29.5.2018

Kuu

Kuu on kaikkien meidän nähtävänämme, jotka elävät tällä planeetalla. Kuun toiminnot ovat hyvin suuret mittasuhteiltaan. Kaikki Kuun toiminnot tekevät hyvää työtään kaikkien meidän parhaaksi. Kuulla on sisar planeettoja joka puolella, koska Kuussa on Valareita, joiden tehtävänä on olla Kuun avulla suojelijoina Maa planeetan asukkaille. Kuun kaikki toiminnot avustavat Maa planeetan elämäntasoa, tekemällä Kuun avulla suojelijan tehtäviä. Kuun merkitys on suuren suuri kaikille ihmisillemme. Kaikki ihmisemme tulivat toimeen Kuun avulla paremmin kuin kuviteltiinkaan. Kuun olennot ovat hyvin suurissa mittasuhteissa ulkoavaruuden olentoja, jotka asustavat Kuun sisällä.

Kaikille Kuun olennoille annettiin Luojankin sopimuksella Kuussa tarvittavaa toimintaa Valareiden asuttaville olennoille. Kaikki Kuun toiminnot vastaavat ulkoavaruuden toimintaa. Kuun merkitys on suuren suuri ja Kuu onkin merkityksellisin planeetta Maa planeetan asukkaille. Kuussa tehtiin paljon vääryyttä aiempina aikoina, kun Kuu oli Harmaiden asuttama. Kuun toiminnot ovat merkityksellisempiä kuin kuvittelettekaan. Kuun kaikki toiminnot ovat korkeatasoisesti Maa planeettaa palvellakseen.

Kuullemme teimme aiempina aikoina paljon toimintaa koko aikakauden avulla. Siellä on ihmisten rakennelmia aiemmilta ajoilta. Aikakausiltamme totesimme Kuun olevan hyödyllinen ilmiö, jotta voitiin havainnoida planeetalta käsin oleva taivaalla jokin planeetan muotoinen objekti. Näin Kuulla on tajuntaa lisäävä ominaisuus. Kaiken vääryydellisemmänkin toiminnan mukaisesti ajateltuna Kuu on hyvin merkityksellinen.

Share

By admin