[adsense_inserter id=”750″]
Päivämäärä: 5.8.2013

1.
Kaikkien maailman ongelmien parantaminen ei ole vääryydellistä toimintaa. Parantaminen on parasta toimintaa koko universumissa. Kaikki parantaminen on Luojan järjestelmissä vääryydellisyyttä vähentävää. Kaikkien parannustoiminta tekee hyvää työtä maailman asioiden edistämiseksi.

Kukaan ei ole täydellinen, mutta kaikki ovat hyvin samanlaisia toisiinsa nähden. Kuitenkin eroja löytyy erittäin suurinakin. Aina toisinaan ihmisillä on kaikki asiat hyvin, mutta toisaalta aina silloinkin, kun asiat ovat hyvin, on joku osapuoli kärsinyt vääryyttä siltä, jolla asiat ovat tällä tavoin hyvin.

Asioiden parantaminen tulisi aloittaa itsestä, sillä kukaan ei ole täydellinen, jolloin asioiden parantaminen vaatii, että ihminen on itsensä tunteva, jolloin ihminen ei tee vääryyttä tiedostamattomasti. Yleensä ihminen on hieman tyhmempi kuin Luoja fyysisesti, jolloin Luoja on vähiten vääryydellinen myös fyysisenä olentona. Tämä aiheuttaa Luojalle lisää töitä, sillä häneltä vaaditaan niin paljon asioiden edistämistä, koska vääryydettömimpänä ihmisenä hänellä on paljon tekemistä muiden pyyntöjen täyttäjänä.

2.
Asioita kehitellään henkimaailmassa hyvin paljon maailman asioiden parantamiseksi. Kaikkien asioiden parantajat ovat hieman kieroutuneita yksilöitä, sillä silloin on kyse uskosta, miten parannetaan asioita, kuitenkin usein tämä parannus toiminta on myös haitallista jollain tavoin ihmisille, eikä siten voida saavuttaa Luojan järjestelmissä parannusta.

Asiat ovat Luojan järjestelmissä hyvin vääryydellisiä suurimmalta osalta. Kaikkien olentojemme vääryydet tullaan aina rankaisemaan heidän omien toimintojensa korjaamiseksi. Kaikki olentomme eivät tahdo maailmasta parempaa paikkaa ihmisten elää, vaan osalla on vääryydellisiä haluja pahentaa maailman toimintoja, jotta he voisivat saada paremmin uhrituntemuksia, eli tällainen saattaa olla mielialaa parantavaa, mutta haitallista lähes kaikelle muulle.

Kaikkien olentojemme toiminta on hyvin vääryydellistä, jolloin ihmisten tulee huomioida vääryys kaikessa, mikäli he haluavat parantaa maailmaa. Kaikkien olentojemme toiminta on maailmaa rikkovaa useimmiten, mutta toisaalta rikkominenkin on edistävää, koska tällöin voidaan rakentaa jotain uutta tilalle. Rikkominen on kuitenkin erittäin hankala saada edistäväksi, sillä kaikki eivät rakenna uutta rikkoutuneen tilalle.

3.
Kaikkien on toimittava vääryydellisesti Luojan järjestelmissämme, koska kaikki tekevät työtä, joka on vääryydellistä muille olennoille, olipa tämä mitä tahansa. Koskaan emme siis pääse eroon vääryydestämme, sillä sellaista ilmiötä ilman ei voisi mitään olla olemassa. Kaikkeen liittyy siis vääryys. Kaikkien vääryydellisten olentojen toiminnot ovat hyvin kieroutuneita vääryydellisten ihmisten toimintojen kieroutuneisuudesta. Tämä on hyvin tavallista, että ihmisillä on vääryydellisiä ajatuksia muiden vääryydestä johtuen. Tällöin ihminen on hyvin pitkälti tiedoton omista asioistaan, mikä on vaarallista henkiolennollekin.

Kaikkien vääryydellisten olentojenkin toiminnot ovat kaiken kattavasti hyvin kieroutuneita muista olennoista, joten tulisi ymmärtää asioista omin ajatuksin, sillä kaikkien ajatukset vaikuttavat toisten ajatuksiin. Tällöin asiat pahenevat ajatuksissa turhaan, ja näin syntyy vääryyttäkin turhaan. Tällainen turha vääryys on erittäin yleistä ja tavanomaista, mutta kaikilla on silti hyvin paljon mahdollisuuksia ruveta tekemään jotakin hyödyllistä henkimaailman mukaista toimintaa. Sillä henkimaailma antaa ideoita parantaa asioita erittäin usein, jolloin näihin ehdotuksiin kannattaisi tarttua, jos sen voi tunnistaa olevan vähemmän vääryydellistä kuin mitä itse keksisi asioidensa parantamiseksi.

Asioita parannettiin henkimaailman avulla hyvin vääryydellisesti, sillä kaikki ovat niin paljon rangaistuksen tarpeessa. Näin syntyy silti edistystä, kun ihmisiä rangaistaan heidän vääryydestään, mutta ihmisten asiat silti tuhoutuvat usein sellaisessa tilanteessa, jolloin kaikki tulee uudelleen rakentaa. Olisi siis parempi rakentaa aiemman lisäksi asioita, jotka eivät toimi vääryydellisesti. Näin ihmiset säästyisivät pahemmilta rangaistuksilta henkimaailman toimittamana.

Share

By admin