[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 27.12.2013
1.
Paras tavoite olennoille on ruveta Luojaksi. Kukaan ei saa tällaista tietoa helpolla maailman järjestelmistä, mutta kaikki toiminnot ovat henkimaailmassa sitä tukien tehty, että kuka tahansa voi ryhtyä Luojaksi sitä halutessaan. Kukaan olennoistamme ei ole kovin hyvin tätä ymmärtävä, mutta kuka tahansa voi ryhtyä Luojan tasoiseksi olennoksi niin halutessaan. Tämä tavoite on erittäin hyvää toimintaa sisältävää, jolloin milloinkaan tämä tavoitteen oppiminen ei ole vääryydellistä toimintaa.

Luojan olentona myös sinä voit pyrkiä tähän tavoitteeseen, koska silloin olet täysin oppinut Luojan järjestelmien tarkoituksesta. Kaikkien Luojan olentojen tulee toimia Luojan mukaisesti, jotta he voisivat olla jonain päivänä kaikenkattavasti ongelmitta. Kaikki Luojan mukainen toiminta ei missään nimessä voi olla Luoja mukaan haitallista toimintaa, joten loogisesti Luojan mukainen toiminta on aina hyödyllistä toimintaa. Eihän kukaan voi olla itsensä vastainen ja samalla olla täysin ihmisenä osaava. Oletamme että Luoja on tällainen osaava olento, joka ei toimi itsensä vastaisesti.

2.
Kaikkien Luojan olentojen toiminta vastaa Luojan merkitystä olla kaikille hyvin vääryydellinen, jolloin kaikki oppivat vääryydestään. Tällainen vääryys on kuitenkin hyödyllistä olennoille itselleen, koska Luojan tasoinen vääryys on tarkoitettu edistäväksi vääryydeksi. Kaikkien Luojan olentojen vääryydelliset toimenpiteet ovat hyvin vääryydellisiä haitallisestikin, sillä olentojen omapäisyydet, joissa ei ole ajateltu Luojan tahtoa, voivat vahingoittaa sekä heitä itseään että toisia olentoja.

Luojan olennot toimivat parhaiten Luojan ohjaamana. Näin Luojan olennot tekevät paljon vähemmän vääryyttä Luojan ohjaamana. Kuitenkaan tällaisen ohjauksen vastaanottaminen voi tuntua hyvin vaaralliselta olennolle itselleen, mutta kuitenkin ohjaus Luojalta on kaikkein edistävintä olennoille. Kaikkien olentojen toiminta on hyvin vääryydellistä, mutta kuitenkin vääryys on henkimaailman aiheuttamaa.

Share

By admin