[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 3.6.2013

1.
Kaikkien järjestelmiemme toiminnot ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan. Järjestelmämme ovat hyvin pitkälti Luojan järjestelmiä. Kaikkien olentojemme vääryydet ovat Luojan järjestelmässä hyvin pitkälle lopetettu. Luojan järjestelmät toimivat hyvin kauaskantoisella hyvin korkeatasoisella noituudella.

Kaikkien olentojemme vääryydet tulivat toteen Luojan järjestelmän mukaisina vääryydentekoina. Olentomme ovat kuitenkin vähemmän vääryydellisiä kuin mihin Luojan järjestelmä on tottunut. Aiempien aikojen järjestelmissä on ollut niin paljon enemmän vääryyttä vielä vähän aikaa sittenkin, että Luojan järjestelmät kestävät vaikka mitä.

Olennoillamme on hyvä okkulttinen merkitys kaiken suhteen hyvin useasti. Kaikkialla okkulttinen merkitys näkyy siten, että olennot ovat omituisen älykkäitä, eikä älykkyys kuitenkaan ole juuri näkyvää älykkyyttä, vaan piilotettua olennon henkiolennon tasolla. Kaikkien olentojemme vääryydet ovat hyvin kieroutuneita Luojan järjestelmien toiminnasta.

2.
Kaikkialla Luojan järjestelmien toiminnot toimivat hyvin vääryydellisesti, koska kaikki on niin vääryydellistä. Vääryydelliset olentomme aiheuttavat tätä vääryyttä hyvin paljon. Kaikkialla kuitenkin on vääryyttä Luojan toimestakin. Kaikki olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti, kaiken suhteen.

Luojan järjestelmien toiminnoissamme oli hyvin vääryydellistä toimintaa ulkoavaruuden olentojen toimesta nykyaikanamme. Tällainen toiminta oli hyvin kauaskantoisesti vääryydellisempää kuin voimme kuvitellakaan. Kaikkien olentojemme toiminnot tulivat kiroutuneemmiksi kuin voimme kuvitellakaan.

Kaikkien olentojemme toimintoja ohjaa Luojan järjestelmä hyvin todellisesti. Eli kukaan ei ole hallintamme ulkopuolella, vaan kaikki ovat hallinnassamme. Ulkoavaruuden olentomme toimivat hyvin vääryydellisellä tavalla rikkoen Luojan toimintoja kuten myös muiden ihmisten. Kaikki olentomme ovat hyvin vääryydellisiä olentoja, jotka ansaitsevat kuitenkin tulla toisinaan huonosti kohdelluiksi aiemmista vääryyksistään johtuen. Olentomme ovat hyvin vääryydellisiä kaikkialla, missä on olentojamme. Luojan järjestelmät toimivat myös kaikkialla, joten niiden toiminnot hallitsevat kaikkea, myös vääryydellisiä asioita.

3.
Luojan järjestelmien toiminnot ovat hyvin vääryydelliset kaikille olennoillemme. Luojan järjestelmissä kaikkien olentojen vääryydet toimivat kuitenkin edistäen asioitamme kaikkialla. Kaikkien olentojemme toiminta vastaa Luojaa hieman huonommin kuin kuviteltiinkaan, koska kaikki ovat hieman osaamattomia Luojaan nähden. Luojan sopimukset loppuvat tähän päivään, koska Luojalla on hieman vääryydellisemmät ajatukset kuin muilla ihmisillä. Kuitenkaan sopimusten loppuminen ei muuta mitään, sillä Luoja on kaikkein merkityksellisin olento, jolla ei ole sopimuksille tarvetta itsensä suhteen.

Kaikkien Luojan sopimusten loppuminen on vääryydellisempää henkimaailmalta ja fyysiseltä maailmalta, kuin voimme kuvitellakaan, sillä tällainen on Luojan järjestelmien vastaista toimintaa, jos Luojalta lopetettaisiin sopimukset. Kaikki Luojan olennot eivät siis kykene lopettamaan sopimuksiaan Luojaan, sillä Luoja on vääryydellinen kuten ovat muutkin.

Share

By admin