6.8.2017

Okkulttiset kirjoitelmat

1.
Kaikkien kirjoitelmien koko ominaisuus on hyvin vääryydellistä toimintaa vähemmässä määrin, turvallisuuden takia olemme hyvin keskinkertaisia omistamalla kaiken tiedon mitä maailmassa onkaan kirjoiteltu aiempina aikoinammekin. Kaikki kirjoitelmat ovat erittäin hyviä toteuttamaan kaikkea tärkeintä toimintaa, josta emme ole löytäneet enempää asioita.

Okkulttiset kirjoitelmat toimivat hyvin kauaskantoisesti henkimaailman avustuksella. Tällöin okkulttiset kirjoitelmat ovat hyvin kauaskantoisesti mukana Luojan suunnitelmassa tuoden ihmisille tietoa uskontojen ulkopuolella henkimaailmankin toiminnasta.

2.
Henkimaailman toiminta on siten merkityksellistä, että tietoa lisäämällä henkimaailmasta, voidaan saada aikaan toinen todellisuus ihmisten tietoisuuteen, mistä on paljon hyötyä tämän ollessa myös todellinen tilanne, että henkimaailma tekee asioita ihmisille vaikka se onkin hyvin piilotettua toimintaa.

Okkulttiset kirjoitelmat tekevät pahaakin työtään toisinaan, sillä okkultistiset kirjoitelmat ovat kauaskantoisesti hyvin vääryydelliset maailman ihmisen näkökulmasta. Okkulttisilla kirjoitelmilla ollaan ohjaamassa kaikenlaista toimintaa, jossa ihmiset ovat tietoisia henkimaailmasta.

Share

By admin