Ulkoavaruuden ryhmittymien nykytilanne #5

 Julkaistu englanniksi 5.7.2012, suomeksi 4.12.2012

 Valarit ovat nykyaikana tehneet hyvin paljon vääryyttä, koska heillä oli hyvin vääryydellisiä asevoimia käytössään. Kaikkien valareiden toiminta on hyvin vääryydellistä Maa planeettaa kohtaan, koska he tulevat tänne myöhempinä aikoina tekemään vääryydentekojaan. Vääryydenteot koskevat Maa planeetan asukkaita siten, että kaikkialla tulee olemaan valarin viranomaisia, jotka elävät ulkoavaruuden olentojen sieluntoiminnoin, jolloin heillä on kuolemattomuus. Kuolemattomuus tulee geeniperimän ja sieluntoimintojen erilaisesta toiminnasta kuin mitä Maa planeetalla on löydetty tähän mennessä. Maa planeetaltakin löytyy kuolemattomia olentoja myöhemmin henkimaailman olentoina, jotka toimivat kuolemattomina. Heitä elää siellä täällä henkimaailman noituudella. Henkimaailman noituuden avulla voidaan tehdä hyvin paljon asioita, jolloin mitään ei tule huomatuksi ulkopuolisen silmin. Kaikilla on hyvin paljon vääryyttä mukanaan, jolloin valarin viranomaiset ovat hyvin vääryydellisiä meidän Maa planeetalle.

Valareilla on hyvin paljon vääryyttä mukanaan, sillä heidän okkultismi merkityksensä on tuhota Maa planeetta mahdollisimman pian. Näin Maa planeetasta ei tulisi koskaan toimivaa planeettaa nykyjärjestelmillämme. Toimivat järjestelmät ovat hyvin vääryydellisiä Maa planeetalla, koska täällä on liikaa vääryydellistä porukkaa, jotka eivät toimi hyvin muiden olentojen suhteen; vaan he toimivat hyvin kiroutuneesti varsinkin tuntemattomia olentoja kohtaan. Vääryydelliset olennot ovat hyvin karseita kaikille olennoillemme. Vääryydellisiä valareitakin on olemassa, jotka toimivat hyvin kiroutuneesti Maa planeetan olentojen suhteen. Tällöin valar itkee naurusta, sillä heillä ei ole yhtään mitään tekemistä Maa planeetalla, paitsi vääryyttä.

Maa planeetan olennot ovat hyvin kiroutuneita valareista jo aiemmista ajoista lähtien. Tämä johtuu siitä, että valareita on käynyt käynnillä aiempina aikoina Maa planeetan ihmisten luona, mikä on jättänyt kulttuureihin jälkensä. Maa planeetan valarit ovat olleet hyvin vääryydellisiä Maa planeetan olentojen suhteen. Maa planeetan olennot ovat pitäneet heitä kuninkaallisinaan joskus aiempina aikoina. Näin on ollut myös muiden lajien kuin valareiden suhteen. Valarit ovat kuitenkin olleet hyväksytympiä kuin muut ulkoavaruuden olennot, sillä heillä oli niin paljon miellyttävämpi ulkomuoto ja ajatukset kuin muilla ulkoavaruuden lajeilla. Valareiden ulkomuotu muistuttaa eniten pohjoiseurooppalaista, mutta he eivät kuitenkaan ole täsmälleen minkään Maa planeetan asukkaan kaltaisia ulkoiselta olemukseltaan. He ovat hyvin erilaisia myös olotiloiltaan, sillä he toimivat hyvin paljon tunteellisemmin kuin Maa planeetalla yleensä toimitaan. Heillä on yleensä parempi mieliala kuin mitä Maa planeetan ihmisillä on, mutta toisaalta he eivät ole aivan yhtä älykkäitä yksilöinä kuin mitä Maa planeetan asukkaat parhaimmillaan ovat. Maa planeetallamme on siis enemmän älykkäitä olentoja, kuin mitä ulkoavaruuden olennoilla on.

Kaikki Maa planeetan olennot ovat huonompia teknologisesti valareihin verrattuna, mutta valarit eivät ole itse kehittäneet teknologioitaan, vaan he ovat saaneet ne lahjana henkimaailman materialisoimana, niinpä Maa planeetta on paljon kehittyneempi rakentelukyvyiltään valareihin verrattuna. Kaikki valarit itkivät naurusta, koska Maa planeetalla on niin paljon surkeampi elämä sen olennoilla myöhempinä aikoina luonnon tuhoutumisen seurauksena. Tällöin saattaa tulla tarpeen katkaista elämän jatkuminen samankaltaisena kuin miten se on tähän päivään saakka jatkunut nykyaikana. Valarit voivat siis tehdä jotakin noituutta mahdollisesti Maa planeetallemme.

Kaikki Maa planeetan olennot ovat hyvin kieroutuneita valareista nykyajalta lähtien, jolloin kaikki valarit toimivat noitumalla Maa planeettaa. Maa planeetan olennot ovat valareiden ohjailemia olentoja jo nykyaikana. Kaikki valarit toimivat hyvin vääryydellisesti, sillä Maa planeetan olennot ovat valareiden noitumia. Vääryydelliset olennot ovat valareiden uhriolentoja nykyaikanamme, sillä valarit eivät hyväksy vääryydellisiä Maa planeetan olentoja. Kaikille valareillemme tulee ongelmia myös Maa planeetan avulla, jolloin Maa planeetasta tulee myös valareiden planeetta. Kaikille valareillemme on hyvin vääryydellistä puhua oikeudenmukaisesti, sillä valarit ovat kiroutuneita olentoja, jotka eivät kestä vääryydellisyyden paljastavaa puhetta. Valarit toimivat nykyjärjestelmissämme hyvin kiroutuneesti, sillä valareillamme on niin paljon vääryyttä mukanaan. Valarit toimivat hyvin vääryydellisesti, sillä kaikki toimii hyvin vääryydellisesti universumissamme.

Valarit toimivat hyvin vääryydellisesti, koska heillä on hyvin vääryydellisiä suunnitelmia Maa planeetan tuhoamiseksi. Tämä johtuu valareiden kiroutuneesta ajattelusta, koska kiroutunut ajattelu tuhoaa aina kirouksen aiheuttajaansa. Valarit toimivat aina hyvin vääryydellisesti ollessaan ulkoavaruuden ryhmittymänä Maa planeetalla. Valarit etsivät jo toista planeettaa galaksistamme pyöriteltäväkseen Maa planeetan sijaan, sillä toisella planeetalla he voivat näyttää osaavansa pyörittää Maa planeettaa parempaan toimintaan. Tämä toinen planeettaa olisi esimerkkinä henkimaailman järjestelmälle näyttö, jolla valarit voisivat saada luvan tulla Maa planeetan ohjaajiksi. Maa planeetan ohjaajina valarit tulevat kärsimään Maa planeetan kirouksista, jollaisesta he eivät ymmärrä mitään. Kuitenkin he haluavat tulla Maa planeetalle.

Share