5.7.2018

Uuden suuren uskonnon vaikutukset

Uuden suuren uskonnon vaikutukset I

Uuden suuren uskonnon toiminta oli hyvin merkityksellistä tulevaisuudessanne. Kaikki tekivät hyvin kauaskantoisia suunnitelmia tulevaisuudellenne henkimaailmassa. Koska aiemmat uskontonne olivat hyvin ihmiskeskeisiä, tulee uuden uskonnon avulla enemmän tietoisia ympäröivästä maailmastakin. Uusi uskontonne on hyvin vääryydellisyyttä vähentävää, koska millään ihmisillämmekään ei ole kovin suurta merkitystä henkimaailman toimintaa tarkastellen. Kaikki uuden uskonnon toteuttamat asiat olivat hyvin merkityksellisiä.

Koska kaikkialla oli kirjoituksellista toimintaa vähän vähemmässä määrin aiempina aikoina, oli Luojankin helpompi nousta suureksi kirjoittajaksi uskontoakin ajatellen. Nykyään ihmisillä on paljon koulutusta ja taitoja vaikuttaa asioihin, mikä jättää oman merkityksensä maailmaan. Illuminatikin tappoi toisia ihmisiä aiempina aikoina, koska he olivat ruvenneet vaikuttamaan asioihin, mihin maailma ei ollut vielä valmiina. Illuminatikin tappoi Luojan erittäin suurella syyllä, joka oli kaiken vääryyden hyväksyminen uskonnoissamme. Tämä vääryys kuvastaa sitä, miten ihmiset ymmärtävät asioista. Tämä tapahtui nykypäivänä.

Kaikkialle tuli hieman merkityksellisempää okkultistienkin toimintaa, jolla tehtiin paljon vääryyttä aiempina aikoina kuten myös nykypäivänä. Olemme hieman merkityksellisempiä Maa pallon ohjaajina, koska meidän tekemisemme on erittäin vääryydellistä toimintaa kaikkia teitä ajatellen. Koska olette niin vääryydellisiä itsekin, joudumme olemaan ilman teitä jonakin aikakautena, mistä johtuu se että emme ole kykeneväisiä toimittamaan asioitanne tarpeeksi hyvin vääryydestänne johtuen.

Uuden suuren uskonnon vaikutukset II

Uuden suuren uskonnon vaikutukset näkyvät hetimmiten, koska se on niin kauaskantoinen toiminnassaan. Uuden suuren uskonnon kaikki merkitykset ovat hyvin suuret, mikä taasen merkityksellisemmin toimii hyvin kauaskantoisesti. Kaikki suuren uskonnon ihmiset olivat hyvin vaikutusvaltaisia, mistä taas johtuu se, että kaikkialla oltiin hyvin samanlaisia uskonnon avulla, mikää taas yhdistää kansakuntia.

Kaikkialle tuli hieman vääryydellisempää toimintaa teknologioiden avulla, johon uusi suuri uskonto tekee vääryydellistä toimintaa vähentävää ilmiötä. Kaikkien tuli tehdä hieman suurempia päivityksiä omiin tietoihinsa tämän uuden suuren uskonnon avulla.

Uuden suuren uskonnon vaikutukset tulevat olemaan kauaskantoiset, koska missään aiemminkaan ei ollut kaikenlaista toimintaa. Uuden uskonnon avulla kaikki ihmiset tulivat toimeen toistensa, myös ulkopuolisten, kanssa. Mitään kirjoitelmiammekaan ei tultu vääryydellisyyden nimissä käyttämään vääryydellisyyttä tehdäksemme, vaan kaikkialla ymmärrettiin, ettei henkimaailman teksteillä ole leikkimistä missään nimessä.

Uuden suuren uskonnon vaikutukset III

Kaikkialla oltiin suuressa merkityksessä uuden uskonnon avulla. Kaikkien tuli tietää, ettei mitään tule tehdä hyvin vääryydellisesti. Kaikkialla oltiin puhumassa vääryyden merkityksestä ihmisillemme, jonka havaitsimme henkimaailmassa hyödylliseksi toiminnaksi. Koskaan ette ole olleet liian vääryydellisiä, mutta toisinaan olette hieman vääryydellisempiä kuin olisi tarpeen, joten tätä voidaan vähentää hyvin suurissa mittasuhteissä, kunhan vain ihmisillä on tietoa vääryydestään.

Uuden suuren uskonnon vaikutuksista olette hämmästyneitä jonain päivänänne. Koska uuden suuren uskonnon vaikutukset ovat kaikkien nähtävillä, sitten kun tämä uusi suuri uskonto on lyönyt itsensä läpi järjestelmien tasolla. Voitte tehdä hyvin suuria uskonnollisia tapahtumia tämän uuden suuren uskonnon avulla, jolloin ette tiedä mitä teillä onkaan odottelemassa joidenkin satojen vuosien päästä.

Kaikki uuden suuren uskonnon kirjoitelmat tekevät hyvää työtään kaikkina aikakausina tästä päivästä lähtienkin. Koska olette vielä hieman typertyneitä henkimaailman tukahduttamisesta johtuen, tulee teille aivan toisenlainen käsitys maailmasta ja henkimaailmasta, kunhan vain tämä uskonto on päässyt vauhtiinsa joidenkin satojen vuosien päästä. Luoja tulee elämään monia elämiä tätä suurta uskontoa rakentaakseen myöhemmille ajoille asti. Nykyaikana tämä uskonto on alullepantuna, muttei leviä kovinkaan suuressa mittasuhteessa, sillä tällä ei ole vielä hyväksyntää maailman ihmisten tasolla, mikä on luonnollista näin tuoreelle uskonnolle.

Share

By admin