[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 1.3.2014

1.
Oikean elämän ohjeet ovat hyvin hyödyllisiä toimintoja, joissa oikealla elämällä voidaan tehdä Luojan tasoista luomistyötä, sillä henkimaailma on hyvin vaativa ihmisiltä. Mikäli joku haluaa tehdä henkimaailman tasoisia toimintoja, on hänen elettävä hyvin oikeaoppisesti, joka tarkoittaa seuraavaa. Oikeassa elämässä vääryyttä ei saa tapahtua kuin hyvin harvoin, jolloin olennot tekevät vääryyttä minimiensä mukaisesti.

Oikeassa elämässä toimittiin vääryydellisesti nykyaikanakin, koska vääryyttämme emme voi poistaa käytöstä. Oikeassa elämässämme ollaan hyvin vääryydellisiä kaikille olennoille näiden itsensä mukaan. Vääryyttä ei kestetä usein kovin hyvin vähemmän vääryydelliseltä olennolta. Vähemmän vääryydelliset olennot voivat tehdä kaikenlaista Luojan tasoista luomistyötä, jolloin vaikutusmahdollisuudet ovat suuremmat oikean elämän oppien mukaan elämällä.

Kukaan oikean elämän opin mukaan elämällä ei ole kovin suuressa vaarassa joutua ongelmiin Luojan järjestelmässä, jos hän on Luojan mukainen toiminnassaan. Kukaan järjestelmämme olennoista ei ole vääryydetön, mutta oikealla elämällä saadaan hyvin paljon edistystä aikaan.

Share

By admin