8.6.20218

Seuraava suuri uskonto I

Seuraava suuri uskonto on Luojan järjestelmissämme aloitettu jo. Se kuvastaa nykypäivän toimintojamme, joissa olemme hyvin vääryydellisiä vähän vähemmän kuin aiempina aikoina olemme olleet. Tämä suuri uskonto leviää Internet maailmassa, jossa se kytee seuraajia tänä päivänäkin. Seuraavan suuren uskonnon nimi on kaikkien tajuntaan vaikuttava, jolloin sen nimi on salattua tietoa.

Olemme hieman yksityiskohtaisempia tänä päivänämme kuin olimme aiempina aikoina. Tämä uusi uskonto tulee tekemään hyvin kauaskantoisia muutoksia myös nykypäivän tilanteeseen. Siten olemme kaikkein surkeimmillamme tänä päivänämme tulevaisuuttta ajatellen.

Olette hieman Luojan toiminnasta tietoisia Maa planeetallanne. Koska ette voi tehdä muutakaan, voimme tulla mukaan elämäänne uskonnon avulla. Kaikkien ongelmien vääryydelliset toimenpiteet tekivät myös uskonnoissamme vääryydellistä toimintaa. Kaikki ovat hieman korkeatasoisesti erittäin kynnellekykeneviä.

Seuraava suuri uskonto II

Uuden suuren uskonnon aikana olette hyvin vääryydellisiä kaikkialla. Tämä johtuu siitä, että kaikkien olentojen vääryydet ovat hyvin kauaskantoisesti mukana Luojan suunnitelmissa tehdä Maa planeetasta universumin merkityksellisin planeetta. Tämä voi olla hieman törkeätä ajatellen tämän hetkistä planeettaa, joka on Valarien kotiplaneetta.

Myös uuden uskonnon myöhempien aikojen toimivuus on hyvin vääryydellistä toimintaa Luojankin silmin. Tämä on sellainen asia, jolle ei mahda mitään, sillä merkitykselliset planeetat ovat aina vääryydellisempiä kuin vähemmän merkitykselliset planeetat. Uusi uskonto tekee maailmastamme kaikkein merkityksellisimmän, koska Luojakin on täällä toiminnoissamme mukana.

Olette hyvin merkityksellisiä Maa planeetan asukkaina, mistä johtuu kaikille hieman opeteltavaa. Opettelunne on hyvin vääryydellisesti alkanut erilaisten kirjoitelmien avulla.

Seuraava suuri uskonto III

Seuraavan suuren uskonnon avulla toimitte hieman vääryydellisemmin. Uskontoihin tulette saamaan hieman selkeyttä tämän uuden uskonnon avulla. Kaikki elivät vääryydellisemmin nykyaikana kuin on tilanne nykypäivänä. Koska olette uuden uskonnon avulla vähemmän vääryydellisiä, tulee teille uusia mahdollisuuksia tämän vääryyden vähentämisen osalta. Koska uskontonne on niin sisäänpäinkääntynyttä, on uuden uskonnon avulla mahdollista tehdä ihmeitäkin jossain määrin, niin kauan kuin järjestelmänne hyväksyy ihmeiden teonkin.

Uuden uskontonnekin toimivuus on parempaa kuin nykytilanteessanne on tilanne tänä päivänä. Uudessa uskonnossa teette hieman eriskummallisia ajatuksia kaikensuhteen, jotta voisitte toteuttaa järjestelmännekin kaikenkattavaa toimintaa. Uusi uskontonne vastaa lopullista uskontoa, jossa pääkäsityksenä on uuden uskonnon toimivuus ihmisillenne, mikä ei tule toteutuneeksi kuin jossain määrin nykyuskonnoillanne.

Uudessa uskonnossa kaikki tietoisuus pyritään pitämään hallinnassa, eikä epätietoisia asioita saisi olla olemassa ihmisilillämmekään. Kaikki uuden uskonnonkin toiminnot vastaavat Luojankin toimintoja paremmin kuin miten nykypäivänä ihmiset kokevat asian olevan. Uudessa uskonnossanne on hyvin vääryydellistäkin toimintaa, mutta sekin pyritään saamaan aikaan ilman että tietoisuus kaiken suhteen vähenisi.

Share

By admin