15.1.2017

Juudas Iskariotin tarina

1.
Juudas Isakriotin tarina poikkeaa Luojan elämistä lyhyydellään. Yleensä Luoja elää pitkän elämän, mutta toisinaan Juudas Isakariotinkin mukaisesti ennenaikaisen kuoleman kohtaavan elämän.Juudas Iskariot teki niin paljon vääryyttä Jeesus Nasaretilaiselle, ettei kukaan voinut kuvitella hänen olleen Jeesuksen kavaltajista kaikkein suurin merkitykseltään muihinkin verrattuna. Juudas Iskariotin tarinaan kuuluu tehdä hyvin vääryydellisiä Luojan noituuksia tälle pyhälle tarinalle Jeesuksen pyhyydestä maailmassakin ollessaan.

Kaikkialla oli hyvin vääryydellistä Juudaksen elämänkin aikaan. Roomalaiset tuhosivat juutalaisia hyvin merkityksellisissä asioissa. Tälle tuli tehdä loppu Jeesuksen avulla myöskin. Mutta juutalaiset tappoivat Jeesuksenkin, ilman pahoinvointia, sillä heidän uskontonsa oli erittäin merkityksellinen kaiken suhteen, ollessaan kaikkein siihen mennessä tarkin henkimaailman kuvaaja ihmisille Maa planeetalla. Tällaiset tiedot ovat hieman vääryydellisiä juutalaisten muinaishistoriasta.

Kaikki historialliset tiedot Juudaksesta ovat melko totuudenmukaisia. Juudas esitteli itsensä rabbina Jeesukselle, sillä hän oli oppinut rabbin aiheita. Rabbina Juudas oli erittäin älykäs, eikä ruvennut fariseukseksi, sillä häntä ei kiinnostanut uskonnon ylläpito, ja muille ihmisille valehtelu.

2.
Juudas Iskariotin tarina jatkuu tällä tavalla, että hän oli hyvin kauaskantoisesti mukana henkimaailman toiminnassa, kanavoiden tietoa, kuten Luoja usein tekee. Tällainen tiedon hankinta, on hyvin vaativaa aivotoiminnoilta, mutta kehittyneemmät yksilöt voivat hankkia tietoa henkimaailmasta, kuin se olisi kävelevä tietokone, josta saa oikeaa tietoa. Tällainen tieto on usein hyvin erilaista, mutta kuitenkin hyvin oikeaoppista tietoutta.

Juudas Iskariotin tarina loppuu tähän, että hän oli kaikkein toimivin Apostoleista, mutta kuitenkin hyvin vääryydellisesti toimiva, myös Juudaksena. Koska Juudaksella oli asioita Luojan tasoisesti, hän ei välittänyt tappaa Jeesustakaan, sillä Juudas tiesi, että kaiken tuli loppua aivan viime tingassa hyvin katastrofaalisella tavalla, näin Juudas oli asioiden edellä, toisin kuin Jeesuksen muut Apostolit.

Share

By admin