Julkaistu 13.4.2016
1.
Noitakuninkaana oli Ajan pyörä. Hänellä oli hyvin vääryydellinen tarkoitus toimia maailmassa kaiken kattavalla vääryydellisyydellä. Koska kaikilla oli vääryttä mukanaan, voi noitakuninkaana ollut Angmaer tehdä vääryyttä vääryydentekijöille. Kaikkien vääryydellistenkin asioiden tola oli sellainen, että Angmaer toteutti Saunronin suunnitelmaa päästä eroon duenedainista, jotka olivat hieman eriskummallisia ihmisiä.

Kaikkien Angmaerin olentojen toiminnantaso oli hieman eriskummallisempaa, koska heillä oli älykkyyttä Ajan pyörän tasoisesti. Kaikkien noitakuninkaiden toiminnot ovat hyvin vääryydellisiä. Tämä johtuu siitä, että kukaan ei osaa tehdä noitakuninkaille vääryyttä enempää kuin mitä he tekevät ihmisille. Kaikkien aikojen noitakuninkaat toimivat hyvin vääryydellisesti maailmassamme. Kaikkien aikojen noitakuninkaat tekevät vääryyttä myöhempinä aikoinakin. Kaikkialla tuli tehdä vääryyttä, jotta kuninkaalliset eivät voisi tehdä vääryyttä liian helpotetusti. Helpotettu vääryys noitakuninkaille oli helpotettua, koska muut olivat niin oikeamielisiä, mutta kuitenkin hyvin vahingollisia ympärillä oleville asioilleen. Kaikkien tuli saada rangaistuksia tästä johtuen.

Noitakuninkaamme aiemman maailmanjärjestyksen aikaan oli hyvin vääryydellinen, sillä tavalla että hän oli hyvin kaunisluontoinen, jolle oli vääryydellistä puhua hankaloittavasti asioista. Hän oli Ajan pyörän henki, joka on henkimaailman laitenoituus. Nimeltään hän oli Er-Muraezor.

Share

By admin