27.2.2018

Metsän kuulumisia IV

K: Mitä täältä löytyy, henkimaailmasta?
V: Täältä löytyy hyvin paljon okkultisteja, okkultistit tappa kaiken henkimaailman.
K: Miten tämä tapahtuu?
V: Okkultisteilla on valtaa henkimaailmaan ihmisten suhteen, eläimiin se ei vaikuta kuin fyysisesti.
K: Miten okkultistit vaikuttavat ihmisten suhteen tällä tavalla?
V: He vain kävelevät metsiköissämme hyvin negatiivisin ajatuksin henkimaailmaa kohtaan.
K: Tiedostavatko he henkimaailman tätä tehdessään?
V: Okkultisteilla on niin paljon sivupersoonia, etteivät he kykene tiedostamaan tätä henkimaailmaa metsiköissämme. Välillä toisaalta henkimaailma lähestyy okkultisteja, jolloin he ymmärtävät henkimaailman todellisuudesta edes hieman. Kirkon miehet tätä eivät voi tehdä, sillä luonto ei kuulu uskontojen opetuksiin. Uskonnot ovat muutenkin hieman ihmisläheisempiä, kuin tällaiset metsän olennot ovat.
K: Mitä olentoja täällä metsässä on?
V: Täällä on kaikenlaista pientä ihmisten jälkeen jäännöstä aiemmilta ajoilta. Okkultistienkin tiedossa on kaikenlaiset maahiset, joita voi kanavoiden saada yhteyksiin.
K: Mitä nämä maahiset tekevät täällä?
V: He tekevät maailman huoltamista, he siis rakentavat insinöörien tasoisia henkimaailman rakennelmia, että ihmisillä olisi ihmeteltävää metsässä liikkuessaan.
K: Millaisia nämä rakennelmat ovat?
V: Ne ovat hengistä koostuvia rakennelmia, joiden avulla ihmiset toteuttavat henkimaailman järjestämistä. Tällaiset rakennelmat toimivat hyvin vääryydellisesti henkimaailman suhteen, sillä ihmisillä on niin vähän ymmärrystä henkisistä toiminnoistaan.
K: Henkimaailmassa on siis maahisia, onko muita kuin näitä?
V: Henkimaailma vastaa hieman huonommin ihmisen ymmärrykseen sopivia asioita, sillä elämänne on yksinkertaisempaa, kuin miten on henkimaailmassa.
K: Onko shamanismi todellista?
V: Shamanismilla on monia hyviä puolia uskontona, sillä shamanismi on uskontona vaikuksellisin luontoa kohtaan. Shamanismilla ollaan tehty paljon vääryyttä luonnollekin, mutta sekin tehty luonnon edistämisen toteuttamiseksi.
K: Mitä shamanismista tulisi tietää?
V: Että se on hyväksytympää kuin voitte kuvitellakaan, sillä siinä lisätään henkistä tietoutta ympäristön suhteen, eikä, kuten monessa uskonnossa, ainoastaa ihmisten toisiinsa liittyviä uskonnon asioita.
K: Kannattaisiko shamanismiin perehtyä?
V: Tosiaan se tuo hieman hengellisemmät toiminnot luonnnossa liikkuessa, sillä luontokin arvostaa siitä ymmärtäviä enemmän kuin ainostaa ihmisistä tai rakenteluista tai vaikka tieteestä ymmärtäviä.
K: Mitä voitte kertoa vielä täällä olevista henkimaailman asioista?
V: Voimme kertoa täällä olevan hyvinkin paljon henkimaailman toimintaa. Sieltä kuului juuri rasahteluita, jotka ovat usein maahistenkin toimintaa. Maahiset näkyvät olevan siellä hyvinkin aktiivisia. Tällaisia henkiolentoja sieltä siis löytyy enemmässä määrinkin.
K: Oliko kuulemani rasahtelu maahisten toimintaa?
V: On useinkin, he saavat luonnossa yksin olevat heräämään, etteivät he olekaan yksin, mikä olisikin varmasti mahdotonta.

Share

By admin