Maailman luonti III
31.5.2017
1.
Maailman luonnissa on tehty paljon vääryyttä Luojan ja Luojan Laitteen toimesta. Tämä vääryys oli kukassaan maailmamme alkuaikoina. Tämä johtuu siitä, että vääryyttä on mahdotonta kumota, mikäli ei ole tiedossa vääryyden merkityksen vähentävää tietoa. Vääryyttä tuli tehdä alkuaikoina enemmän kuin nykyisin, sillä nykyään on paljon enemmän tietoa vääryydestä henkimaailmassa kuin universumeiden alussamme oli tätä tietoa.

Maailman luonti on tehty henkimaailmassa, vaikka kaikki muukin on henkimaailman toimintaa. Tämä tapahtui hetkellisesti, joten maailman luonti oli ihmismielelle erittäin pikainen tapahtuma. Kuitenkin maailman järjestyminen luonnin jälkeen oli erittäin pitkäkestoinen, mutta tällöin jo voitiin luoda kaikki olennot, joita tuli luoda maailman alussa. Tämä vastaa kaikkia tietoja Raamatussa.

2.
Maailman luonnin olennot ovat hyvin erilaisia kuin tämän päivän eläimistö ja ihmiskunta. Maailmaa luodessa oli tärkeämpi tehdä elämistä hyvin vääryydelliset, koska elämissämme on hyvin paljon vääryyttä, joten säännöt olivat ulkopuolisten asettamia, ja niihin ei voi tehdä muutosta, koska ne toimivat paremmin kuin Luoja järjestelmät, jossa Luoja haluaisi tarkoituksenmukaisesti tehdä vääryyttä vähemmälti. Kuitenkaan tämä ei ole mahdollista Luojalle ulkopuolisen iäkkäämmän järjestelmän aiheuttaman toiminnan takia.

Share

By admin