Planeetta Jupiter

13.1.2019

Planeetta Jupiterilla on hyvin suuret mittasuhteet kaikkialla maailmassanne. Tämä on hyvin vanha ominaisuus, että Jupiter on kaasuplaneettana tekemässä suojelustyötään kaikille Maa planeetan asukkaille. Tämä suojelustyö tapahtuu henkimaailman avulla, että pienempiä suojelee yksi isompi planeettakin.

Planeetoillanne on hyvin paljon merkitystä ihmisten elämissä, sillä kaikki planeetat ovat henkimaailmassa ihmisen henkinä, jotka voivat elää myös Maa planeetalla. Näin Maa planeetan ihmiset ovat toisinaan planeettojamme.

Jupiterin suhteen voimme sanoa, sen olevan planeetoista suurin, mutta ihmisenä hyvin kääpiömäinen. Tällaiset kääpiöplaneetat ovat merkityksellisiä meille kaikille tällä planeetallanne.

Planeetta Jupiterilla oli hyvin kauaskantoisia suunnitelmia kaikille maailman pienille ihmisille. Koska Jupiterilla on kaikkein suurin tietoisuus materiaalien tasolla, kykenee Jupiter tekemään kaikenlaista vääryyttäkin huomaamattamme. Jupiterilla oli hyvin vääryydellistä toimintaa aiempina aikoinammekin, nykypäivänä se on hieman vähemmän toiminnassa kiroutumista johtuen. Koska Jupiterilla oli hyvin vääryydelliset toiminnot, ei Jupiter kykene henkimaailman toiminnan takia ihmisen elämään aina, vaan se on ulkopuolisten sätkynukke maailman toiminnassamme.

Jupiter siis on hyvin suuri planeetta, joka vetää vertoja kaikille muille planeetoille ulkoavaruudessakin. Näin Jupiter voi puolustaa myös ulkoavaruuden aurinkokuntien planeettojen hyökkäyksiltä, eli jos henkimaailmaan ilmestyy toisen aurinkokunnan jättiläisplaneettoja, voi Jupiter havaittuaan tehdä lopun tällaisten planeettojen toiminnasta, Jupiterin ymmärtäessä näiden olevan pahantekijöinä.

Lojaaleimmillaankin Jupiter on kaikkien ystävänä, vaikka onkin hyvin kauhistuttava henkiolentona.

Share

By admin