[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 8.11.2013

1.
Ihmisten vääryyteen liittyy hyvin paljon okkulttisia toimintoja, joita henkimaailma pyörittelee jatkuvasti ihmisille. Kaikkien henkimaailman olentojen tiedossa on vääryys, jolloin kukaan ei ole vääryydetön. Kukaan vääryydellinen ihminen ei tee mitään vääryydellään kuin vääryydellisiä asioita. Kaikkien vääryydet toimivat siten erittäin huonosti kaikille ihmisille ja eläimille, mutta materiaalit hyötyvät tästä kumminkin.

Materiaalimme siis ovat siten rakentuneita, että ne paikkaavat ongelmiamme erittäin suurissa mittasuhteissa. Kukaan ei tiedä materiaaleistamme tätä toimintoa paitsi Luojamme nykypäivänämme. Eli materiaalit ovat hyvin vääryydellisiä, jos ne ovat pitkään samalla kokoonpanolla. Tällöin materiaalit kuolevat vääryyden takia hengeltään, jota ei haluta tapahtuvan. Materiaalit ovat siis kaiken a ja o.

2.
Materiaalit ovat hyvin erilaisia henkiolentoja, jotka tietävät asioista paljon enemmän kuin fyysiset olennot. Kaikkien olentojemme toiminta on erittäin vääryydellistä, jos kukaan ei osaa toimia vääryydettä. Kukaan olennoistamme ei ole vääryydetön. Olentomme tekevät Luojan sopimuksella vähemmän vääryyttä kuin muussa tilanteessa.

Share

By admin