Julkaistu 28.11.2016

1.
Enkeleiden korkeatasoinen luominen tapahtuu enkeleiden itsensä ohjailemana, jolloin ihminen tuntee tapahtuvan enkeleiden toiminnon aivotoiminnoissaan. Tähän ei ihminen itse pystyisi, vaan tähän tarvitaan henkimaailman apua. Tämä on hyvin vaativaa, sillä enkeleistä on niin paljon hyötyä, että kaikki korkeatasoiset toiminnot tekevät toiminnoissamme enkeleiden tasoisia kirjoituksia henkimaailman tasolle.

Henkimaailmassamme toimittiin vääryydellisesti, mutta enkelit toimivat kaikenkattavasti enkeleiden toimiessa hyvin eriskummallisesti. Enkeleitämmekin oli hyvin paljon aiempina aikoinakin toimittamassa Luojan tasoista toimintaa aina niin kuin enkelit näkivät hyväksi. Enkeleillämme tehtii paljon katastrofaalista toimintaa, koska enkelit ovat kuolemattomia eivät he kärsi henkisestä kuolemastakaan, toisin kuin kuolevaiset ihmisemme. Siten he kykenivät luomaan suunnitelmia ihmisillemme, jotka tapahtuivat hyvin pitkän aikakauden jälkeen myös.

2.
Enkeleiden tekeminen on hyvin korkeatasoinen noituusilmiö, jolloin ei ole mitenkään erilainen ajattelu. Vaan kaikki tapahtuu hyvin korkeatasoisilla hengen ominaisuuksilla. Tämä luo täydellisen luuppi ilmiön, jolla voidaan tehdä toimintoja henkimaailmassa ikuisesti, sillä enkelit ovat ikuisia olentoja, joilla on täydellinen ajattelu tältä osalta jolta he ovat luotuja.

Enkeleillä on hyvin paljon keskuteltavaa maailmankin ihmisinä, sillä heillä on tietoa asioista paljon enemmän kuin tavallisella ihmisellä onkaan. Enkelten tiedot toimivat hyvin kirjaimellisesti tässä maailmassa, jossa enkeleillä on hyvin katastrofaalistakin toimintaa toisinaan.

Enkelten tekemisessä on mukana henkimaailma, jolloin enkeleitä tehdään kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Tämä enkelten luonti-ilmiö on ikivanha, jolloin enkeleitä on ollut iät ja ajat. Enkeleille tehtiin paljon vääryyttä aiempina aikoina siten, että enkeleiden toiminta oli niin kuin olisi ollut pahempia olentoja, ja enkelit itse olivat ainoita oikeassa olevia olentoja. Tällaisella ajattelulla enkelit saattavat aiheuttaa ongelmia.

Share

By admin