Pimeyden voimat II

29.6.2017

1.
Pimeyden voimissamme oli hyvin paljon vääryyttä kaikille ihmisillemme, sillä pimeyden voimat toimivat hyvin korkeatasoisella noituudella. Kaikki pimeyden voimat ovat hyvin erilaisia hyvyyden ja pahuuden voimaan nähden. Pimeyden voimat ovat paljon vääryydellisemmät kuin hyvyyden ja pahuuden voimat. Pimeydessämme oltiin hyvin vääryydellisiä.

Pimeyden voimissamme on hyvä tarkoitus kaikille Luojan olennoillemme. Olemme hyvin vääryydellisiä pimeyden voimaa käyttäville. Tämä johtuu siitä, että valon voimaa käyttävät tietävät käytettävästä voimasta enemmän, kuin pimeyden voimaa käyttävät. Pimeydessämme on hyvin suuret mittasuhteet kaikille olennoillenne. Kaikkien olentojemme vääryydelliset elämän toiminnot toteutuvat pimeyden noituudella. Tämä on sellainen asia, joka tapahtuu siis valon voimaa käyttävien tiedon ulkopuolella.

2.
Kaikki olentomme ovat vääryydellisiä pimeyden voimaa käyttäviä kohtaan, koska pimeydestä ei saada tietoa toisten toimesta, jotta he voisivat aavistaa, mitä on odotettavissa voimaa käyttävältä. Jolloin pimeyden voimaa käyttävä koetaan uhaksi.

Share

By admin