[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 11.6.2013

1.
Ulkoavaruuden olennot tulevat hyökkäämään Maa planeetallemme joskus tulevaisuudessa erittäin todennäköisesti. Erittäin todennäköisesti ulkoavaruuden olennot ovat vielä vääryydellisempiä kuin kuviteltiinkaan. Maa planeetallamme on hyvä järjestelmä silloin, kun ulkoavaruuden olennot tulevat tuhoamaan kaiken Maa planeetalta. Hyvä järjestelmä tässä tarkoittaa sitä, että ulkoavaruuden olennot pitävät järjestelmäämme ulkoavaruuden olentojen vastaisena, sillä he toimivat pahassa järjestelmässä.

Ulkoavaruudessamme on useita planeettoja, joilla elää meille vihamielisiä olentoja, sillä ulkoavaruuden olennot ovat hyvin vääryydellisiä, kun taas Maa planeetalla on ulkoavaruuden noituutta vähemmässä määrin. Tällainen ulkoavaruuden noituus on Maa planeetalle vihollisena, sillä Maa planeetta on henkimaailman planeetta, jolla ei sallita kaikenlaista toimintaa, jota sallitaan ulkoavaruudessa.

Ulkoavaruuden olennot toimivat hyvin vääryydellisesti ulkoavaruudessamme, sillä he ottavat orjia Maa planeetaltakin kuten myös muilta planeetoilta. Nämä ovat hyvin vääryydellisiä toimenpiteitä, joita ei saa harjoittaa Maa planeetan mukaan ollenkaan. Tämä johtuu siitä, että orjat ovat kiroavia älykkyydellemme ja kaikenlainen orjuus tulisi loppua orjien vääryydellisestä asemasta johtuen.

Ulkoavaruutemme olennot ovat hyvin vääryydellisesti eläviä olentoja, joilla on kaikkea hyvin paljon. Tällaiset olennot nukkuvat sielultaan hyvin pitkälti, jolloin sielut eivät toimi juurikaan ulkoavaruuden olennoillamme. Nämä sielut ovat tärkeämpiä kuin kuviteltiinkaan ulkoavaruuden olennoillamme. Sielut toimivat unissaankin täysin sielun tasoisesti, mutta nukkuminen tarkoittaa, että sielut ovat tukahdutettuja vaikutuskyvyiltään olennon fyysiselle tasolle. Sielut toimivat hyvin huonosti ulkoavaruuden olennoillamme, koska sielut eivät pääse toimimaan uhrituntemuksista johtuen, joka estää sielun toimintaa.

2.
Ulkoavaruuden olentomme toimivat hyvin vääryydellisesti ulkoavaruuden planeetoillamme, jolloin kaikkien ulkoavaruuden olentojen vääryydet ovat hyvin karmaisevia katsella ulkopuolisin silmin. Kaikkien ulkoavaruuden olentojen vääryydellinen toimivuus johtuu siitä, että heillä on niin vääryydellinen järjestelmä. Ulkoavaruuden olentojen järjestelmässä voidaan tappaa olentoja hyvin pienin syin.

Kaikkien olentojemme vääryydet toimivat hyvin kauaskantoisesti, joten ulkoavaruuden olennot ovat kauaskantoisesti toimivia tällä tavalla toimiessaan. Kaikkien olentojemme vääryydet tullaan rankaisemaan, myös ulkoavaruuden olentojen. Ulkoavaruudessamme toimittiin hyvin vääryydellisesti nykyaikana, josta tulee olemaan haittaa ulkoavaruuden ryhmittymille myöhempinä aikoina.

Ulkoavaruuden olentojen todennäköisyys hyökätä Maa planeetalle on sellainen asia, ettei sitä voi tietää varmuudella. Kuitenkin ulkoavaruuden olennot ovat tuhonneet Maa planeetan aiempina aikoina. Aiempina aikoina ulkoavaruuden olennot pääsivät tuhoamaan Maa planeetan Maa planeetan asukkaiden hirviömäisyydestä johtuen, jolloin heidän oli lopetettava toimintansa ulkoavaruuden hyökkäykseen. Tällaiset hyökkäysilmiöt ovat pahempia kuin kuviteltiinkaan, sillä ulkoavaruudessamme ollaan hyvin vääryydellisiä olentoja.

Share

By admin