21.7.2018

Terveellinen elämä

Olette hyviä kaikilla tavoillanne, ollessanne tervervehdyttävempiä kaikille olennoillenne. Ette saa okkultisteiltakaan lupaa olla vääryydellisempiä, jos olette epäterveellisiä itsellenne. Kaikki ihmiset ovat hieman epäterveellisiä itsellensä, koska kaikki ovat hyvin vääryydellisyyttä lisäävää toimintaa harrastavia oman terveytensä suhteen. Kaikki ruokailutottumukset ovat kaikkein vääryydellisimpiä ruokailutottumusten ollessa kaikilla tavoilla vääryydellisempiä kuin kuvitellaankaan.

Koska kaikilla oli hyvin vääryydellistä mukavaa toimintaa, eivät kaikki ymmärrä tästä mukavuudesta, jossa kaikilla on hyvä olo, niin ettei tehdä mitään terveydelle vaarallista, vaan ollaan vain omassa puhtaassa kehossa hyvillä mielin. Tällöin kehokin tarvitsee vähemmän ruokaa epäterveellisemmin ja silti on raikas olo. Kaikki ruokakin on hyvin vääryydellistä toimintaa, jota ei tulisi syödä epäterveellisemmin. Näin keho saa ravintoa paremmin omilla toiminnoillaan henkisesti ja fyysisesti.

Tällaiset ominaisuudet tulevat käyttöön vasta kun on sielunsa ohjauksessa paremmin kuin sivupersoonilla toimiessa, jotka syövät kehon puhtautta ja järjen käyttöä. Ainoastaan tämä on mahdotonta suorittaa kokonaisuutena hengittämällä vain, sillä ihmisten elämään kuuluu vääryydellisyyskin, jolloin ette voi tehdä terveellistä toimintaa kovinkaan hyvin.

Koska kaikilla on hyvin suuret mittasuhteet kaikkien suhteen, ette kykene tekemään mitään kovin merkityksellisesti, jolloin kaikki elämän asiat katoavat kaikkialta.

Share

By admin