15.12.2016

1.
Enkeleillämme on hyvin paljon tekemistä Luojan kanssa. Langenneet enkelit ovat tästä poikkeuksena. Langenneilla enkeleillä on hyvin vihamielinen kuva Luojan toiminnasta, jolloin he pyrkivät toimimaan tarkoitusperänsä vastaisesti. Tarkoitusperänä enkeleillä on yleensä siunata kaikki korjaavuudet.

Kaikki langenneet enkelimme ovat hyvin merkityksellisiä Luojan toimintaan nähden vähemmän kuin kuviteltiinkaan. Olemme henkimaailmassa langenneille enkeleille hieman julmempia kuin kuviteltiinkaan, sillä enkelit tällaisinä haitallisina olentoina, eivät kykene toteuttamaan itseään juuri ollenkaan. Vaan heistä tehdään pieniä haitantekijöitä, joilla ei ole omaa tietoisuutta toimintaansa varten. Tällaiset enkelit kuitenkin ovat osaavia haitallisina olentoina, jolloin kaikki voi mennä huonommaksi, mikäli langenneet enkelit pääsevät vaikuttamaan asioihin.

2.
Kaikki enkelimme ovat hyviä toisille olennoille, paremmin kuin kuviteltiinkaan. Kaikilla enkeleillä on hyvät sosiaaliset mahdollisuudet henkensä turvin toimia ihmisten kesken. Kaikilla enkeleillä oli hyvin kauaskantoiset ajatukset. Enkeleiden toiminta vaikutti hyvin onnistuneelta aiempina aikoinakin. Silloin enkelit olivat hyvin edistäviä maailman ihmisille. Kaikki Luojan sopimukset päättyi tähän, koska enkelit olivat erittäin yksinkertaisia toisin kuin on ajateltu. He eivät siis kykene kovin suurin juoniin, koska heidän ajattelunsa on viattomuutta. Tällainen tieto oli hieman paljastavaa enkeleistämme.

Enkeleiden kaikki sopimukset päättyy tähän, että enkelit ovat langenneet, jolloin enkeli menettää sielunsa Saatanalle, jonka jälkeen enkeleiden on vaikeampaa toimia oman enkelin sielunsa avulla, mikä aiheuttaa vääristymiä enkelin fyysiselle tasolle. Tällöin enkeleistä tulee hyvin hankalia toisten olentojen suhteen, koska he alkavat toimia vääryydellisemmin, mikä tuo kaikkialle enkeleiden tasoisia vääryydellisyyksiä. Enkeleidemme toiminta on hyvin kauaskantoista hyvin usein.

Share

By admin