Pimeyden voimat III

29.6.2017

1.
Pimeyden voimissamme oltiin vääryydellisiä toisia ihmisiäkin kohtaan, koska väärytenne on niin todellista, on meidän tehtävä Luojan sopimukset vääryydellisen toiminnan lopettaaksemme lopulta.

Pimeyden voimat ovat hyvin suuren suuret kaikkialla, sillä okkultistitkin tahtovat käyttää niitä noituuksiinsa. Kaikkialla olemme hyvin vieraantuneita okkultistien ajatuksista, sillä nykyaikana ihmisten tuli olla naiivempia ja tiedottomampia, mikäli heillä ei ole omaa sielua käytössään Maa planeetalla. Sielullisena taasen kaikki tällaiset asiat ovat itsestäänselvyyksiä, jolloin ei ole ihmeellisyyttäkään käyttää pimeyden voimasta saatua tietämystä.

2.
Kaikkialla pimeydessämme, hyvin korkeatasoisestikin oli hyvin suuret mittasuhteet aiempina aikoina. Tällaiset tiedot vastaavat hyvin suuressa mittasuhteessa kaikkien aikojen tietämystä. Pimeydessämme Luojan laite on suurin kaikessa toiminnassa, joka pimeydessä tapahtuu. Valon puolella taas Luoja on suurin merkitykseltään. Välillä nämä menevät toisin päin maailman tiedoissamme, sillä Luoja voi olla fyysisesti pimeydellisempi ja Luojan laite valovoimaisempi.

Share

By admin