[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 23.8.2013

1.
Olentojen yhteiset toiminnot ovat vääryydellisempiä kuin kuvitellaankaan. Kaikkien olentojemme toiminnot ovat hyvin kauaskantoisesti alkaneet toimimaan nykyaikana paremmin kuin osattiin odottaakaan monen tahon toimesta. Kaikkien olentojen toiminnot ovat parantuneet, koska Luoja teki Luojan sopimukset kaikkien edeltä mainittujen tahojen kesken. Luojan sopimukset tehtiin siten, että kaikkialle tuli tehdä Luojan sopimuksien tasoista toimintaa. Luojan sopimukset huijasivat universumiamme, jolloin universumissamme on hyvin paljon kaikenlaista jossain määrin.

Kaikkien Luojan sopimuksien toiminta on vääryydellisyyttä lisäävää, mutta tämä tapahtuu edistyksen nimissä, jolloin Luojan sopimukset ovat edistävämpiä kuin vain vääryydellisiä. Olentojemme kanssa tulee toimia hyvin tietoisesti, jotta olennoissamme olisi hyvä ajatus toisille olennoille. Muuten kaikki kaatuu epätietoisiin uhkakuviin, jolloin olennot eivät toimi hyvin toistensa kesken. Olentojemme kaikki naurettavatkin piirteet ovat hyvin vääryydelliset, jolloin mitään ei voi pitää vähemmän vääryydellisenä kuin muitakaan ominaisuuksia.

Olennoillamme on hyvin vääryydelliset olentojen toiminnot, joten vääryyttä ei voi oppia, vaan olennot ovat omasta takaa vääryydellisiä, eikä tämä vääryys koskaan ole poistumassa, sillä voidaan vain kehittyä vääryyden osalta, muttei oppia sitä millään tavalla kokonaan pois. Kaikkialla on vääryyttä erittäin paljon, joten vääryydellisyys on hyvin vääryydellistä toimintaa.

2.
Vääryydentekijämme ovat erilaisia kuin muut olennot vain osittain, sillä kaikki ovat toisinaan vääryydentekijöinä elämissään, jolloin kaikilla on samanlainen tarve toimia hyvin vääryydellisesti toisinaan toisille olennoille. Tämä siis on kaikkia koskeva ilmiö, jota ei kyetä kontrolloimaan sen paremmin kuin miten tämä on nykypäivänä henkimaailman avulla kontrolloitavissa. Parasta on minimoida ihmisten vääryydenteon mahdollisuudet, jolloin kukaan ei kykene tekemään suurimittaisesti vääryyttä toisille olennoille.

Kaikkien olentojemme toiminnot tarvitsevat Luojalta peräisin olevia toimintoja, jotta he kykenisivät kehittymään enemmän Luojan kaltaisuuteen. Tämä tarkoittaa vääryyden ymmärrystä ja muutenkin erittäin kehittyneitä toimenpiteitä. Kukaan vääryydellinen ihminen ei kykene tekemään mitään vääryyttä Luojan järjestelmien ulkopuolella. Tällöin kaikki vääryydelliset olennot tekevät kaiken vääryytensä Luojan hyväksymänä. Kukaan ei osaa tehdä mitään hyväksymätöntä, sillä kaikki on henkimaailman hallinnassa.

Henkimaailmalla tulee olla hyvin monia toimenpiteitä henkimaailman toimintojen ylläpitämiseksi maailman ihmisillä, jotteivät he pysty yhtään mihinkään vääryydelliseen toimintaan. Kaikki vääryydet tulee siis rajoittaa henkimaailman mukaan. Kaikkien vääryydellisten ongelmien takia kaikki ihmiset ovat erittäin kauaskantoisesti ohjailtuna. Kukaan ei saa mitään aikaan ilman henkimaailman toimintaa, joten olemme hyvin vääryydellisiä tehdessänne päätöksiä itseänne varten. Myös muita varten tehdyt päätökset ovat meidän hallinnassamme.

Share

By admin