1.1.2017

1.
Jeesuksen paluu Maa planeetalle on hyvin salaista tietoa, koska kaikkialla oli niin paljon hyviä asioita Jeesuksen mukaisesti toimiessa. Jeesus toimii tänäkin päivänä henkimaailmassa, jossa hänellä on hyvin Maa planeetan kaltaiset olosuhteet, jotta hän voisi toimia Maa planeetan asioihin tutustuneena myöhempinä aikoina. Kaikkialla oli hyvin paljon Jeesuksen olentoja, jotka olivat hyvin erityislaatuisia. Jeesuksella on vieläkin asioita kerrottavaksi Maan asukkaille, koska hän on uskovaisten mielessä hyvin suuressa merkityksessä.

Jeesuksella oli hyviä kavereita, jotka olivat Apostoleina. Heidän nykyajan elämänsä oli hyvin vääryydellinen useimmiten, eikä mitenkään uskontoon liittyvä. Tällaiset ihmiset ovat vääryydellisempiä kuin muut ihmiset. Jeesuksen tovereina heillä oli paljon tehtävää uskonnollisesti. Tällainen työ vaatii hyvin suuren ajattelukapasiteetin, jota ei ole muilla kuin okkulttisesti merkityksellisillä ihmishengillä. Okkulttiseti merkityksellisillä ihmisillä oli hyvin suuret vaikutusmahdollisuudet.Okkulttisesti merkitykselliset ihmiset olivat kaikkein kaameimpia aiempina aikoina. Tällöin heidän elämänsä on nykyaikana hieman kiroutunut ongelmiin, kuten myös Luojan elämä.

2.
Jeesus tulee Maan päälle kunhan kaikki ovat paremmissa elämissään. Paremmat elämät syntyvät ymmärryksen kasvaessa. Ihmisten tietoisuudessa on sellainen esto, että ymmärrys ei kasva koskaan vääryydenteon osalta, vaan vääryys supistaa ymmärrystä aivotoiminnoissa. Jeesuksen avulla voimme lisätä ymmärrystämme aivotoiminnoissamme, jolloin teemme vain hyviä asioita, emmekä toimi vääryydellisemmin kuin on pakollista. Tämä pakko on Luojan järjestelmissä hyvin suuri mittasuhteiltaan, että aina tulee tehdä vääryyttä kun asioihin ei ole oikeata ratkaisua löydetty. Vääryydentekijämme ovat hyvin kauaskantoisesti mukana vääryydentekemisessä, jolloin he käyttävät hyväkseen ihmisten tietämättömyyttä vääryydentekoonsa. Tällöin tulee oikeamielisten nousta vastustamaan vääryydentekijöitä, jottei kaikki kaadu suurimpaan vääryyteenkään.

Share

By admin