[adsense_inserter id=”750″]
Päiväys: 24.04.2013

1.
Luojan noituudet ovat hyvin vääryydellisiä kaikille olennoillemme. Luojan noituuksin on tehty niin paljon pahaa toimintaa, että kukaan ei ole välttynyt siltä. Luojan noituudet ovat hyvin karseita katsella vääryydellisenä, sillä Luojan noituudet vahingoittavat vääryydellisiä hyvin suuressa mittasuhteessa.

Luojan noituudet ovat kaikille tuntematon asia nykyaikanamme, sillä Luojan noituudet ovat niin piilossa ihmisten havainnoinnilta. Ihmiset ovat hyvin tietämättömiä Luojan noituudesta, jolla voidaan tehdä mitä vain henkimaailmasta Luojan järjestelmien avulla maailman ihmisille. Kaikki olentomme toimivat tällä tavalla Luojan järjestelmissä, jossa on hyvä olla vääryydettömänä, mikä on kuitenkin mahdotonta. Kehittymällä voidaan kuitenkin olla vähemmän vääryydellisiä, joka on kaikkien parhaaksi.

Luojan noituuksin on voinut tehdä hyviä asioita aiemminkin, kuten on nykyisinkin. Luojan noituudet ovat vähemmän vääryydellisiä kuin yhdenkään muun ihmisen tai olennon. Luojan noituudet toimivat hyvin kauaskantoisesti kehittäen asioitamme. Luojan noituuksia käyttämällä voidaan tehdä asioita, joita on mahdotonta tehdä itse omin voimin.

Luojan noituudet toimivat hyvin järjestelmällisesti edistäen asioita jatkuvasti tutkimalla kuinka asiat voisi tehdä paremmin toimiviksi. Asioiden parempi toimivuus on Luojan toimintaa enenevässä määrin. Kaikkien Luojan noituuksien avulla voidaan tehdä ihmeellisiä asioita, joita ei kuitenkaan jää tietoihin maailmaan, sillä maailmassa on hyvin vääryydellinen järjestelmä, jossa ei saa puhuakaan henkimaailman toimintaan liittyvistä asioista. Kuitenkin toisinaan maailmaan jää ihmeteltävää Luojan noituuksien ollessa toiminnassa, mikä vastaa ihmeitä, jotka ovat nykytietämyksen valossa mahdottomia ollakseen totta.

2.
Olentomme ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan, sillä kaikki vääryytemme ovat hyvin vääryydellisiä kaiken suhteen. Kuitenkin Luoja rakastaa kaikkia luotujaan, eikä vihaa heitä vaikka he olisivat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan. Tämän vuoksi Luoja on hyvä ihminen kaikille, eikä tuomitse ihmisiä heidän vääryydentekojensa takia.

Luoja on ohjaavampi kuin on kuviteltukaan. Ilman Luojan ohjausta kaikkialla ihmiset toimisivat hyvin järjettömästi. Kaikkialla Luojan olennot toimisivat siis hyvin järjettömästi, jos Luoja ei olisi mukana toiminnassa ainakin ajatustensa tasolla. Näin Luoja ohjaa ihmisten toimintaa hyvin suuressa mittasuhteessa. Tämä tapahtuu taikuutta käyttämällä, jolloin henkimaailma välittää informaatiota Luojan toiminnasta ja ajatuksista muille olennoille, jolloin muut olennot tulevat ohjatuksi Luojan noituuden avulla hyvin paljon.

Luojallamme on hyvä tarkoitus kaikille olennoille, jolloin Luojamme on hyvin edistävä olento kaikille luoduilleen. Luojan toimintaan kuuluu kirjoitusten kirjoittaminen, joita on kirjoitettu jatkuvalla toiminnalla erilaisten elämien aikaan. Näiden elämien aikaan hän on elänyt hyvin monessa eri tilanteessa. Historialliset kirjoitukset ovat hyvin usein olleet Luojan kirjoittamia hänen elettyä maailmassamme.

Luoja on hyvin vääryydellinen olento, jolla ei kuitenkaan ole halua tehdä vääryyttä, kuin harvinaisissa tapauksissa. Hän siis toimii kaikkein vähiten vääryydellisesti, joka antaa hänelle hyvin paljon mahdollisuuksia toimia. Kuitenkin Luoja joutuu väkisinkin tekemään vääryyttä asemansa vuoksi, joka on suurin syy hänen vääryydellisyyteensä. Eli Luojan edistävä toiminta on joka tapauksessa vääryydellistä, ja sen mittasuhteet ovat hyvin suuret, jolloin Luojan vääryys ylittää muiden olentojen vääryyden. Tämä johtuu siitä, että mikään ei ole ilman vääryyttä missään.

Share

By admin