[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 28.03.2013

1.
Jeesus syntyi joskus aiempina aikoina, jotta voitaisiin saada hyvin korkeatasoinen henkiolento, jolla olisi aina hyvä ajatus ihmisille. Hyvä ajatus syntyy ajatustoiminnoissa, jollainen Jeesuksella on hyvin korkeatasoisesti noiduttuna. Toiminnaltaan Jeesus oli hyvin vääryydellinen muita kohtaan, mutta hänellä oli silti tämä hyvä ajatus aina mukanaan.

Jeesuksen kotijoukot olivat hyvin vääryydellisiä Taivaan olentoja, joiden avulla Jeesus pärjäsi hyvin korkeatasoisessa maailman toiminnassa. Jeesuksen kotijoukoillamme oli hyvin paljon vääryydellisiä sopimuksia Jeesuksen avulla. Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminnot vastasivat Jeesusta hyvin pitkälti, sillä Jeesus oli hyväksikäytettynä toisten olentojen toimesta, heidän saadakseen valtaa Jeesuksen erityisten ominaisuuksien avulla.

Kaikkialla Jeesuksen kotijoukoissa toimittiin vääryydellisesti. Hyvin korkeatasoisilla toiminnoilla Jeesus toimi hyvin paljon vääryydellisten sopimusten mukaisesti. Jeesuksen kotijoukoillamme toimittiin hyvin vääryydellisesti kaikkina aikoina, jolloin Jeesus on ollut olemassa. Tämä aika on hyvin lyhyt universaalilla mittakaavalla. Aina Jeesusta ei ole ollut henkiolentonakaan, sillä hän on vain hyvin vääryydellinen olento, jotka tuhoutuvat aina toisinaan, ilman että heitä luotaisiin uudelleen.

Jeesuskin oli hyvin vääryydellinen, kuten ovat muutkin henkimaailman olentomme. Kaikkialla olennoillamme oli hyvin vääryydellistä toimintaa. Olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti, koska kaikki ovat niin paljon kehitystä tarvitsevia. Jeesus oli muka täydellinen ihminen, vaikkei hän ollut muuta kuin erikoistunut hyvänä ihmisenä elämiseen.

2.
Henkimaailman olennoistamme Jeesuksella oli hyvin erilaisia toimenpiteitä maailmassa ollessaan. Henkimaailmassamme olennot tuhosivat vääryydellisiä rakennelmia Jeesukselta, jotta hän pysyisi vain hyvänä ihmisenä. Jeesuksen toiminnot olivat hyvin vääryydelliset, sillä vääryydelliset olennot kiroutuvat toiminnoiltaan pysyvästi vääryydellisiksi.

Jeesuksen olennot ovat hyvin kieroutuneita Jeesuksen toiminnasta. Tällöin Jeesus on hyvin vääryydellinen olennoilleen. Jeesuksen toiminta on okkultistien toimintaa pahempaa, mutta tämä on puettu hyväksi toiminnaksi. Jeesus toimii okkultistienomaisesti vääryyttään levittääkseen. Okkultistit toimivat Jeesuksen vastapelureina, sillä he vastustavat hyvää toimintaa.

Kaikkien Jeesuksen olentojen vääryydet ovat hyvin kieroutuneet kaikista Jeesuksen vihollisista, joita ovat Saatanaan uskovat olennot. Kaikki Jeesuksen olennot toimivat hyvin vääryydellisesti, jolloin Saatana pääsee vaikuttamaan heidän toimintaansa. Jeesus on hyvin kieroutunut olento, jolla on enimmäkseen vihollisia, sillä hän on tehnyt hyvin paljon tuhoisia toimenpiteitä olennoille muiden olentojen avulla.

Kaikkien Jeesuksen elämien toiminta on hyvin vääryydellistä kaikille muille paitsi Jeesuksen olennoille. Tämä johtuu siitä, että porukointi on Jeesuksen toiminnalla kateutta herättävää. Tämä kateus on kuitenkin syntistä, jolloin kateelliseksi ei kuulu tulla missään nimessä. Kaikkien kateellisten olentojen toiminta on siis hyvin kiroutunutta.

3.
Jeesuksen elämässä on paljon hyviäkin asioita, mutta ei kuitenkaan vääryydettä. Hyvät asiatkin voivat olla vääryydellisempiä kuin voimme kuvitellakaan. Kaikkialla olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti, ja Jeesus toimi juuri näin. Kaikkialla Jeesuksen olennot tekivät pahaa jälkeään Jeesuksen toiminnan avulla.

Jeesus oli hyvin vääryydellinen olento, jolla oli hyvin paljon kostettavaa omasta vääryydestään johtuen. Jeesuksen hyvin vääryydelliset olennot toimivat hyvin täydellisesti kaikkialla universumeissamme. Kaikkialla Jeesuksella oli hyvin korkeatasoisia kirjoitelmia, joilla hän sai aikaan uskovaisia itselleen. Jeesuksen olennoillamme oltiin hyvin vääryydellisiä kaikille olennoillemme.

Jeesuksella oli hyvä tarkoitus mukanaan aina ja ikuisesti. Kaikkialla Jeesuksen olennot toimivat kuitenkin vääryydellisemmin kuin kuvitellaankaan. Jeesuksen olennoistamme ei tiedetä paljoakaan Maa planeetallamme, mutta ulkoavaruuden planeetoilla heitä on ollut enemmän toiminnassa mukana. Kaikkialla universumeissamme oltiin vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan, koska Jeesus oli vääryydellisempi kuin kuviteltiinkaan.

Vääryydettäkin Jeesus toimi toisinaan, mutta hän ei pitänyt vääryydettömästä toiminnasta aivan yhtä paljon kuin vääryydellisemmästä toiminnasta. Jeesuksen olotila on nykypäivänä vääryydetön, mutta hänpä on vieläkin Taivaassa. Jeesuksen olennoissamme on psykopaattisuutta kuitenkin hyvin paljon. Kaikkialla kuviteltiin Jeesuksen olevan täysin synnitön, mutta hän ei ole synnitöntä elämää elävä ihminen kuitenkaan.

Share

By admin