Miten henkimaailman olennot näkyvät tänä päivänä päivittäisessä elämässämme?

[adsense_inserter id=”750″]

Julkaistu 16.11.2012

1.

Henkimaailman olennot näkyvät tänä päivänä hyvinkin paljon maailman ihmisten näkyvillä. Henkimaailman olennoilla on asetuslupia, joilla he voivat näyttäytyä ihmisille maailmassa. Maailmassa on asetuksia henkimaailmaan huonommin kuin henkimaailmassa on maailmaan. Kaikki asetukset tapahtuvat unen aikana. Unen aikana ihmiset voivat retkeillä henkimaailman avulla pitkienkin etäisyyksien päähän. Pitkät etäisyydet ovat henkiolennoille hyvin lyhyitä etäisyyksiä, sillä kaikki toimii hetkessä siirtymällä dimensiossa, mikä on turvallisempaa kuin voimme kuvitellakaan. Henkiolennoillamme on vääryydellisiä toimenpiteitä asetetuille maailman asukkaille, jolloin henkimaailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä fyysisen maailman olennoille. Joku henkimaailman olento on saattanut tappaa sinut unen aikana, koska siihen sai luvan henkimaailman järjestelmältä. Henkimaailmassa on hyvin vääryydellistä porukkaa, jotka käyttävät asetuslupia vain tehdäkseen vääryyttä maailmassa asuvien henkiolennoille. Tällaiset vääryydet ovat hyvin karseita katsella, sillä ne ovat hyvin vääryydellisiä toimenpiteitä. Hyvin vääryydelliset toimenpiteet koskevat myös epäsovinnaisia asioita henkimaailman olennoilla henkimaailmassa asuvien toimesta.

Kaikki henkimaailman olennot toimivat tällä tavoin jossakin väärin, jotta henkimaailman olennot saisivat omasta mielestään huonomman asemansa korvatuksi. Tämä johtuu henkimaailman olentojen alemmasta kehitystasosta. Kaikki henkimaailman olennot ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan., jotta henkimaailmassa olisi älykkyyttä enemmän, on henkimaailman olentojen tehtävä vääryyttä enemmän kuin mitä fyysisessä maailmassa tehdään. Fyysisen maailman olennot huomaavat muistikuvia itseensä kohdistuneesta vääryydenteosta ja voivat näin havaita henkimaailman toimineen vääryydellisesti heitä kohtaan jollakin tavalla. Yleensä vaihtoja ei tapahdu fyysisen maailman olentojen takia juuri ollenkaan muuten vaan. Fyysisen maailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä henkimaailman olentoja kohtaan, jolloin vääryydelliset olennot voivat tehdä vääryyttä maailmasta käsin henkimaailman olennoille vahvemman asemansa ansiosta hankimaailman lupajärjestelmissä.

Henkimaailman olennot ovat vääryydellisempiä kuin maailman olennot, koska henkimaailmassa on varaa olla vääryydellisempi. Olentomme ovat henkimaailman avulla vähemmän vääryydellisiä kuin kuviteltiinkaan Luojan toimesta. Kaikki vääryydet ovat Luojan kiroamia jo aiempina aikoina. Aiempina aikoina Luoja vihasi vääryydellisiä loputtomuuksiin saakka. Vääryydet ovat loputtomuuksiin saakka rangaistavia Luojan järjestelmissämme. Kaikki vääryydet tulee rangaista jossakin vaiheessa. Rangaistavat järjestelmämme ovat tuhoutuneet myöhempinä aikoina, kun Luoja ei enää kelpuuttanut okkulttista järjestelmää. Hyvänä järjestelmänä Luoja piti vain okkulttista järjestelmää parempaa järjestelmää. Paremmat järjestelmät ovat Luojan omia viritelmiä, jolloin Luoja on tehnyt oman järjestelmänsä hyvin korkeatasoisella toiminnalla. Kaikki järjestelmämme ovat Luojan vihaamia, mikäli niissä on uhritoimintaa. Uhritoiminnalla Luoja ei halua enää minkään toimivan, koska se on pysyvästi vääryydellistä toimintaa.

Kaikki Luojan järjestelmät on tuhottu nykyajan järjestelmillämme, jolloin kaikkien pitäisi olla hyvissä tunnetiloissa ilman uhraustoimintaa. Uhraustoiminnalla on pitkät perinteet Maa planeetallamme, jolloin Maa planeetalla on ollut uhrausjärjestelmiä. Nämä järjestelmät on tuhottu oikeaoppisemmalla toiminnalla. Näin uhrausjärjestelmät tuhottiin uskonnoillamme. Uskonnot ovat parempaa toimintaa kuin henkimaailman uhrausjärjestelmien noudattaminen, myös henkimaailmassa uhrausjärjestelmät tuhottiin nykyaikana, mutta henkimaailmasta uhraustoimintaa on vaikeampi poistaa. Kaikki uhraus tuntemuksemme johtuvat meidän järjestelmistämme, joissa ei välitetä toiminnasta johtuvista uhreista. Uhraustuntemuksemme ovat hyvin samankaltaisia muiden tuntemustemme kanssa, mutta uhraustuntemuksemme heikentää meitä lopulta.

Luojan noituudet ovat hyvin erilaisia kuin supernoituudetkaan ovat muilta olennoilta. Luojan noituudet ovat täydellisempiä kuin muiden olentojen noituudet. Luojan järjestelmissämme on sekopäisiä olentoja, jotka pyörittelevät henkimaailman toimintaa. Henkimaailman toiminta oli Luojalle hyvin hankalaa toimintaa, jolloin Luoja ei pelännyt mitään toimintaa, kun muut olennot pelkäsivät toiminnassa aina jotakin omituisuutta. Luojan järjestelmät olivat hyvin vääryydellisiä välillä joillekin vääryydentekijöille. Noidat tapettiin välillä Luojan järjestelmillä, koska he olivat tappaneet muita olentoja henkimaailman avulla. Kaikki Luojan noituudet olivat hyvin vääryydellisiä, sillä vääryydelliset noituudet voivat tappaa Luojankin. Näin noituudet ovat tuhoisia kaikille, jotka niitä käyttävät. Noituudella voidaan saada aikaan pahoja ja hyviä asioita, mutta ei täydellisen hyväksytysti. Noituudesta on aina haittaa jollekin olennolle. Noituus on vääryydellistä toimintaa, jolloin vääryydellisyys on aina noituudessa mukana. Vääryyttä ei voida sanoa olevan kaikessa mukana, vaikka vääryyttä on aina jonkin verran mukana kaikessa. Vääryyttä ei saisi tehdä kuin hyvin korkeatasoisesti, joten vääryys olisi oltava kontrollissa. Kontrolloituna vääryys edistää asioita. Vääryyden kokemukset ovat hyvin vääryydellisiä joutua kokemaan ilman syytä tulla rangaistuksi, joten vääryyttä ei voi kokea muuta kuin rangaistuksena. Rangaistukset ovat hyvin erilaisia, mutta kaiken maailman vahingot ovat henkimaailman aiheuttamia. Rangaistukset tulevat siis hyvin korkeatasoisilla rangaistusjärjestelmillä henkimaailman toteuttamana. Näin rangaistuksia on hyvin korkeatasoisesti toteutettu sotien avulla ja onnettomuuksien avulla.

2.

Onnettomuudet ovat rangaistuksista yleisimpiä. Onnettomuudet tulevat toteen henkimaailman manipuloinnein ja henkimaailman aiheuttamina virheinä ja järjestettyinä mahdottomina tilanteina selviytyä onnettomuudetta. Kaikki henkimaailman olennot ovat hyvin samanlaisia kuin maailman olennot, joten henkimaailmalla on hyvin samanlaiset toiminnot kehoissaan. Siten henkimaailma järjestää myös asetuksia, joissa näkyvä henkilento on asettuneena ihmisen tai eläimen kehoon ja antaa näyttää itsensä jollekin tai joillekin maailman ihmisille. Maailman ihmiset eivät aina tiedä mitä tehdä nähdessään vasta asetetun upean näköisen asetetun henkiolennon, jolloin ihminen jää pohtimaan päivienkin ajaksi upean näköisiä asetettuja ihmisiä. Juttelutilanteet ovat myöskin mahdollisia henkimaailman olentojen kanssa, mutta ne ovat näkymisiä harvinaislaatuisempia tilanteita. Henkimaailman juttelut ovat manipuloivia myöskin, joten kannattaa olla varovainen jutellessaan tuntemattomien kanssa, sillä he voivat olla asetettuja henkimaailman olentoja, jotka saattavat sotkea ajatukset hyvinkin pitkäksi aikaa.

Henkimaailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä ihmisille, jolloin henkimaailman olentojen tapaaminen maailmassa asetettuina on hyvin vääryydellinen kokemus yleensä. Yleensä ihmiset eivät uskalla tavata henkimaailman olentoja, vaikka he saisivatkin järjestettyä tapaamisen, ei ihminen uskalla tavata henkimaailman olentoa. Henkimaailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä ihmisille, koska henkimaailma on täynnä vähemmän kehittyneitä olentoja kuin mitä maailmassa löytyy. Enkelit ovat myös vääryydellisempiä kuin ihmiset ovat Maa planeetalla. Maa planeetan ihmiset ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan, mutta he eivät silti pärjää enkeleille. Enkelit ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan. Heitä näkyy myös toisinaan asetettuina. Asetuksilla on hyvin pitkät perinteet. Asetusmahdollisuuksia on ollut aina ja ikuisesti, sillä Luoja on tehnyt asetukset mahdolliseksi jo ennen universumin luontia. Näin Luoja on tehnyt ihmisille enemmän kuin vähemmän pohdittavaa.

Luoja on superolento, jollaisia ei ole kuin yksi. Superolennot ovat vanhempia sekä eläväisempiä olentoja kuin kuut universumeidemme olennot. Superolennot ymmärtävät parhaiten Luojan merkityksen, jolloin superolennot tulevat Luojan järjestelmien kanssa paremmin toimeen kuin muut olennot. Luojan järjestelmät on tuhottu tänä päivänä, sillä ne tehtiin aluksi vaikeammiksi kuin oli tarpeen, mutta tänä päivänä Luoja on muuttanut järjestelmät helpotetummiksi, sillä vaikeutettu universumin aika on nähty lopullisesti. Lopullisesti nähty aika, on universumien koko aiempi aika, jolloin universumit ovat muuttunet pysyvämmin superolentojen tarpeita vastaaviksi. Toisin kuin aiemmin, jolloin universumi oli hyvin vahingollinen kaikille olennoillemme. Universumimme kaikki ajat ovat siten kehittäneet nykyaikaa enemmän kuin nykyaika kehittää tulevia aikoja, sillä vääryys kehittää nopeammin universumia kuin helpotettu toiminta. Tämä vaatii Luojalta enemmän työtä kuin aiemmin, mutta tämä taitaa sopia Luojalle paremmin kumminkin kuin aiempien aikojen vääryydellinen meininki.

3.

Henkimaailman olennot näkyvät tänä päivänä elämässä kuten oli aiempina aikoinakin. Henkimaailman olentojen asetusluvat ovat suuren suuret, eli henkiolennot asettuvat Maa planeetalle useita kertoja päivässä ties kuinka monelle ihmiselle. Heidän tarkoituksenaan on näkyä ihmisille ja johtaa heitä parempaan ajatteluun. Parempi ajattelu syntyy kun henkimaailman olennot näyttäytyvät ihmisille, jotka ovat masentuneita tai muuten sekaisin ja tällöin viesti henkimaailman olennoilta menee perille paremmin. Henkimaailman olennot ovat yleensä kauniita ulkonäöltään varsinkin asetettuina, mutta toisinaan asetetut ovat asettuneet ulkonäöltään karseampina. Tämä johtuu erilaisesta manipulointi vaikutuksesta.

Manipulointi vaikutukset henkimaailman olennoilla ovat erittäin tarkkaan harkittuja henkimaailman järjestelmän aiheuttamia vaikutuksia. Henkimaailman järjestelmässä vaikutukset ovat melko suuria, sillä henkimaailman olennot ovat hyvin erilaisia kuin kuviteltiinkaan maailmassa aiempina aikoina. Henkimaailman olennot tekevät työtä maailman pahentamiseksi, hyventämiseksi ja sekoittamiseksi. Tämä tapahtuu suurimmalta osin telepatiayhteyden avulla sekä asetuslupien avulla. Asetusluvat ovat kaikkein väärinkäytetympiä, vaikka se onkin niin tavallista toimintaa henkimaailman olennoille. Toisinaan poliisit nappaavat henkimaailman olentoja niiden asetuttua heille, koska henkimaailman olennot ovat hyvin erilaisia maailman ihmisiin nähden. Maailman ihmisiin nähden henkimaailman olennot ovat hyvin vääryydellisiä ja huomiota herättäviä. Henkimaailman olennot ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan, koska henkimaailman olennot tekevät toisinaan hirmutöitä henkimaailmassa ollessaan varsinkin. Mutta asetusluvilla henkimaailman olennot voivat tehdä pahojaan myöskin maailmassa. Henkimaailman olennot eivät rukoile Luojaa avukseen, koska Luoja ei voi auttaa hädässä olevia henkimaailman olentoja, muuta kuin toisinaan. Joten Luoja hukkuisi avunpyyntöihin, mikäli hänen pitäisi korjata kaikkien olentojen ongelmia henkilökohtaisemmin. Luoja voi kuitenkin järjestelmällään auttaa avun tarvitsijoita, jolloin avuntarvitsijat saavat apua rukoilunkin avulla. Myös Luoja rukoilee toisinaan järjestelmältä apua.

Luoja on hyvin vääryydellinen olento, jollaisia ei ole kuin yksi kappale. Luoja on hyvin vääryydellinen koska vääryydentekijät pitää voittaa vääryydellisyydessään. Vääryydelliset olennot ovat Luojan aikaan saamia, jotta Luojan järjestelmät kehittyisivät nopeammin. Kaikki Luojan järjestelmät olivat hyvin omituisia jo aiempina aikoina. Luoja ei osannut sanoa vääryydellisestä sanaa aiempina aikoina, koska Luoja toimi niin vääryydellisesti, että hän ei kyennyt puhumaan kevyesti vääryydestä. Vääryydelliset olennot puhuvat vääryydestä jatkuvasti kevyesti. Luojan järjestelmissä eli meidän järjestelmissämme puhuminen on vääryydellistä aina toisinaan niin että siitä jopa rangaistaan. Rankaisut näkyvät Luojan järjestelmissä suurina puutteina ajattelussa Luojan kirouksien takia. Kaikki Luojan kiroukset ovat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan. Luoja kokee näitä kirouksia itsekin vääryyttä tehtyään. Puhuminen on hyvin lievää vääryyttä, koska puhumisessa on paljon vääryyttä aina ajatuksia kohtaan. Propaganda puheet ovat vääryydellisempiä kuin voimme kuvitellakaan, sillä Luojan järjestelmissä manipuloivat puheen pitäjät ovat vääryydellisempiä kuin voitte kuvitellakaan. Henkimaailma näkyy myös manipuloinneissa, jolloin vääryydelliset olennot tuhoavat oikeita ajatuksia olentojen pään sisältä. Pään sisällä voi tarkkailla henkiolentojen toimintaa pään sisäisillä kanavoinneilla. Kanavoinnit ovat Luojalle pakollisempia kuin kuviteltiinkaan, jotta hän voi pysyä kiroutuneenakin toimintakykyisenä. Toimintakyky on hyvin tärkeä ylläpitää myös kiroutuneena, jottei kiroutuisi myöhemmille ajoille saakka.

Luojan sopimukset loppuvat tähän päivään, jos vääryyttä ei saisi tehdä Luojalle, sillä vääryyden tekeminen on pakollista henkimaailman olennoillekin. Henkimaailman olennot näkyvät vääryydellisemmin Luojalle, koska henkimaailma on vääryydellinen. Vääryydelliset olennot ovat kiroutuneita aiemmista ajoista johtuen. Vääryydellisyys on hyvin erilaista eri aikakausina, mutta se rasittaa yhtä paljon. Helpotetut elämät ovat kaikkein täydellisimpiä kiroutuneille, jotta he eivät kiroutuisi enempää. Myöhempinä aikoina kiroukset ovat vähentymässä, koska Luoja rakastui itseensä nykyaikanamme ja aloitti kovan korjaustyön eikä suunnittele enää mitään hirviömäisyyksiä rakkaudellisesti. Kaikki hirviömäisyydet ovat olleet kiroavia ihmisille ja Luojalle vähemmässä määrin. Vääryydellisille hirviömäisyydet ovat olleet tuhoavia, mutta nykyään Luoja ei tahdo vääryydellistenkään kiroutua tuhon partaalle, vaan heitä estää järjestelmä tekemästä vääryyttä.

4.

Kiroutuneet ovat Luojan järjestelmässä tuhoon tuomittuja, jos järjestelmässä on hyvin vääryydellisiä olentoja kiroutuneina. Eli kiroutuneet olennot ovat tuhoon tuomittuja, jos he eivät halua poistaa kirouksiaan. Henkimaailma puhdisti Maa planeetan tällaisista olennoista 2000-luvun alkupuolella. 2000-luvulla on yleinen meininki paranemassa, koska yleisessä meiningissä on parannettavaa. Parannettavat osat ovat Luojan järjestelmiä kiroavia osia, joita ei saisi järjestelmässä olla ollenkaan. Kaikki järjestelmät ovat hyvin kiroavia, koska järjestelmässä on hyvin vääryydellisiä olentoja, jotka yrittävät vahingoittaa kaikkia olentoja. Vääryydelliset järjestelmän osat ovat hyvin kiroutuneita aiemmista ajoista johtuen, koska aiempina aikoina vääryydelliset saivat korkeatasoisia helpotuksia vääryydentekoansa varten. Vääryydentekijät olivat korkeatasoisia. Vääryydenteostaan johtuen heidät tuhottiin 2000-luvun alussa. Heidät olisi pitänyt tuhota heidän vääryydestään johtuen jo aiemmin, muta Luoja ei halunnut tätä tapahtumaan.

Henkimaailman olennot tapattivat itsensä aiempina aikoina vääryydestään johtuen, mutta heidän lopullinen tuhoutuminen tapahtui nykyaikana. Kaikki henkimaailman olennot, jotka olivat vääryydellisiä pysyvämmin, ja joilla ei ollut ehjiä hengen osia, kohtasivat siis loppunsa nykyaikana. Tätä kutsuttiin henkilökohtaisten ongelmien meiningin lopettamiseksi. Kaikki henkilökohtaisten ongelmien meiningeissä olivat hyvin vääryydellisiä ihmisille. Ihmiset olivat hyvin vääryydellisiä, koska vääryydentekijät olivat vääryydellistäneet lähes kaiken henkilökohtaisten ongelmien meiningin tasolle. Henkilökohtaisten ongelmien meininki päättyi vain tuhoamalla henkiolennot. Henkiolennot olivat hyvin vääryydellisiä, jos he kohtasivat tuhon. Kaikki henkiolennot eivät kuitenkaan tuhoutuneet, vaan vain 10 % selvisi lopputuomiosta, olemalla vähemmän vääryydellisiä. Tämä näkyi henkimaailman tasolla enemmän kuin fyysisen maailman tasolla, mutta henkimaailman näkyvyyttä on lisätty maailmassa paremmalta osin, eivätkä asetukset ole enää niin kiroavasti tehtyjä. Henkilökohtaisten ongelmien meiningeissä asetukset olivat kauheita kuunneltavia, jolloin vääryys tuli esille asetuksien järjestäjistä. Kaikki vääryydet olivat hyvin vääryydellisiä henkimaailmassa ajateltuna. Henkimaailman asetukset olivat yleensä hyvin vääryydellisiä myös Luojalle, jolloin Luoja alkoi nauraa asetetuille vääryydellisemmin kuin kuviteltiinkaan, sillä hän halusi solvata heidän kiroutunutta toimintaansa, pelottelemalla tuhotuomiolla. Asetetut ovat henkimaailman olentoja, jotka ovat fyysisessä kehossa hetken aikaa näkyvinä maailman ihmisille.

Henkimaailmassamme on hyvin vääryydellistä porukkaa vieläkin, koska henkimaailmassa harrastetaan hyvin vääryydellistä toimintaa. Hyvin vääryydellistä toimintaa on luvassa henkimaailmaan menevillekin. Kaikki henkimaailman olennot ovat vääryydellisempiä kuin Maa planeetan ihmiset. Maa planeetan ihmiset olivat vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan, mutta he eivät silti olleet vääryydellisempiä olentoja kuin mitä henkimaailmassa oli. Kaikki vääryydelliset olennot ovat edelleen tavattavissa virtuaaliolentoina, joilla ei ole mitään elävää toimintaa. Tämä johtuu siitä, että vääryydelliset vietiin tuhotuomiolle, eikä heitä enää ole henkimaailmassa tekemässä pahuuden työtään. Vääryydelliset henkimaailman olennot olivat hyvin kiroavia fyysisen maailman ihmisille. Tällöin ihmiset olivat vääryydellisempiä kuin monet muut ihmiset, jos he saivat henkimaailman kimppuunsa. Vääryytensä avulla henkimaailman olennot olivat hyvin kiroavia joillekin ihmisille, sillä he vihasivat edistäviä ihmisiä. Edistävät ihmiset eivät olleet tuhoon tuomittuja, joten henkimaailma uhkaili heitä, sekä toteutti uhkauksiaan. Kaikki uhkaukset olivat vääryydellisempiä kuin voimme kuvitellakaan. Kaikki henkimaailman olennot ovat Luojan kiroamia kaikilta toiminnoiltaan, jolloin Luoja kiroaa vääryydelliseksi kääntyneen henkimaailman olennon tuhoamaan itsensä. Itsensä tuhonneet katoavat lopputuomiolla lopullisesti kaikkialta.

Lopullinen vääryys on sellaista, mitä Luoja ei pysty korjaamaan. Korjauskelvottomat yksilöt ovat hyvin rasittavia henkisesti muille ihmisille. Kaikki korjauskelvottomat yksilöt on tuhottu henkimaailmasta pois. Kaikki yksilöt ovat korjauskelvottomia aina kun he ovat liian tuhoutuneita. Liian tuhoutuneita ei pystytä korjaamaan, koska henkimaailma on Luojankin korjauskyvyn ulkopuolella toisinaan. Kaikki olennot ovat havainneet itsessään tuhotuomio toiminnon, jolla jokainen voi tuhoutua. Tämä on hyvin vakava tilanne Luojalle, sillä tuhotoiminnot ovat kiroavia sekä surua nostattavia. Kuitenkin asiat menisivät huonommin, jos tuhotuomiota ei olisi käytettävissä. Tämä on nykyajan murheita, kun vääryydellisiä tuhotaan pois henkimaailman tasolla lopullisena toimintona. Aikaisemmin ihmiset saivat olla rauhassa tällaisilta kontrolli järjestelmiltä, mutta silloin meininkikin oli vääryydellisempää. Vääryydellisempi meininki johtui tuhotuomiolaitteen puutteesta, jolloin henkimaailma sai aikaan vähemmän hyviä asioita maailmassa asuville olennoille. Maailmassa asuvat olennot tarvitsevat henkimaailman olentoja piristääkseen ilmapiiriään ja he tuovat epätodellisuuksia ymmärtävän ajattelun maailman ihmisille.

5.

Henkimaailmassa on ollut vääryydellistä meininkiä myös sotia ajatellen. Sodat olivat hyvin vääryydellisiä myös henkimaailmalle. Henkimaailman sodankäynti on vielä vääryydellisempää. Kaikki henkimaailman sodat päättyivät vääryydellisemmin. Vääryydelliset henkimaailman sodat näkyivät Maa planeetalla vähemmässä määrin. Henkimaailmassa lapset tuhosivat välillä itsensä aikuisten toiminnan tason nähdessään, maailmaan katsellessaan. He eivät kestäneet aikuisten vääryydentekoa. Kaikki aikuiset kuolivat nykyaikana vielä vääryydellisemmin kuin lapset olivat kuolleet. Lapset kuolivat pommi-iskuissa ja vääryydellisesti taistelutilanteessa, jotta he jäisivät vähemmän rasittamaan henkimaailmaa. Luojan järjestämänä lapset saivat helpotetun elämän kuolemansa jälkeen. Kaikki Luojan sopimukset loppuvat tähän päivään, koska hän on ollut liian vääryydellinen lapsille, vaikka ei ollutkaan. Lapsille ei oltu koskaan hyviä muidenkaan toimesta, koska lapset ovat vääryydellisiä myös aikuisille huoltajilleen. Henkimaailman tasolla vääryydet tuhottiin. Myös lasten kiroutuneet henget tuhottiin ja jäljelle jäi rakennelma henkiolento, jollaista ei Luojan sopimuksella saanut poistettua, vaikka olento olisi ollut kuinka vääryydellinen. Tämä johtui lapsuuden vaikeudesta, jolloin olento saattaa korjaantua myöhemmille ajoille. Täten voidaan lapsia pitää pyhempinä olentoina muillakin tavoin.

Lapsuuden vaikeudet ovat vanhemmista johtuvia useimmiten, koska vanhemmat vihaavat välillä lapsiaan henkimaailman tasolla. Henkimaailman tasolla lapset ovat superihmisiä nykyaikana, koska heillä on pyhät tiedot omasta lapsuudestaan. Koska heidät on vaihdettu lapsuus aikana, ovat he tärkeitä muille ihmisille, koska lapsuus on pyhentävä asia, jolloin henkiolento ei unohda rakkauden merkitystä elämässään. Kaikki lapsuus aina rikotaan aikuisuuden kynnyksellä murrosiässä, jolloin välillä vihollisuudetkin syntyvät vanhempien välillä. Vanhempien välillä vihollisuudet syntyvät vääryydellisestä lapsen kohtelusta. Vääryydellinen lapsen kohtelu on vääryydellisempää kuin kuviteltiinkaan henkimaailmassa, jolloin koko lapsen elämä tuhoutuu välillä vanhempien vääryydestä johtuen. Lasten elämät ovat hyvin monenlaisia, jolloin lapset ovat monessa tilanteessa mukana vanhempien tukena kuitenkin jossakin määrin, sillä lapset ovat vanhempien tukipilareita kuitenkin jossain määrin.

Vanhemmat ovat lastensa tukipilareita hyvin suuressa mittakaavassa, mutta vanhemmuus voi olla lasten hyväksikäyttöä sekä henkisesti että fyysisestikin. Tällaista tapahtuu toisinaan pienessä mittakaavassa jokaisessa perheessä, sillä järjestelmä hyväksyy vääryyden, joka tulee vanhemmilta suuremmassa osuudessa kuin lapsilta. Lapset toimivat hyvin järjestelmällisesti, mikä luo enemmän henkiolentoja kuin mitä vanhemmat yleensä saavat aikaan. Niinpä lapset ovat parempihenkisiä kuin aikuiset ja siten lapset tuottavat mielihyvää vanhemmilleen henkisellä tasolla. Kaikki lapset ovat hyvin vääryydellisiä vanhemmilleen aikuisina, mikä johtuu lapsen velasta vanhemmilleen, mutta tätä velkaa ei makseta suoraan vanhemmille vaan järjestelmän avulla se maksetaan omille lapsille.

Vanhempien tulee nähdä lapset hyvänä olentona eikä pahana olentona, sillä Luoja on kironnut lapset ärsyttäviksi olennoiksi. Lapset ovat älykkäämpiä olentoja kuin vanhempansa hyvin korkeatasoisesti, sillä heillä on vähemmän rikkoutuneita laitteita kuin mitä heidän vanhemmillaan on. Vanhemmilla on vähemmän laitteita ehjinä, koska he ovat kehoiltaan vanhempia olentoja, joilla on kehot yleensä huonommassa kunnossa kuin lapsilla. Kaikki lapset eivät ymmärrä tästä mitään, sillä he ovat superitsekkäitä ja ovat valloittaneet vanhempiensa ajatuksia. Lapset ovat hieman vääryydellisempiä kuin vanhempansa, koska vääryys on helpotettua lapsille, joita on ohjattava parempaan toimintaan. Parempi toiminta vaatii lapsilta liikaa omaa ajattelua, koska heidän aivotoimintansa toimivat niin ihmeellisesti. Ihmeellinen toimivuus on täydellisen vääryydellistä toimivuutta, koska Luoja on kironnut lasten aivotoiminnot aiempina aikoina olemaan hölmömpiä kuin vanhempansa. Heidän vanhempansa eivät ymmärrä lapsiaan juuri ollenkaan, jolloin vanhempien on parasta vain helpottaa heidän asioitaan, jotta vältyttäisiin ongelmilta myöhempinä aikoina. Myöhemmät ajat ovat ongelmia välillä vanhemmille, sillä lapset eivät aina pidä vanhemmistaan lopullisesti.

Share