26.12.2016

Jeesuksen paluu Maa planeetalle

1.
Jeesuksen paluuseen liittyvät asiamme ovat sellaiset, että Jeesuksen kuului tulla Maa planeetalle, että kaikki tietäisivät myös Taivaan tason toiminnasta. Jeesus teki kaikille niin paljon noituuksia, että hänen oli tultava myöhemmin takaisin Maa planeetalle, jotta kaikki saisivat myös tuntea Jeesuksen olevan olemassa myös Maa planeetallakin. Jeesuksella oli hyvin erikoisia ajatuksia Luojan suhteen, sillä hänen tuli olla Luojan mukainen Maa planeetalla eläessään, koska tämä on Luojan planeetta.

Jeesuksen paluu Maa planeetalle on hyvin erikoislaatuista, sillä Jeesus itse haluaa Maa planeetalle tämän universumin aikana, niin paljon kuin mahdollista. Tämän estää ainoastaan Jeesuksen toiminnasta johtuen Luoja. Jeesus toimi hyvin vääryydellisesti aiemmassa universumissa, josta johtuen Jeesusta ei voi päästää maailmaan ilman hyvää tarkoitusta. Sillä Jeesus oli hyvin vääryydellinen aiemmin universumin aikaan.

2.
Jeesuksen noituudet on tuhottava ennen Jeesuksen paluuta, tämä tarkoittaa, että kaikkien tulee tietää mitä Jeesus tarkoitti sanomisillaan kun hän eli täällä Maa planeetalla ajanlaskun alussa. Jeesuksen tulee olla siis täysin tiedostettu tai muutoin Jeesus ei saa lupaa tulla tänne Maa planeetalle. Tällainen tapahtuu opiskelemalla Jeesuksen merkitystä, eikä mikään keinotekoisempi voi tätä nopeuttaa. Jeesus on hyvä ihminen, mutta toisinaan hyvin vääryydellinen kuten on tapana Jeesuksen tasoisilla henkiolennoilla. Sillä Jeesus on erittäin tietoinen asioista, jolloin hän kykenee hyvin suureen vääryyteen myöskin.

Share

By admin