[adsense_inserter id=”750″]

Uskontojen totuudenmukaisuus

Julkaistu 2.6.2016
1.
Uskonnot olivat erittäin tarpeellisia, jotta voimme opettaa ihmisille kaiken henkimaailman toiminnasta. Henkimaailmassa on kaikenlaista toimintaa eikä ainoastaan uskontojen ilmaisuissa näkyvää toimintaa. Ilmestyskirjassakin on henkimaailmasta kerrottu hyvin merkityksellisesti. Kaikkialla Luojakin oli uskontojen synnyttämisessä mukana, jotta uskonnot saisivat Luojan kaikenkattavan toiminnantason. Uskontojamme ei ole pidetty mitenkään toisia uskontoja pilkkaavina, vaan ihmiset ovat keksineet itse, että toiset ovat väärässä uskonnossaan kuin mihin uskontoon itse kuuluu.

Uskontojemme kaikenkattava toiminnantaso ei ole uskonnoillemme haitallista toimintaa vaan hyveellistä toimintaa. Kaikki uskontojemme toimenpiteet ovat hyvin kauaskantoisia erittäin vääryydellisestikin. Kaikkialla tehtiin paljon vääryyttä uskonnoillamme, sillä kukaan ei ole uskonnoissamme täysin vääryydetön Luoja mukaan lukien. Kaikkialla uskontojemme kaikenkattava toiminta teki hyvää jälkeä ihmiskuntaan. Kaiken suhteen uskontomme ovat hyvin onnistuneita, tuodessaan kaikkialla oleville ihmisille jonkinlaisen toiminnan mallin, joka on henkimaailman mukaisempi kuin mitä ihmiset luonnostaan olisivat.

2.
Koska kaikki uskontomme ovat hyvin toimivia, emme voi tehdä uskonnoista muutetumpaa toimintaa, sillä uskonnot tulisi olla alkuperäisessä muodossaan, eikä niitä tulisi viedä eteenpäin oppien tasolla. Kaikkien uskontojemme toimenpiteet aiempina aikoina koskevat kristinuskoakin. Tällaisellä uskonnolla on kaikkein suurin muuntautumiskyky, sillä se on pidemmälle viety uskonto aiemmasta pitkälle kehitetystä uskonnosta. Joten tällaiset uskonnon kehitykset ovat mahdollisia, mutta ei kuitenkaan kovin todennäköisesti.

Seuraava uusi uskonto pohjautuu tieteeseen sekä ulkoavaruuden uskontoihin. Tällainen lopullinen uskonto toteutuu vasta myöhemmin, sillä Maa planeetta on hyvin kauaskantoisesti hyvin vääryydellinen ulkoavaruuden olennoille. Joten uskonto tulee korjaamaan tämän ulkoavaruuden vihamielisyyden, kohdistuessaan tähän planeettaan ihmisten tietämättömyydestä johtuen.

Uskonnoissamme on sellainen merkitys, että kukaan ei voi perustaa uskontoa totuudettomuuteen, vaan kaikissa uskonnoissamme on totuus mukana. Uskontojemme kaiken kattava toiminta on sellainen asia, että kaikkialla tuli olla uskontojen mukaista toimintaa.

Share

By admin