, mikä ei aina pidä kutiaan, että enkelit olisivat erityisen uskonnollisia.

Enkelit olivat kaikkien kavereina tosielämässäkin. Enkelit olivat hyvin vääryydellisiä ihmisille vähemmän kuin kuviteltiinkaan. Enkelit tekivät hyvin korkeatasoisia kirjoitelmia, joista joitain on jäänyt maailmaankin historian tietoina. Enkeleiden kaikenkattava toiminta tekee enkeleistä hyvin vääryydellisen suunnitelman toteuttajia.

Enkeleistä puhuminen on hyvin väryydellistä, sillä enkeleiden toiminta tulisi olla salatumpaa kuin se uskontojen avulla on. Enkelit siis tekevät hyvin vääryydellisiä toimenpiteitä, joista ei tulisi tulla tietoa aina maailman ihmisille, tämä ollessa hieman vääryydellisempää.

Enkeleiden merkitys II

Enkeleillemme oli hyvin korkeatasoista tietoa aiemmilta ajoiltannekin. Kaikki ongelmat tulivat esiin vasta myöhempinä aikoina, koska enkelit ovat ikuisia henkiolentoja. Enkeltemme toiminta oli hyvin eriskummallista, sillä enkeleillämme oli erittäin kauaskantoista suunnitelmaa kaiken varaltakin. Koska enkeleillämme oli hyvin vääryydellistä toimintaa aiempina aikoinammekin, oli enkeleiden toiminta hyvin vaikeata toisten kuvitellakaan.

Enkeletemme kaikki toiminnot oli hyvin kauaskantoisesti mietittynä. Enkelit olivat hyvin suurissa mittasuhteissa toteuttamassa Luojankin suunnitelmia, mutta myös muiden tekijöiden. Enkelit palvovat yleensä jumaluutta, jolla on kaikkein parhaat tiedot.

Enkelit olivat hyvin vääryydellisiä maailman ihmisille. Heidän uskontonsa toteuttaa kaikkien vääryydellisten rangaistusta maailmassa, koska enkelten maailmassa rankaistaan maailman avulla, jolloin enkelikin joutuu asumaan maailmassa rangaistuksen vuoksi, mikä on suuri häpeä Taivaan uskonnon mukaan. Tämä ei kuitenkaan koske enkeleitä, jotka haluavat myös asua maailmassa ihmisinä. Näitä enkeleitä on suurin osa enkeleistä, jotka asuvat maailmassa sen lisäksi että he ovat enkeleitä.

Enkeleiden merkitys III

Enkelimme olivat erittäin osaavia olentoja, joilla on yhdeltä osin täydellinen ajattelu. Tällä luuppiajatuksella enkelit ovat kaikkein merkityksellisimpiä olentoja lukumääränkin suhteen. Sillä enkeleitä on maailmassa kuolemattomista olennoista eniten. Enkelit ovat hyvin erilaisia toisiinsa nähden kuitenkin toisinaan enkelityypeistä johtuen.

Enkeleidemme olennot ovat kauaskantoisesti erittäin vääryydellisiä, jolloin enkelit voivat tehdä kauaskantoisia suunnitelmia poistaakseen vääryyksiä maailmastammekin. Enkeleistä on hyvin vääryydellistä sanoa juurikaan mitään olennaista, koska enkelit ovat pyhempiä kuin olet kuvitellutkaan. Enkeleille henkilökohtaisuus on tärkeää myöskin, sillä enkeleillä on hyvin korkeatasoiset toiminnot, joita pitää pitää enkelin omina saavutuksina, sillä enkeleille on tärkeää tehdä yksin toimintojansa paremmaksi.

Koska enkeleillä oli hyvin vääryydellistä toimintaa, niin enkelitkin kykenevät tekemään vääryydellistä työtä langenneina enkeleinä varsinkin. Langenneilla enkeleillä on Luojan vastainen toiminto aloitettuna, mutta kuolemattomina enkelitkin aina lopulta kääntyvät Luojan puoleen. Näin enkelitkin saavat vaihtelua Luojan kanssa toimimisessa.

Share

By admin