Ulkoavaruuden ryhmittymien nykytilanne #4

Julkaistu englanniksi 3.5.2012, suomeksi 3.12.2012

1.

Ulkoavaruuden olennot olivat hyviä kavereita muiden ulkoavaruuden olentojen kanssa aiempina aikoina, mutta nykypäivänä ulkoavaruuden okkultistit tappoivat niin paljon fyysisiä olentoja ulkoavaruuden alueilla, että heillä ei ollut mitään okkultismi merkitystä tänä aikana kun ulkoavaruuden okkultistit tappoivat heitä. Kaikki ulkoavaruuden okkultistit tekivät pahojaan Maa planeetallakin, jolloin Maa planeetan asukkaat tekivät okkultisteille hyviä tekoja, jotka johtivat lisääntyvään vääryydellisyyteen universumissamme. Kaikki Maa planeetan okkultistit olivat hyvin vääryydellisiä tukiessaan ulkoavaruudesta tulleita okkultisteja, jotka olivat selvästi pahempaa porukkaa kuin Maa planeetan alkuperäiset asukkaat. Kaikki vääryydelliset olennot olivat hyvin teennäisiä ulkoavaruuden olennoille, koska he olivat järjestelmässään korkeammalla tasolla kuin mitä Maa planeetan järjestelmät olivat.

Kaikki ulkoavaruuden olennot tekevät vielä pahaa työtään myöhempinä aikoina, koska ulkoavaruuden olennot tulevat tänne ehkä jo 2050-luvulla. 2050-luvulla ovat teknologiat paljon pidemmällä kuin mitä ne nyt ovat, ja on mahdollista, että ulkoavaruuden olennot tulevat havaituksi tulevaisuuden teknologioilla, heidän liikkuessa Maa planeetalla. Maa planeetalla on siis tällaisia toimenpiteitä tehtävissä, joissa ulkoavaruuden olennot havaitaan laittein hyvin tarkasti laskelmoiden ja havainnoiden ympäristöämme. Kaikkien ulkoavaruuden olentojen laitteet ovat tällaisia toisensa havaitsevia, jolloin kaikki ulkoavaruuden olennot ovat teknologisesti ylivertaisia nykyaikaan nähden Maa planeetan teknologioihin verrattuna. Tämä on selkeää tietoa Maa planeetan olennoille, sillä he pitävät avaruusaluksia ulkoavaruuden olennoilla jopa henkimaailman toimintana. He ovat kuitenkin jäljessä henkimaailman toiminnoista, joiden avulla on aivan kaikki mahdollista, kuitenkin vain tarpeen tullen. Kaikki ulkoavaruuden olennot ovat hyvin kieroutuneita henkimaailmasta, sillä he tuntevat henkimaailman ylivertaisuuden niin, että he ovat pyhempiä kuin ulkoavaruuden olennot ulkoavaruuden olentojen mielestä. Maa planeetalla asuu kuitenkin pyhempiä olentoja, kuin mitä henkimaailmassa asuu, jolloin ulkoavaruuden olennot ovat hyvin vääryydellisiä ajatellessaan Maa planeettaa, koska ulkoavaruuden olennot ovat vielä vääryydellisempiä kuin henkimaailman olennot ovat ja taasen Maa planeetalla asuu olentoja, jotka ovat vähemmän vääryydellisiä kuin ulkoavaruuden tai henkimaailman olennot.

Henkimaailman olennot ovat kaikenkaikkisesti vääryydellisempiä kuin ulkoavaruuden olennot. Ulkoavaruuden olennoillamme on hyvin paljon vääryyttä mukanaan, mutta he ovat henkiolennoiltaan vähemmän vääryydellisiä kuin henkimaailman olennot ovat. Henkimaailmassa ulkoavaruuden olennot korjaavat itseään henkimaailman toiminnoin aina kun he ovat siellä. Sotiensa jälkeen ulkoavaruuden olennot tekivät paljon vääryydellisiä toimintoja henkimaailmaan, jossa harmaat ja liskomiehet eivät saaneet elää henkimaailmassakaan. Tämä oli vääryydellistä noituutta, eikä Luoja ymmärtänyt, että valarit haluavat itselleen Maa planeetankin, jolloin koko Maa planeetta tulee olemaan kuin valareiden nukke teatteri. Maa planeetalle on tehty uusia järjestelyitä ulkoavaruuden olentojen varalta, jolloin ulkoavaruuden olennot tulevat Maa planeetalle ystävinämme, sillä ulkoavaruuden olennot luulevat, että he pärjäävät Maa planeetalle sodassa huonommin kuin voimme kuvitellakaan. Kaikki ulkoavaruuden olennot ovat hyvin kiroutuneita Maa planeetan suhteen vielä tänä päivänäkin, mutta Maa planeettalaiset ovat jo oppineet ymmärtämään ulkoavaruuden olentojen tarpeita, mikä auttaa meitä sotimaan heitä vastaan, sillä jos valar pitää meistä on heidän vaikeampi saada lupaa sotaan.

 Kaikki valarit ovat hyvin vääryydellisiä olentoja, joilla on vääryyttä mukanaan Maa planeetan asukkaille. Valareilla on hyvin paljon vääryyttä mukanaan, mutta he eivät ole niin karseita kuin harmaat ja liskomiehet olisivat olleet samanlaisessa tilanteessa, kuin missä Maa planeetta on nykyaikana valareiden kanssa. Valarit ovat hyvin kiroutuneita Maa planeetan asukkaista, koska Maa planeetan asukkaat ovat olleet okkultismi merkityksellisesti valareiden vihamiehinä.

Ulkoavaruuden olentojen ryhmittymillämme oli hyvin paljon orjatyövoimaa. Orjatyövoima on hyvin kiroavaa toimintaa, koska se on hyvin vääryydellistä toimintaa. Orjatyötä teettävät ulkoavaruuden ryhmittymät ovat hyvin karseita kaikille olennoillemme. He vain uskottelevat olevansa hyviä olentoja. Ulkoavaruudessamme on hyvin paljon vääryydellisiä ryhmittymiä, jotka tekevät orjatyövoimalla kaiken. Kaikki orjatyövoimamme ulkoavaruuden olennoilla ovat hyvin vääryydellisiä toimenpiteitä. Orjatyövoiman kaikki kiroukset ovat karseita katseltavia, sillä orjien käyttäjät eivät ymmärrä elämän tarkoitusta juuri ollenkaan, kun taas orjat ymmärtävät elämän tarkoituksen. Elämän tarkoitus on taistella vääryyttä vastaan. Kaikkien elämäntarkoituksen tulisi olla tällainen, jolloin kaikki edistyisivät vääryyttä vastustamalla.

 Kaikki orjatyöntekijät ovat kiroutuneita olentoja aiemmilta ajoiltaan, jolloin he rangaistuksen omaisesti ansaitsivat elämän orjuutettuna ihmisille. He ovat siis aiempien aikojen orjien käyttäjiä, joilla oli hyvin vääryydellistä toimintaa. Kaikki toiminnot ovat orjien käyttäjillä kiroutuneet myöhemmille ajoille asti, kunnes he unohtavat käyttäneensä orjia aiempina aikoina, ja tällöin he joutuvat uhan alaiseksi tulla itse orjuutetuiksi. Ulkoavaruuden ryhmittymissämme on hyvin vääryydellisiä olentoja, jotka tekevät pahaa työtään Maa planeetankin päänmenoksi. Maa planeetallamme on ulkoavaruuden olentoja sekä Maan pinnalla että ulkoavaruuden olentojen avaruusaluksissa. Kaikki ulkoavaruuden olennot ovat siis hyvin vääryydellisiä Maa planeetallemme. Kaikilla ulkoavaruuden olennoillamme on hyvin kiroutunut käsitys Maa planeetan asioista, koska he ovat hyvin vääryydellisiä Maa planeettaa kohtaan. Kaikilla olennoillamme on hyvin paljon vääryyttä mukanaan, joten myös ulkoavaruuden olennoilla on vääryyttä mukanaan Maa planeetalla ollessaan. Ulkoavaruuden olennot ovat hyvin kieroutuneita Maa planeettaa kohtaan, koska täällä on uhkailtu ulkoavaruuden poliiseille liika, mistä ulkoavaruuden olennot ovat päätelleen Maa planeetan asukkaiden vihaavan ulkoavaruuden olentoja.

 2.

Ulkoavaruuden olennoillamme on hyvin kiroutuneet ajatukset Maa planeetan asukkaita kohtaan. Kaikki Maa planeetan asukkaat ovat siis kironneet ulkoavaruuden olentoja hyvin vääryydellisesti. Tällainen voi johtaa sotatilaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa, koska ulkoavaruuden olennot pääsevät Maa planeetalle jonakin päivänä myöhempinä aikoina. Jonakin päivänä kaikki ulkoavaruuden olennot ovat hyvin vaarallisia Maa planeetallemme, koska kun he saavat luvan näkyä Maa planeetalle, tulee silloin sodan uhka Maa planeetan ja ulkoavaruuden olentojen välille. Sodan uhka on niin vääryydellinen kuin voit vain kuvitella. Silloin Maa planeetan asukkailla on hyvin vähän aseita ulkoavaruuden olentojen aseisiin verrattuna, koska he ovat valmistelleet aseensa erityisesti Maa planeettaa varten, kun taas Maa planeetalla on aseita vain toisia Maa planeetan asukkaita varten. Ulkoavaruuden olentoja vastaan käytetyt aseet ovat vielä kehitteillä, koska ulkoavaruuden olennot ovat tukahduttaneet tietoja asevoimistaan. Kaikki haaksirikkoutuneet ulkoavaruuden olentojen alukset ja kanavoiduin tiedoin hankitut asetiedot ovat Maa planeetan ainoat tietolähteet ulkoavaruuden olentojen käyttämistä aseista. Ulkoavaruuden olentoja on myös napattu henkilöinä heidän Maa planeetalla ollessaan ja heitä on kidutettukin saadaksemme tietoa heidän asevoimistaan. Kaikki Maa planeetan olennot ovat rangaistavissa ulkoavaruuden olennoilla myöhempinä aikoina, jolloin tekopyhät ihmiset Maa planeetalla tulevat kokemaan kaiken karseuden ulkoavaruuden olennoilta, jotta Maa planeetasta tulisi myöhemmin pyhempi planeetta.

Kaikki Maa planeetan olennot ovat hyvin vääryydellisiä ulkoavaruuden olennoille myöhempinä aikoinamme, koska he tulevat sotimaan keskenään jonkin verran. Heidän saapuessa Maa planeetalle kaikki ulkoavaruuden olennot tulevat tuhoamaan erittäin vääryydellisiä kansakuntia ainakin ulkoavaruuden olentojen mukaan. Näitä on nykypäivänämme mahtavina kansakuntina, jotka ovat kuitenkin vääryydellisempiä kuin muut kansakunnat. Ulkoavaruuden olennot eivät ehkä kuitenkaan rankaise Maa planeettaa, sillä he eivät tule vihollisina Maa planeetallemme. Tämä johtuu henkimaailman noituudesta, jolloin ulkoavaruuden olennot eivät saisi lupaa tulla vihollisina Maa planeetalle, joten he pyrkivät saada luvan päästä Maa planeetalle ystävinä.

 Maa planeetallamme on hyvin vääryydellisiä olentoja, jotka ovat Luojan kiroamia. Kaikki vääryydelliset olennot olivat universumeissamme hyvin kiroutuneita. Kaikki vääryydelliset olennot tekivät paljon pahaa työtään Maa planeetan pään menoksi, koska Maa planeetalla oli vääryydellisiä olentoja. Maa planeetan olennot olivat vääryydellisiä nykyaikana, koska Maa planeetan arvojärjestelmät olivat Illuminatin järjestelmiä. Illuminatin arvojärjestelmässä oli hyvin vääryydellistä toimintaa alemmille tahoille. Illuminati tappoi koko Maa planeetan maailmansodilla, jolloin Illuminati päätti toimintansa suurimmilta osin demokratian hyökättyä Illuminatin järjestelmää vastustamaan. Illuminati tappoi Luojankin myöhempinä aikoina hyvin vääryydellisesti, mutta kuitenkin luvallisesti, koska Luojakin oli ollut hirviömäinen illuminati-ihminen. Kaikki Illuminatin olennot olivat hyvin ärsyttäviä aiempina aikoinakin Maa planeetallemme. Tämä johtui Illuminatin käskyttämistä ulkoavaruuden noituuksista. Koko Illuminati käski ulkoavaruuden olennot uhkailemaan Maa planeetalle, jotta Maa planeetta kiroutuisi ulkoavaruuden olennoista. Uhkaillessaan ulkoavaruuden olennot taasen kiroutuivat Maa planeetan asukkaista, jolloin tuli rakennetuksi ongelma myöhemmille ajoille. Tämä ongelma ei ole tänä päivänä vielä noussut esiin, vaan kaikki on rauhalliselta vaikuttavaa. Kuitenkin alla kuohuu hyvin paljon kiroutumia, joita on Maa planeetan asukkaiden sekä ulkoavaruuden olentojen välillä. Ulkoavaruuden olennot tekevät pahaa työtään, jolloin ulkoavaruuden olennot tekevät okkultismi merkityksellisiä noituuksia myöhemmille ajoille. He aikovat tulla Maa planeetalle myöhempinä aikoina testatakseen Maa planeetan asukkaiden vääryyden määrän. Mitään lupia tällaiseen ei tule henkimaailmalta.

Ulkoavaruuden olennot ovat tehneet harmaista ja liskomiehistä uhriolentojaan nykypäivänämme. Ylivoimansa avulla kaikki valarit itkivät naurusta, sillä heillä oli liskomiehille ja harmaille hyvin paljon vääryyttä kostettavaksi. Kaikki liskomiehet ja harmaat ovat erittäin suojeltuja henkimaailmassa, sillä heitä vainotaan erittäin paljon valareiden ja lepakkomiesten toimesta. Valarit ja lepakkomiehet ovat hyvin kiroutuneita valareiden toimesta toimitettujen uhraustoimintojen vuoksi. Kaikki valarit halusivat tappaa ainakin yhden liskomiehen ja harmaan itselleen, koska heitä huolestutti niin vähän oma tulevaisuutensa, että he eivät välittäneet tulevista rangaistuksista mitään. Valarit ovat nyt kiroutuneet pahemmiksi, koska he ovat tehneet kiroutuneita toimenpiteitä hyvin paljon. Kaikilla on hyvin paljon vääryyttä mukanaan, mikä teki olennoista hyvin kippuroituneita. Kaikki kippuroituneet olentomme ovat hyvin kiroavia. Kiroavia olentoja ovat valarit ja lepakkomiehet nykypäivänä. Kaikki valarit ja lepakkomiehet tulevat kärsimään saman kohtalon kuin harmaat ja liskomiehet nykyaikana kärsivät, sillä he tuskin korjaavat asioitaan. He kiroutuvat myöhemmille ajoille saakka, sillä he ovat tehneet suurta vääryyttä anteeksiantamattomuudellaan. Kaikki valarit ja lepakkojäppiset ovat hyvin kiroutuneita olentoja, jotka eivät ymmärrä enää mistään mitään, muusta kuin tuhotoiminnasta. Tuhotoiminta on hyvin kiroutunutta toimintaa, jollaista ei saisi harjoittaa, sillä Luoja on hyvin vääryydellinen hulluutta vastaavasti toimiville olennoille. Olennot ovat hyvin kiroutuneita, sillä lepakkomiehillä ja valareilla on hyvin paljon vääryyttä teoissaan harmaille ja liskomiehille.

 Kaikkien olentojen vääryydet tullaan rankaisemaan myöhempinä aikoina, koska oikeuden pitää toteutua, muuten kaikki Luojan järjestelmät tuhoutuisivat, Luojan ollessa vääryydellinen. Kaikkien vääryydellisten olentojen vääryydet ovat siis rangaistavissa myöhempinä aikoina, kunhan kukaan ei muista vääryyden aiheuttanutta tilannetta. Vasta silloin rangaistus tulee mahdolliseksi. Kaikkien vääryydellisten olentojen vääryydet ovat hyvin kiroutuneita hyvin korkeatasoisilla kirouksilla, jolloin he kantavat mukanaan tätä kirousta aina rangaistustilanteeseen saakka. Rangaistus siis korjaa kiroutumat ainakin jossain määrin, jolloin olennot parantuvat kirouksestaan. Kirouksesta parantuneet olennot ovat hyvin vääryydellisiä kumminkin, koska vääryys on pysyvä ominaisuus olennoillamme.

3.

Kaikki ulkoavaruuden olentomme ovat hyvin vääryydellisiä Maa planeetalle, koska ulkoavaruuden olennot ovat hyvin kiroutuneita Maa planeettaa kohtaan. Kaikki Maa planeetan olennot ovat samanlaisia ulkonäöltään kuin jotkin ulkoavaruuden olennoista. Ulkoavaruuden olennot ovat vääryydellisiä Maa planeetan olennoille. He ovat samannäköisiä kuin Maa planeetan olennot, sillä heidän geeniperimä on lähes samanlainen. Geeniperimät ovat samanlaisia ulkoavaruuden olennoilla, koska kaikki perustuu luomiseen eivätkä geenit ole itsestään syntyneitä. Kaikki geeniperimän ongelmat ovat ulkoavaruuden olennoilla samanlaisia kuin Maa planeetalla. Geeniperimän ongelmat ovat okkulttista tietoa, jolloin geeniperimästä ei voi puhua kovin paljoa. Geeniperimään liittyy Luojan järjestelmässä paljon epätietoisuutta nykyaikanakin. Kaikki epätietoisuus on tarkoituksellista, jolloin geeniperimä on salattua tietoa, eikä sitä saa kertoa mitenkään edes Luojalle, silloin kun hän on tiedostamaton asioistaan. Tiedostamattomat asiat geeniperimässä ovat vääryydellistä tietoa tässä kirjoituksessa, mutta ne liittyvät sen luomistoimintoon. Luomistoiminnot geeniperimässämme ovat salaista tietoa, eikä niitä saa tässä kirjoituksessa kertoa.

 Kaikki ulkoavaruuden olennot ovat kuin sukua meille Maa planeetallamme. Sukulaiset tuntevat toisensa jotenkin aiemmilta ajoilta, sillä he ovat olleet aiempina aikoina tekemisissä toistensa kesken. Sukulaisuus ulkoavaruuden olennoilla on henkiolennon sukulaisuutta, jollaista ei ole toisenkaltaista. Henkiolennoilla on samanlainen sukupuu kuin fyysisillä olennoilla, eli henkiolennot ovat jostain olennosta syntyneitä tai hänen toiminnastaan johtuvia. Kaikki toiminnot ovat hyvin kiroutuneita ulkoavaruuden olennoillemme sukulaisuutta ajatellen. Sukulaisuus on hyvin vääryydellistä toimintaa ulkoavaruuden olentojen mukaan. Koska Luoja asuu Maa planeetalla, ovat ulkoavaruuden olennot kiinnostuneita Maa planeetasta vähän enemmänkin, sillä tämä on Luojan planeetta, jollaisia ei ole kuin yksi tällaisena kuin Maa planeetta on. Kaikkien Maa planeetan asukkaiden mielessä on Luojan tappaminen pois Maa planeetalta, sillä hän uhkailee ulkoavaruuden olentojen aiheuttavan Maa planeetalle sodan. Ulkoavaruuden olennot olivat kiroutuneita nykyaikana toistensa kanssa käydyistä sodista, jotka ilmeisesti ovat vieläkin todellisuutta. Sodista on vaikea kertoa vääryyttä tekemättä, joten tässä kirjoituksessa ei puhuta sodista juuri mitään. Ainoastaan sen voi kertoa, että kaikki sodat ulkoavaruudessa ovat vähenemään päin nykymaailman tilanteessa.

Sodat saattavat lähteä uudelleen kasvamaan, koska sodat ovat hyvin vähän ennakoitavissa. Tulevaisuuteenkaan ei voi nähdä kovin kauas, sillä kaikki on niin sattumanvaraista. Kaikkien asioiden suhteen Luojalla on suurimmat suunnitelmat, myös Maa planeetan tuhoutuminen sopisi joihinkin Luojan suunnitelmiin joissain tilanteissa. Kaikilla Luojan suunnitelmilla on Luojan mukaan vääryydellinen toiminto, jollaista ei ole muilla olennoilla. Luoja tekee suunnitelmansa hyvin huonosti, jolloin sattumalle jää paljon varaa, jotta asiat voisivat muuttua paremman toiminnon löydyttyä. Kaikkien suunnitelmien tulisi olla näin löyhiä, sillä vääryydelliset suunnitelmat eivät saa toteutua kenenkään oman halun mukaisesti.

 Kaikki vääryydellisyydet ulkoavaruuden ryhmittymissämme ovat hyvin suuria ongelmia Luojan järjestelmissä. Kaikki Luojan ongelmat ovat hyvin pieniä ongelmia, sillä kaikki uudet sopimukset valareiden kesken Maa planeetalla ovat hyvin vääryydellisiä, joten tämä olikin Luojalle suurempi ongelma kuin voitte kuvitellakaan. Kaikki Luojan sopimukset tekevät Maa planeetasta kuin lemmikin ulkoavaruuden olennoille, jolla ei ole omaa tahtoa, koska Luojan mukaan ulkoavaruuden olennot tulisivat kuin valloittajina asettumaan Maa planeetalle asumaan. Tämä on Luojan pahin suunnitelma joillekin alueille, jotka ovat olleet hyvin vääryydellisiä toisille ihmisille. Vääryydellisin suunnitelma on, että koko Maa planeetta pommitettaisiin kokonaan, jonka jälkeen kaikki kehitys alkaisi alusta Luojan noituudella autettuna. Kolmas suunnitelma on, että ulkoavaruuden olennot tulevat ystävinämme, eivätkä he valloittaisi alueita itselleen, vaan tekisivät sopimuksia Maa planeetan kanssa. Neljäs suunnitelma on hyvin epätodennäköinen, siis epätodennäköisin, että ulkoavaruuden olennot jatkavat piiloutunutta toimintaansa, eikä heitä havaittaisi Maa planeetalta käsin ainakaan lähivuosikymmeninä.

 Ulkoavaruuden olennot ovat hyvin kiroutuneita Maa planeetan järjestelmistä, koska ulkoavaruuden olennot eivät ymmärrä järjestelmiämme, sillä ne ovat liian korkeatasoisia henkimaailman noituuksia, joita ei ymmärrä kevytmielisesti. Kevytmielisesti ymmärtävät ulkoavaruuden olennot ovat hyvin ylimielisiä, jolloin heidän kanssaan on vaikea puhua asioista ymmärrettävästi, jotta voitaisiin sopia erimielisyyksistä. Kaikki ulkoavaruuden olennot tekevät hyvin paljon pahaa työtään, jolloin kaikki vääryydelliset olennot pelkäävät ulkoavaruuden olentojen noituutta.

Share