[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 12.10.2013

1.
Maa planeetan tulevaisuus tulee olemaan hyvin katastrofaalinen, vaikkei tullutkaan, sillä missään olentojemme toiminnoissa ei ole niin suurta kiroutumaa, että kaikkia Maa planeetan asukkaita tulisi rangaista Luojan rangaistuksella. Tämä on hyvä asia Maa planeetallenne, sillä kukaan ei saa olla vääryydellinen Maa planeetallamme, tai muuten Maa planeetta kokee katastrofeja, kuten on ollut aiempienkin sivilisaatioiden aikaan.

Kukaan Maa planeetallanne ei ole niin vääryydellinen kuin oli aiempina aikoina. Näin vältytte katastrofilta ollessanne hyviä toisillenne ja pahojakin, muttette erittäin törkeitä vääryydeltänne. Tämä on hieman epämääräistä tietoa, millainen Maa planeetan tulevaisuus tulee olemaan, sillä emmehän me voi tietää sitä, niin kuin ei oikeastaan mitään muutakaan voi tietää Luojankaan järjestelmissämme kaikenkattavasti. Tällainen asia on hyvin vääryydellistä kirjoitella, sillä vääryyttä on mukana kaikessa.

Maa planeetan tulevaisuus on hyvin vääryydellistä toimintaa sisältävää, sillä kukaan ei ole Maa planeetallamme kovin hyvä. Tällainen vääryydellinen toiminta on siis mahdollista Maa planeetallamme. Hyvin merkityksellisissäkin asioissa teemme jatkuvasti vääryyttä, joka on ympäristön tuhoamista nykyaikana.

2.
Maa planeetallamme tulevaisuus tulee olemaan erittäin vääryydellinen myös eläimistöllemme, koska eläimet kärsivät Luojan järjestelmistä hyvin paljon, ollessaan vihollisen tasoisesti kohdeltuja ihmisen toimesta. Tällaiset eläimet voivat elää ihmiskehossa myöhemmällä iällään henkiolentoina, jolloin ihmisiä tullaan rankaisemaan eläinten toimesta. Tämä voi tarkoittaa suursotaa, joita on ollut aiemminkin eläinten kärsimysten takia.

Tällainen eläinten kostotoiminta tapahtuu aina hieman myöhemmin suuressa mittasuhteessa, mutta pienessä mittasuhteessa, eläinten on mahdollista kostaa heitä väärin kohdelleelle hyvin nopeastikin. Kaikkien eläinten ongelmat ovat ihmisten ongelmia myöskin, koska eläimet ovat ylläpitämässä Maa planeetan kokonaisuutta, jolloin kukaan ei saisi vahingoittaa eläimiäkään.

3.
Eläinten ominaisuudet ovat raivostuttavia joidenkin ihmisten mielestä, jolloin he haluavat vääryydellisimmillään uhrata eläimiä, sillä ihminen ei aina kestä mielessään erilaisuutta ajattelussa, joka olisi kaikenlisäksi niin sanotusti toiminnoiltaan vähemmän kykenevän olennon ajattelua. Tällöin ihmiselle syntyy halu uhrata tämä toinen olento.

Nämä katastrofit tässä kirjoitelmassa ovat hyvin mahdollisia toteutua jossakin Maa planeetan tulevaisuuden vaiheessa. Kaikki Maa planeetan ihmiset kokevat pienempiä ongelmia tulevaisuudessamme, kuin mitä on ollut historiassamme, sillä ihmiset ovat päässeet nykyaikana jo eroon täysin absurdista tuhotoiminnasta suurimmalta osaltaan. Kuitenkin ihmiset tekevät edelleen vääryyttä, jonka seurauksena heitä tulee rangaista oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi. Lopulta kaikki jatkuu hyvin pitkäaikaisesti Maa planeetallamme, eikä ole nähtävissä kehityksen loppumista johonkin täyteen tuhoutumiseen, vaan Maa planeetta jatkaa kehitystään ihmisten saadessa myös viettää lokoisia hetkiä, murheiden ollessa tänä päivänä hieman vähemmässä mittasuhteessa kuin miten on ollut lähi historiassamme.

Share

By admin