6.8.2017

Okkulttiset kirjoitelmat III

1.
Okkultismilla on hyvät tarkoitukset henkimaailmassa, mutta usein ilkeys ihmisellä itsellään kiemuroittaa tätä tietoa. Okkultistiset ihmiset ovat hieman sekaisin enemmän, kuin puhtaalla tiedolla maailman toiminnassa ollessaan.

Okkultistiset tiedot ovat hyvin erilaisia kuin tutkittu tieteellinen tieto. Ymmärrätte varmaan jo nytten, että henkimaailma tietää kaiken tulevasta ja menneestä sekä tieteellisen tiedon paljon pidemmälle, kuin Maa planeetan ihmiset kykenevät kuvittelemaankaan. Okkultismi tiedolla on hyvin suuret mittasuhteet ihmisten tietoisuudessa, sillä okkulttiset ajatukset miellyttävät ihmisten mieliä paremmin kuin tieteellisesti tutkittu tieto.

2.
Okkultistiset tiedot ovat hyvin erilaisia kuin koskaan aiemmin on tutkittukaan, sillä ne sisältävät aina uutta tietoa, josta ihmisillä ei ole tietoa maailmassa, sillä henkimaailma ei koskaan toistele tietoja, jos tieto on jo maailmassa, me tulemme kertomaan lisätietoa, emmekä kertaa aiempaa, kuin vahvistuksena tai varmuutena, että asia on ymmärretty. Kerromme kuitenkin vanhempiakin tietoja, mutta kaikki pösilömmätkin tiedot ovat okkultismi tietoutta.

Share

By admin